• Billig fragt fra 39kr, Gratis over 500 kr.
  • Gratis ombytning i 30 dage
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Kundeservice: +45 3070 6192 man-fre 8:30-16:00

VI ELSKER SPIL

Spilforsyningen er stedet, hvor du finder din næste spiloplevelse. Vi sælger alt, hvad spilentusiasten begærer: brætspil, puslespil, kortspil, figurspil, rollespil … Listen er lang! Vores varesortiment består af nøje udvalgte kvalitetsspil til både nye og garvede spillere. 

Personalegruppen består af passionerede nørder, der alle elsker spil. Vi sætter en ære i at være spileksperter, og vi står altid klar med gode råd og hjælp til at finde det spil, der passer lige præcis til dig og dine behov. 

Spilforsyningen startede som en fysisk butik, der blev til i kraft af det stærke og hyggelige fællesskab mellem spilleglade aalborgensere, og blev sidenhen udvidet med en webshop. Takket være den massive opbakning vi fik fra vores loyale, spilleglade venner, er vi i dag en succesfuld spilbutik.

 

Webshoppen

Vores vision med webshoppen er at lave en netbutik, der skal få brugeren til at føle sig hjemme på samme måde som de kunder, der kommer i den fysiske butik. Derfor bestræber vi os på at lave grundige beskrivelser af de enkelte varer og varekategorier. Der udover har vi lavet bloggen Spileksperten, der giver dig indblik i spillenes univers og gør det lettere for nye spillere at starte op. Hvis du er i tvivl om noget, så grib telefonen og ring til os, eller send os en mail!

 

Butikken i Aalborg

Vores fysiske butik finder du i centrum af Aalborg på Bispensgade 34. Se butikkens åbningstider her, hvor du samtidig kan læse mere om vores mange sjove events. Du kan til enhver tid vælge at afhente din ordre i butikken uden at betale fragt. 

Du kan læse mere om vores ugentlige events på Event-siden. For at følge med i vores weekend-events kan du følge vores Facebook-side.

Læs mere om Ungdoms-Magic og alle de andre ugentlige events.

TILBAGE TIL TOPPEN