• Billig fragt fra 39kr, Gratis over 500 kr.
  • Gratis ombytning i 30 dage
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Kundeservice: +45 3070 6192 man-fre 10:00-17:30 (lør 10:00-16:00)

 

 

Hver mandag, torsdag og fredag spiller vi Magic i spilforsyningen!

Alle formater foregår i spillelokalet (Bispensgade 34).

*I løbet af ugen bliver der spillet forskellige Magic the Gathering formater, dem kan du se herunder:

 

Commander (Mandag + Fredag kl. 15-22):
Der er adgang for alle og det koster ikke en krone at være med! Tag vennerne med til en hyggelig omgang Commander og spil på kryds og tværs, du kan også aftale kampe hjemmefra fx. via Magic the Gathering Aalborg på Facebook. 

Pioneer (Mandag kl. 18-22):
Der er adgang for alle og det koster 25 kr. at være med! Deltag i en Pioneer turnering på tre til fire runder afhængigt af deltagerantal. Præmier udbetales i Store Credit og promo boosters. 

Modern (Torsdag kl. 18-22):
Der er adgang for alle og det koster 25 kr. at være med! Deltag i en Modern turnering på tre til fire runder afhængigt af deltagerantal. Præmier udbetales i Store Credit og promo boosters.

Draft (Fredag kl. 18-22):
Der er adgang for alle og det koster 100 kr. at være med, hvor 25 kr. går til præmiepuljen! Deltag i draft på tre til fire runder afhængigt af deltagerantal. Præmier udbetales i Store Credit.

I kan også altid holde øje med vores Facebook side, hvor der løbende bliver oprettet events. 

Du kan altid få råd og vejledning af personalet!

Du kan se resten af vores ugentlige events her.

 

Hvis du står og mangler Magic kort kan du også kigge forbi TheCardCollective.dk der sælger en hel masse enkelkort, lige fra kort til en krone og op til 1.000 kr eller mere.

 

Hvad er Magic the Gathering?

Magic the gathering er et af de originale samlekortspil. Spillet er sat i en fantasy-verden, men er i sin natur et strategispil. Spillerne bruger hvert sit deck i Magic the Gathering, og hvert deck repræsenterer de våben de kan bruge i kampen for sejren.

Der er forskellige typer af Magic kort i Magic the Gathering, for eksempel creatures (som bruges til at angribe din modstander med), sorceries, instants, enchantments og lande (tappes for mana, som bruges til at betale for at spille de andre kort med). Magic the Gathering kort er inddelt i common, uncommon, rare og mythic, hvor du i en booster pack får flest commons, nogle få uncommons, en enkelt rare og kun i nogle pakker finder en mythic. 

 

TILBAGE TIL TOPPEN