Gratis returret i 30 dage

42 kr,- fragt, fri over 599 kr,- til pakkeshop

Levering 1 - 2 hverdage

hobby guide: Armour Chipping

hobby guide: Armour Chipping

Jan Jensen |

Næste blog                                   Forrige blog

hvordan laver man armor chipping

Når dine Space Marines, Orks eller andre krigere har været i krig, så kommer de jo ikke ligefrem hjem i nymalede, skinnende rustninger. Nej, de er skrammede og ridsede! I denne guide viser vi hvordan du laver "Armour Chipping", en enkel teknik, der får dine krigere til at se mere krigshærgede ud. 

Er du interesseret i figurspil? Se hele vores udvalg her:

 

Hvordan maler man Armour Chipping?

Guiden forudsætter at du allerede har malet en figur med masser af power armour, f.eks. en Primaris Intercessor. Se evt. denne guide, hvordan du nemt kan male modeller med Contrast maling. Jeg har malet en grøn Primaris, men teknikken kan bruges uanset hvilken farve du maler dine modeller.

Til denne guide skal du bruge:
Malet figur
Detalje pensel
Rhinox Hide (base)
Elysian Green (layer)

hvad skal du bruge

 

Mal ridser med Rhinox Hide

Effekten vi prøver at lave er, at vi har rustninger af metal, dækket af beskyttende maling/lak. Når lakken bliver ridset, bliver metallet synligt og ubeskyttet, og med tiden ruster det. Derfor bruger vi den mørkebrune Rhinox Hide til at male ridser og skrammer. Mal en masse tynde korte linjer overalt på figuren. Mal også små pletter her og der.

rhinox hide

Husk også at male ridser på bagsiden, og på rygsækken. Du kan også sagtens male ridser hen over skuldermarkeringerne. 

armor chipping

 

Highlight med Elysian Green

Da vi forestiller os at lyset falder nedad, skal vi male en highlight på undersiden af alle de ridser vi lige har malet.

highlight teori

Grunden til at jeg bruger Elysian Green her, er fordi den er en lys grøn på en grøn rustning. Maler du Ultramarines kunne du bruge en Hoeth Blue, og Blood Angels skulle bruge en Troll Slayer Orange.

elysian green

 

Og sådan gør man det!

Men Armour Chipping, er bare een af mange teknikker til at få dine krigere til at se krigshærgede ud. Du kan også kombinere denne teknik med en rusteffekt.

færdigmalet figur

Har du nogle spørgsmål? Hvad vil DU gerne se guides til? Skriv til os på Facebook.

 Næste blog                                   Forrige blog