• Billig fragt fra 39kr, Gratis over 500 kr.
  • Gratis ombytning i 30 dage
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Kundeservice: +45 3070 6192 man-fre 10:00-17:30 (lør 10:00-16:00)

Black Friday 2021

Black Friday 2021 er d. 26. november 2021. Det kan igen blive aktuelt at afholde Black Week eller Black Weekend, afhængig af situationen med Covid-19 til den tid. Følg med her på siden og i vores nyhedsbrev for at få mere information når det kommer. 
Hvis du ikke har tilmeldt dig nyhedsbrevet endnu kan du skrive dig op her. Du kan også følge med på vores facebook side her.

Vi GLÆDER os til at se dig til Black Friday 2021! - både online og i vores fysiske butik Spilforsyningen i Bispensgade i Aalborg. God shopping og god fornøjelse.


Populære varegrupper

Hvad er det nu lige Black Friday er? - Black Friday stammer fra USA og ligger altid dagen efter Thanksgiving, på den fjerde fredag i november. Selve navnet stammer fra Philadelphia, hvor politiet kaldte dagen for Black Friday på grund af den øgede trafik og de deraf følgende problemer. Generelt var det meget brugt i USA at kalde en dag med mange problemer for black. New York Times tog udtrykket Black Friday til sig og det spredte sig derefter til resten af USA. En anden forklaring, en slags efterrationalisering, er at Black Friday var den dag hvor tallene på bundlinjen i butikkerne, gik fra rød (underskud) til sort (overskud). 

Herhjemme var det først netbutikkerne som adopterede udtrykket Black Friday for at kunne hamle op med de internationale konkurrenter og siden da har konceptet spredt sig til de fysiske butikker også. Da vi herhjemme først fik Black Friday ind via nethandel, er det ofte her vi har de vildeste tilbud, mens man oftere i USA ser de fysiske butikker gå amok i køtilbud. Men det er jo bare en fordel, da vi så kan sidde hjemme i stuen og købe det vi skal have, i stedet for at gå amok sammen med en masse mennesker i de fysiske butikker. I usa har der siden 2011 været 12 dødsfald og 117 personskader, direkte forbundet med Black Friday køtilbud.

Shop julegaverne i god tid og få mere for pengene: Hader du også gaveræset i december og vil du hellere bruge tiden på at hygge med familien om et brætspil i stedet for at traske afsted i slud og blæst sammen med resten af Danmark? Så er det helt perfekt at bruge Black Friday 2021 til at få fat på, ikke bare julegaverne, men også de brætspil familien samles om i december. Den bedste opskrift på julehygge må da være varm kakao og julekager og hele familien samlet om en fælles aktivitet.

*Med undtagelse af hele displays af Magic, Pokemon og Yu-gi-oh boosters.

TILBAGE TIL TOPPEN