• Gratis fragt over 500 kr.
  • Gratis ombytning i 30 dage
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Kundeservice: +45 3070 6192 man-fre 10:00-17:30 (lør 10:00-16:00)

Hvem er Spilforsyningen.dk?

Her kan du læse lidt om hvem vi er i Spilforsyningen.dk

Oplev glæden ved spil
- brætspil er for alle

Hos Spilforsyningen.dk vil vi gerne dele ud af vores spilglæde. Vi bidrager også gerne med vores erfaringer, så I kan opleve samme glæde ved at tage på rejse ind i spillenes verden.
Vi vil dele magien med jer.
Vi mener at brætspil er noget som skal være tilgængeligt for alle. Derfor er du altid velkommen i vores butik, både fysisk og online, og vi hjælper dig gerne med at vælge et spil som passer til lige præcis dig og dine behov.

Spil til folket

Spilforsyningens fysiske butik i Aalborg opstod ud af spil-fællesskabet i byen. Der havde længe været et godt udbud af spillesteder til brætspil, figurspil og kortspil med en større spilbutik som det mest centrale spillested i Aalborg. Da denne spilbutik så besluttede at lukke deres afdeling i Aalborg, var gode råd dyre. Der var pludselig en betydelig del af spil-miljøet i Aalborg, der så ud til at gå til grunde. Det var her vi opstod som en idé i hovedet hos en lille gruppe.

Vi elsker spil

Inden butikken blev en realitet, havde vi altid selv været en del af spil miljøet i og omkring Aalborg. Derfor følte vi at det ville være super ærgerligt hvis der ikke var en butik og et samlingssted i Aalborg mere. Det var så her vi fik den vilde ide at vi ville starte en butik selv. Vi snakkede lidt sammen om det og sprang derefter mere eller mindre hovedkuls ud i det.
Det var i høj grad passionen for spil der fik os til at sætte gang i planerne. Selvom vi sprang ud med hovedet først i den dybe ende, så er der specielt tre ting der har gjort at vi i dag er en butik i fremgang:
1: Vi har en massiv opbakning fra det fantastiske spil-fællesskab i Aalborg.
2: Vi har et kontinuerligt fokus på at yde god service overfor vore kunder.
3: Vi har et meget nøje udvalgt varesortiment, så der både er kvalitetsspil til nye og garvede spillere.

Din lokale spilsekspert
- på nettet

Efter vi havde etableret os som en passioneret spilbutik, rodfæstet i det lokale spilmiljø i Aalborg, besluttede vi os for at udvide med en webshop. Det er vores drøm at få brugerne på nettet til at føle sig hjemme, på samme måde som de folk der kommer ofte i vores fysiske butik gør det.

Vi vil gerne have dig til at have følelsen af at gå ind i din lokale spilbutik, med ind på vores website. Derfor vil du se grundige beskrivelser af hver enkelt vare, samt af de forskellige kategorier. Derudover har vi også lavet en blog, som vi har kaldt for Spileksperten, som du finder i hovedmenuen. Med den er målet at give et indblik i spillenes univers, samt at gøre det lettere for nye spillere at starte op.

Bag kulisserne

Her har vi de mennesker som sider bag skærmen på spilforsyningen.dk og som står i butikken i Aalborg
Dennis

Dennis

Bestyrer af butikken i Aalborg
Kaspar

Kaspar

Warhammer ordbog
Allan

Allan

Webshop Wizard
David

David

Brætspils Connoisseur og Regnearks Gymnast
Jan

Jan

Butiksassistent i Aalborg og Illustrator
Christian Emil

Christian Emil

Butiksassistent i Aalborg
Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Venligst acceptér for at fortsætte.
Tak for din tilmelding! Du er nu tilmeldt.
x