• Gratis fragt over 500 kr.
  • Gratis ombytning i 30 dage.
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Kundeservice: +45 3070 6192 man-fre 10:00-17:30 (lør 10:00-16:00)
Black Friday 2020 er d. 27. november 2020.

Black Friday 2020 - Brætspil, figurspil, og meget mere!

Du kan følge med på vores facebook side, hvor vi løbende holder dig opdateret med alle vores Black Friday 2020 tilbud. Se her

Hvad er det nu lige Black Friday er? - Black Friday stammer fra USA og ligger altid dagen efter Thanksgiving, på den fjerde fredag i november. Selve navnet stammer fra Philadelphia, hvor politiet kaldte dagen for Black Friday på grund af den øgede trafik og de deraf følgende problemer. Generelt var det meget brugt i USA at kalde en dag med mange problemer for black. New York Times tog udtrykket Black Friday til sig og det spredte sig derefter til resten af USA. En anden forklaring, en slags efterrationalisering, er at Black Friday var den dag hvor tallene på bundlinjen i butikkerne, gik fra rød (underskud) til sort (overskud). 

Herhjemme var det først netbutikkerne som adopterede udtrykket Black Friday for at kunne hamle op med de internationale konkurrenter og siden da har konceptet spredt sig til de fysiske butikker også. Da vi herhjemme først fik Black Friday ind via nethandel, er det ofte her vi har de vildeste tilbud, mens man oftere i USA ser de fysiske butikker gå amok i køtilbud. Men det er jo bare en fordel, da vi så kan sidde hjemme i stuen og købe det vi skal have, i stedet for at gå amok sammen med en masse mennesker i de fysiske butikker. I usa har der siden 2011 været 12 dødsfald og 117 personskader, direkte forbundet med Black Friday køtilbud.

Shop julegaverne i god tid og få mere for pengene: Hader du også gaveræset i december og vil du hellere bruge tiden på at hygge med familien om et brætspil i stedet for at traske afsted i slud og blæst sammen med resten af Danmark? Så er det helt perfekt at bruge Black Friday 2020 til at få fat på, ikke bare julegaverne, men også de brætspil familien samles om i december. Den bedste opskrift på julehygge må da være varm kakao og julekager og hele familien samlet om en fælles aktivitet.

Skynd dig! - der er ingen grund til at hvile på laurbærene, for der er store rabatter på (bræt)spil i Black Friday ugen. Især med vores rabat-raket hvor det største rabat-festfyrværkeri er fredag, men kun så længe lager haves. Så hvor længe tør du vente? 

Vi GLÆDER os til at se dig til Black Friday 2020! - både online og i vores fysiske butik Aalborg Spilforsyning i Algade i Aalborg. God shopping og god fornøjelse.  

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Venligst acceptér for at fortsætte.
Tak for din tilmelding! Du er nu tilmeldt.
x