• Billig fragt fra 39kr, Gratis over 500 kr.
  • Gratis ombytning i 30 dage
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Kundeservice: +45 3070 6192 man-fre 10:00-17:30 (lør 10:00-16:00)

Pokémon

Gotta catch ’em all! Pokémon er et kortspil, hvor du skal overvinde din modstander ved at lade jeres Pokémon kæmpe imod hinanden. Når alle modstanderens Pokémon er slået ud, er spillet vundet. I Spilforsyningen elsker vi Pokémon. Charizard og Pikachu, jeg vælger jer!

 


Mere om Pokémon

Pokémon er en sammentrækning af ’Pocket Monsters’. Det er et japansk medie-franchise, der blev grundlagt af Nintendo, Game Freak og Creatures samt skabt af Satoshi Tajiri i 1995. Pokémon handler om de fiktive monstre, der bliver kaldt Pokémon, som menneskene – bedre kendt som Pokémon-trænere – skal forsøge at fange og træne til kamp mod hinanden. De to mest kendte Pokémons Charizard og Pikachu er blevet symboler for spillet.

Pokémon startede som et Game Boy-spil, men blev efterfølgende tilpasset til diverse andre medier, blandt andet et trading card game, en animé TV-serie, bøger, film, spil til diverse konsoller, legetøj, manga-tegneserier, musik, beklædning, en temapark, merchandise og så videre. I dag er Pokémon det mest indbringende medie-franchise nogensinde, og Pokémon-kortspillet er blandt de bedst sælgende i verden.

Det populære Pokémon Trading Card Game, der fuldstændigt tog verden med storm, blev udgivet uden for Asien I 1999. Fans både spiller med og samler på de enkelte Pokémon-kort. Her er Charizard ofte et af de mest sjældne og efterspurgte kort. Målet med kortspillet minder meget om de Pokémon-kampe, der er det centrale i videospillene. Indfangning, træning og kamp er alle temaer, der går igen i Pokémon-kortspillet.  

I rollerne som Pokémon-trænere bruger spillerne deres Pokémon-kort, der alle hver og især har forskellige styrker og svagheder, til at forsøge at overvinde sin modstander ved at slå dennes Pokémon ud. Pokémon spilles ud på bordet for at angribe modstanderens Pokémon, og når en Pokémon har taget nok skade, bliver den slået ud. Spilleren, som slog den pågældende Pokémon ud, må tage et Prize-kort. Der er flere måder at vinde Pokémon Trading Card Game på. Først og fremmest kan man vinde ved at få alle (oftest) seks Prize-kort. En anden måde at vinde på er ved at slå alle modstanderens Pokémon ud, så denne ikke har flere tilbage på bordet, eller hvis modstanderen i begyndelsen af sin tur ikke har flere kort tilbage i sit deck.

Der er flere forskellige korttyper. Basic Pokémon er grundstenen i alle decks. Uden dem kan spillet ikke spilles. Alle disse Pokémon-kort har et navn, en type og et bestemt antal Health Points. Alle Pokémon har unikke angreb, de kan bruge mod modstanderen. De fleste angreb kræver energi, som tilegnes i form af Energy Cards. Et andet slags kort er Trainer Cards, som på forskellige måder kan påvirke spillet. De forskellige typer af Pokémon er blandt andet græs, ild, vand og stød. Typerne har fordele og ulemper over for hinanden. Eksempelvis er vand stærkt over for ild.

TILBAGE TIL TOPPEN