• Billig fragt fra 39kr, Gratis over 500 kr.
  • Gratis ombytning i 30 dage
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Kundeservice: +45 3070 6192 man-fre 8:30-16:00

Privatlivs- og Persondatapolitik

Kontakt og persondataansvarlig

Spilforsyningen (DAK Entertainment ApS) er dataansvarlig for de personoplysninger der behandles, når du er kunde hos os eller benytter dig af vores services, herunder hjemmesiden, nyhedsbreve, Sociale Medier mv. Du kan til en hver tid rette henvendelse via nedenstående.
Hvis din henvendelse vedrører indsigtsletningberigtigelsebegrænsningindsigelse eller dataportabilitet, så læs venligst afsnittet om "Dine rettigheder" først.

 

Firma:
DAK Entertainment ApS

Bispensgade 34
9000 Aalborg
Mail: info@spilforsyningen.dk
CVR: 38727060

 

Persondataansvarlig:
David Baunsgaard
Mail: db@spilforsyningen.dk

 

Hvilke personoplysninger behandler vi og til hvilket formål

Afhængig af din relation til os, behandler vi dine personoplysninger på forskellig måde og til forskellige formål. Du kan herunder læse hvad der gælder for det specifikke område.

 

Når man benytter vores hjemmeside

Formål
Når man besøger vores hjemmeside, indsamler vi information om den besøgendes adfærd med det formål at opsamle statistik om brugen af hjemmesiden, samt med det formål at kunne lave målrettet markedsføring.

Retsgrundlaget for vores behandling af personoplysninger
Behandlingen af personoplysninger sker under legitim interesse (interesseafvejningsreglen i databeskyttelsesforordningen), idet vi afvejer at opsamling og videregivelse af adfærdsoplysninger på vores hjemmeside ikke bryder med den besøgendes grundlæggende rettigheder.
Man kan til en hver tid fravælge at denne videregivelse sker, ved at ændre indstillinger for 3. parts cookies under vores cookiepolitik.

Kategorier af personoplysninger og deres kilde
Der indsamles alene personoplysninger i form af IP-adresse, samt adfærd (klik på forskellige undersider på hjemmesiden). Der indsamles alene personoplysninger, som den besøgende selv afgiver.

Modtagere af personoplysninger
Vi videregiver indirekte og direkte personoplysninger til YouTube, Google og Facebook. Alle 3 selskaber er beliggende i USA. Der er indgået databehandleraftaler med alle og det er verificeret, at alle er en del af EU's certificeringsaftale "Privacy Shield", som sikrer at selskaber i USA behandler personoplysninger i henhold til gældende EU-lovgivning.

Opbevaring af personoplysninger
De data vi indsamler til statistik, opbevares i 26 måneder hos Google Analytics, hvorefter de automatisk slettes. Øvrige data der videregives til 3. part kontrolleres af disse, hvorfor vi ikke har kontrol med hvornår data slettes.

Automatisk afgørelser og profilering
De indsamlede personoplysninger anvendes ikke i forbindelse med automatiske afgørelser, men det må forventes af Google (+YouTube), Linkedin og Facebook i væsentlig grad benytter besøgsadfærd til deres interne profilering.

Links til andre hjemmesider
Der kan på hjemmesiden være links til andre hjemmesider eller samarbejdspartnere. Vi kan ikke holdes ansvarlige for indholdet på disse hjemmesider eller hjemmesidernes indsamling af personoplysninger.

  

Når man tilmelder sig vores nyhedsbrev på hjemmesiden

Formål
Når man tilmelder sig nyhedsbrevet på vores hjemmeside, behandler vi de angivne personoplysninger det formål at kunne sende e-mails med nyheder, tilbud, nye produkter og services, invitationer til arrangementer, samt øvrige marketingtiltag. Spilforsyningen kan i nogle tilfælde benytte data til markedsføring på Google eller Facebook.

Retsgrundlaget for vores behandling af personoplysninger
Behandlingen af personoplysninger sker baseret på samtykke. Bemærk at man på et hvert tidspunkt kan trække sit samtykke tilbage.

