• Billig fragt fra 39kr, Gratis over 500 kr.
  • Gratis ombytning i 30 dage
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Kundeservice: +45 3070 6192 man-fre 10:00-17:30 (lør 10:00-16:00)

Singles Day 2021

Følg med her på siden og i vores nyhedsbrev for at få information om konkrete tilbud og rabatter til Singles Day 2021, som de opstår! Vi får en brag af en fest!
Hvis du ikke har tilmeldt dig nyhedsbrevet endnu kan du skrive dig op her.
Du kan også følge med på vores facebook side her.

Vi GLÆDER os til at se dig til Singles Day 2021! - både online og i vores fysiske butik Spilforsyningen i Bispensgade i Aalborg. God shopping og god fornøjelse.


Populære varegrupper

Hvad er Singles Day?Singles day er, som man nok kan gætte, en dag for singlerne. Men det handler ikke kun om at date eller møde andre singler til kæmpe single-fester. Det handler nemlig også om at spare penge, og er også dagen hvor singler kan forkæle sig selv med super skarpe tilbud!

Singles day bliver holdt den 11/11 hvert år, fordi ettallerne symbolisere singlelivet, en dag hvor man kun skal forkæle sig selv. Singles day blev sidste år nævnt i flere medier såsom Tv2 og Børsen, som spår at fænomenet også kommer til at hitte i Danmark. Du kan læse artikler om singlernes dag her og her.

Mærkedagen har haft fodfeste i Kina siden 1990, som en slags anti-valentinsdag blandt nogle kinesiske studerende. Kinas demografik viser også en langt større mandlig befolkning, så der er massere af single mænd, hvilket kun har hjulpet med at gøre mærkedagen til en international dag 2 årtier senere. Mange kinesiske familier ligger også stort pres på ders børn til at finde en ægtefælle, så de unge tog hurtigt dagen til sig som en form for befrielse.  Det var først i 2009 at Jack Ma, stiferen af alibaba.com og Alibaba Group, kommercialiserede fænomenet på deres hjemmeside. Det blev først et hit i kina i 2010, men har groet eksponentielt lige siden.

TILBAGE TIL TOPPEN