• Billig fragt fra 39kr, Gratis over 500 kr.
  • Gratis ombytning i 30 dage
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Kundeservice: +45 3070 6192 man-fre 8:30-16:00

Black Week & Black Friday 2022

Black Friday 2022 er d. 25. november. I spilforsyningen holder vi Black Week, der varer fra d. 21. november til og med Cyber Monday d. 28. november!
Hele Black Week er der 15% på hele butikken! (gælder ikke TCG displays, forudbestillinger, events, gavekort og allerede nedsatte varer).

Hver dag vil der være eksklusive tilbud kun for følgere af vores nyhedsbrev! Så skriv dig op nu ved at indtaste din mail her:

Vi GLÆDER os til at se dig til Black Friday 2022! - både online og i vores fysiske butik Spilforsyningen i Bispensgade i Aalborg. God shopping og god fornøjelse.


Black Friday Tilbud

Vi har samlet et overblik over alle de fede ting vi har på tilbud til Black Friday! Der er selvfølgelig OGSÅ stadig -15% på ALT* både på webshoppen og i vores fysiske butik!

Asmodee Nordics
Vi har -25% rabat på udvalgte Asmodee Nordics titler! Det er bl.a. Carcassonne 20th Anniversary edition, Dixit, Codenames, Pandemic, Ticket to Ride, 7 Wonders Duel, Splendor og mange flere!

Bezzerwizzer/Hint
Vi har også -25% rabat på alle Bezzerwizzer/Hint produkter! Så uanset om du er til Rød Hint, Hvid Hint eller det originale Bezzerwizzer er der noget for dig! Vi har også en masse Bezzerwizzer Bricks!

Trading Card Game Displays
Vi har HELT OP TIL -50% rabat på udvalgte Trading Card Game displays! Det vil altså sige udvalgte displays fra Dragon Ball Super, Digimon, Magic the Gathering og Flesh and Blood! 

Mega outlet
Gå på opdagelse i vores mega outlet med stærkt nedsatte varer! Der er begrænsede mængder, så det er om at være hurtig!

Hvad er det nu lige Black Friday er? - Black Friday stammer fra USA og ligger altid dagen efter Thanksgiving, på den fjerde fredag i november. Selve navnet stammer fra Philadelphia, hvor politiet kaldte dagen for Black Friday på grund af den øgede trafik og de deraf følgende problemer. Generelt var det meget brugt i USA at kalde en dag med mange problemer for black. New York Times tog udtrykket Black Friday til sig og det spredte sig derefter til resten af USA. En anden forklaring, en slags efterrationalisering, er at Black Friday var den dag hvor tallene på bundlinjen i butikkerne, gik fra rød (underskud) til sort (overskud). 

Herhjemme var det først netbutikkerne som adopterede udtrykket Black Friday for at kunne hamle op med de internationale konkurrenter og siden da har konceptet spredt sig til de fysiske butikker også. Da vi herhjemme først fik Black Friday ind via nethandel, er det ofte her vi har de vildeste tilbud, mens man oftere i USA ser de fysiske butikker gå amok i køtilbud. Men det er jo bare en fordel, da vi så kan sidde hjemme i stuen og købe det vi skal have, i stedet for at gå amok sammen med en masse mennesker i de fysiske butikker. I usa har der siden 2011 været 12 dødsfald og 117 personskader, direkte forbundet med Black Friday køtilbud.

Shop julegaverne i god tid og få mere for pengene: Hader du også gaveræset i december og vil du hellere bruge tiden på at hygge med familien om et brætspil i stedet for at traske afsted i slud og blæst sammen med resten af Danmark? Så er det helt perfekt at bruge Black Friday 2021 til at få fat på, ikke bare julegaverne, men også de brætspil familien samles om i december. Den bedste opskrift på julehygge må da være varm kakao og julekager og hele familien samlet om en fælles aktivitet.

* Rabatterne gælder ikke hele displays, events, forudbestillinger, slik, drikkevarer og i forvejen nedsatte varer.

TILBAGE TIL TOPPEN