Gratis returret i 30 dage

42 kr,- fragt, fri over 599 kr,- til pakkeshop

Levering 1 - 2 hverdage

Magic the Gathering

 

Magic: The Gathering Events i Spilforsyningen

 

Hver mandag, torsdag og fredag spiller vi Magic i spilforsyningen!

Der bliver spillet Magic the Gathering fast i Spilforsyningens spillelokale på Bispensgade 34.

Magic the Gathering i Spilforsyningen

 

Commander (Mandag + Fredag kl. 15-22):
Der er adgang for alle og det koster ikke en krone at være med! Tag vennerne med til en hyggelig omgang Commander og spil på kryds og tværs, du kan også aftale kampe hjemmefra fx. via Magic the Gathering Aalborg på Facebook. 


Modern (Torsdag kl. 18-22):
Der er adgang for alle og det koster 25 kr. at være med! Deltag i en Modern turnering på tre til fire runder afhængigt af deltagerantal. Præmier udbetales i Store Credit og promo boosters.


Specielle events
Ud over det faste ugentlige program, afholder vi også masser af ekstraordinære Magic events i Spilforsyningen. Vi holder pre-release, hver gang der udkommer et nyt set, og også Store Championships og andre turneringer af lidt større kaliber.

Hold øje med vores Facebook side, hvor der løbende bliver oprettet specielle events, og køb billet til kommende events på forhånd under Billetter til Events

Du kan altid få råd og vejledning af personalet!

Du kan se resten af vores ugentlige events her.

 

 

MtG events i Spilforsyningen

 

Se hele vores udvalg af Magic: The Gathering.

Hvis du står og mangler Magic kort kan du også kigge forbi TheCardCollective.dk der sælger en hel masse enkelkort, lige fra kort til en krone og op til 1.000 kr eller mere.

 

Hvad er Magic the Gathering?

Magic the gathering er et af de originale samlekortspil. Spillet er sat i en fantasy-verden, men er i sin natur et strategispil. Spillerne bruger hvert sit deck i Magic the Gathering, og hvert deck repræsenterer de våben de kan bruge i kampen for sejren.

Der er forskellige typer af Magic kort i Magic the Gathering, for eksempel creatures (som bruges til at angribe din modstander med), sorceries, instants, enchantments og lande (tappes for mana, som bruges til at betale for at spille de andre kort med). Magic the Gathering kort er inddelt i common, uncommon, rare og mythic, hvor du i en booster pack får flest commons, nogle få uncommons, en enkelt rare og kun i nogle pakker finder en mythic.