• Billig fragt fra 39kr, Gratis over 500 kr.
  • Gratis ombytning i 30 dage
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Kundeservice: +45 3070 6192 man-fre 8:30-16:00

Januar Udsalg 2022

Til Januar udsalg i Spilforsyningen har vi -10% på ALT*! Samt kommer der til at være eksklusive slagtilbud i vores nyhedsbreve i løbet af måneden.
Skynd dig at skrive dig op her, så du ikke går glip af nogen!

Du kan også følge med på vores facebook side her.


Mere om Januar Udsalg

*Rabatterne gælder ikke hele displays, events, forudbestillinger, slik, drikkevarer og i forvejen nedsatte varer.

Vi GLÆDER os til at se dig til Januar udsalg 2022! - både online og i vores fysiske butik Spilforsyningen i Bispensgade i Aalborg. God shopping og god fornøjelse.

Hvad går januar udsalg ud på? - Januarudsalget har været en fast del af danskernes bevidsthed i flere generationer. Hvis du spørger de ældre i familien, vil de helt sikkert også kunne fortælle om januar udsalg i deres barndom. Det var her mange handlede, når der skulle købes tøj til familien og man gerne ville spare penge uden at gå på kompromis med kvaliteten.

I rigtig mange år var januarudsalget det altdominerende udsalg i Danmark. Der var også dengang, som nu, et udsalg sidst på sommeren, hvor de forskellige detailbutikker forsøger at komme af med den deres sommer kollektion... Men det har aldrig været at sammenligne med januar udsalget.

Januar udsalgets oprindelige formål var at komme af med den gamle sæsons vare, så der var plads og økonomi til at købe vare til den næste sæson.

Store udsalgsdage som Black Friday, Cyber Monday og Singles Day har først holdt sit indtog i Danmark indenfor de sidste 10 år. Men januarudsalget har i mange danskeres hjerte en helt særlig plads. Trods vores begejstring for de store udenlandske tilbudsdagen, så synes det ikke at mindske vores glæde ved Januarudsalget.

Det er ikke nogen hemmelighed, at de gaver som du har købt dyrt i december måned ofte mindre end en måned efter, kan købes til en langt billigere pris. Derfor har flere og flere også fået øjnene op for gavekortets mange muligheder. 

Vi har nok alle et familiemedlem eller en ven, som vi er på gave med og som hvert år volder os kvaler, fordi vi ikke ved, hvad vi skal give vedkommende. Her ærgre vi os ikke så meget over, at gaven kort tid efter kan købes til en lavere pris. Frustrationen kommer nærmere af, at ikke kunne finde den rigtige gave.  

Den geniale løsning i et sådant tilfælde kunne være et gavekort. Med et gavekort vil dine nærmeste kunne købe lige præcis det, de ønsker sig allermest. Og venter de til Januarudsalget med at bruge det, så kan de spare en masse penge og få mere ud af gavekortet.

TILBAGE TIL TOPPEN
x