Kategorier af personoplysninger og deres kilde
Der indsamles kontaktoplysninger i form af navn og e-mail. Der indsamles alene personoplysninger, som den besøgende selv afgiver.

Modtagere af personoplysninger
De personoplysninger der afgives, vil ikke blive videregivet uden for virksomheden. Personoplysningerne overdrages (ikke videregives) til Mailchimp, hvor de anvendes til udsending af nyhedsbreve. Mailchimp kan ikke benytte personoplysningerne til egne formål og handler derfor udelukkende på vores instruks. Der er indgået en databehandleraftale med Mailchimp og det er verificeret, at Mailchimp er en del af EU's certificeringsaftale "Privacy Shield", som sikrer at selskaber i USA behandler personoplysninger i henhold til gældende EU-lovgivning.

Opbevaring af personoplysninger
Personoplysningerne opbevares så længe man er aktiv abonnent på nyhedsbrevet eller indtil man trækker sit samtykke tilbage.  Personoplysningerne slettes også såfremt teknisk modtagelse af e-mailen nægtes (eks. hvis mailkonto nedlægges)

Automatisk afgørelser og profilering
De indsamlede personoplysninger anvendes ikke i forbindelse med hverken automatiske afgørelser eller profilering.


Når man besøger vores Facebook-sider 

Formål
Vi og Facebook indsamler og behandler personoplysninger, når du besøger virksomhedens Facebook-sider ("fansider"). Formålet med behandlingen er at kunne markedsføre os over for potentielle kunder, bevare henvendelser og lignende beslægtede formål.
De konkrete Facebook-sider administreret af Spilforsyningen er:
https://www.facebook.com/Spilforsyningen/

Vi følger Datatilsynets gældende retningslinjer omkring det delte dataansvar og tilstræber os at sikre, at de besøgende på vores Facebook-side får information om persondata. På nuværende tidspunkt indebærer dette bl.a., at vi løbende forsøger at indgå i en dialog med Facebook omkring reguleringen af det fælles dataansvar og ansvarsfordelingen. Som nævnt nedenfor i nærværende politik, har man også som besøgende på vores Facebook-sider mulighed for at udøve sine rettigheder fx retten til indsigt, retten til at gøre indsigelse og retten til sletning.

Retsgrundlaget for vores behandling af personoplysninger
Behandlingen af personoplysninger sker baseret på legitim interesse ud fra en interesseafvejning. Der behandles ikke oplysninger, hvor samtykke er påkrævet.

Kategorier af personoplysninger og deres kilde
Der indsamles kontaktoplysninger typisk i form af navn. Modtager vi følsomme oplysninger/særlige kategorier af oplysninger bliver disse slettet så snart de kommer til vores kendskab.

Modtagere af personoplysninger
De personoplysninger der afgives, vil ikke blive videregivet uden for virksomheden.

Opbevaring af personoplysninger
Da de personoplysninger der afgives på Facebook-siderne afgives af personen selv på vores offentligt tilgængelige side, vil oplysningerne i udgangspunktet ligge på siden så længe denne eksisterer. Man kan som afgiver af oplysningerne altid gøre indsigelse i forhold til interesseafvejningen, med henblik på at få slettet eventuelle opslag.

Automatiske afgørelser og profilering
Vi antager, at Facebook foretager automatiske afgørelser og profilering på den del af personoplysningerne, som Facebook er dataansvarlig for. Vi benytter os ikke af automatiske afgørelser og profilering.

Bemærk! Hvis du ikke ønsker, at dine oplysninger behandles, bedes du undlade at besøge vores Facebook-sider, da det på nuværende tidspunkt ikke er muligt for os at ændre på Facebooks indstillinger for opsamling af data.

 

Hvem overfører og videregiver vi personoplysninger til

Vi benytter os af en række eksterne virksomheder og services, som behandler personoplysninger på vores vegne. Disse er 'databehandlere' for os. For alle vores databehandlere gælder der, at vi har indgået databehandleraftaler, der sikrer at vores krav til beskyttelse af personoplysninger følges. Fælles for disse gælder der, at vi kun overfører data. Dvs. de data som vi overfører tilhører os og bliver ikke brugt til egne formål af den eksterne virksomhed.

I videst muligt omfang, anvender vi databehandlere som ligger i EU/EØS, så personoplysninger ikke overføres til usikre tredjelande. I visse tilfælde benytter vi os dog af databehandlere i USA og Canada, dog kun hvis disse lever op til de gældende krav jævnfør GDPR.

I visse tilfælde kan vi under legitim interesse eller retlig forpligtelse videregive personoplysninger til eksterne virksomheder. Det kunne være forsikringsselskaber, SKAT og lignende. Fælles for disse gælder der, at de selv bliver dataansvarlige for de personoplysninger de modtager fra os, da de selv bestemmer formål mv.

Den registreredes rettigheder

Hvis man ved eller har en formodning om, at vi behandler personoplysninger om en selv, har man en række rettigheder i forhold til behandlingen. De enkelte rettigheder er uddybet herunder.
Skulle man vælge at gøre en af sine rettigheder gældende, eks. ved at bede om indsigt i hvilke personoplysninger vi behandler om en selv, skal man rette henvendelse via e-mail på 
db@spilforsyningen.dk. Når vi har modtaget e-mailen og efterfølgende verificeret identiteten - for at sikre at vi ikke udleverer personoplysninger til uvedkommende - igangsætter vi processen.

Retten til indsigt
Man har ret til at bede om indsigt i de personoplysninger vi behandler om en selv. Såfremt vi behandler personoplysninger om personen, udleverer vi information om disse, samt formål og lovhjemmel.

Retten til at gøre indsigelse
Man har ret til at gøre indsigelse, hvis man er uenig i vores behandling af personoplysningerne. Om en indsigelse efterleves vurderes fra gang til gang.

Retten til at bede om begrænsning
Man har ret til at bede om, at vi begrænser behandlingen. Hvis vi behandler personoplysninger, kan man i visse tilfælde bede om at få begrænset behandlingen, hvis ikke man ønsker at alle de registrerede data skal indgå i behandlingen.

Retten til at bede om sletning
Man har ret til at bede om at blive slettet. Denne rettighed er ikke endegyldig, da visse data ikke kan slettes pga. anden lovgivning eller hvis aftale og formål giver virksomheden ret til at opbevare personoplysningerne.

Retten til at bede om berigtigelse
Skulle de personoplysninger vi behandler være forkerte, har man ret til at få disse opdateret med korrekt information.

Retten til dataportabilitet
Man har ret til at få udleveret sine personoplysninger i et maskinlæsbart format. Bemærk at der alene er tale om de personoplysninger man selv har givet til os.

Retten til at trække samtykke tilbage
Hvis behandlingen af personoplysninger er baseret på et samtykke, så kan dette til en hver tid trækkes tilbage, hvorved behandlingen ophører.

Retten til at klage
Man er altid velkommen til at henvende sig til Spilforsyningen, hvis man har spørgsmål eller ønsker at klage over en behandling af sine personoplysninger. Hvis man ikke er tilfreds med vores svar, har man mulighed for at klage til Datatilsynet. Se mere på Datatilsynets hjemmeside.

Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies. Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.

Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv.

Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.

Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider.

Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke fra Cookiedeklarationen på vores hjemmeside.

Få mere at vide om, hvem vi er, hvordan du kan kontakte os, og hvordan vi behandler persondata i vores Privatlivspolitik.

Angiv venligst dit samtykke-ID og -dato, når du kontakter os angående dit samtykke.

 Din aktuelle tilstand: Tillad alle (Nødvendig, Præferencer, Statistik, Marketing )

Dit samtykke-ID:Dato for samtykke:

 

Cookiedeklarationen er sidst opdateret d. 28/03/2022 af Cookiebot:

Nødvendig

Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.

Navn Udbyder Formål Udløb Type
_pay_session shop.app Benyttes i forbindelse med hjemmesidens betalings-funktion - Cookien er nødvendig for integriteten af denne funktionalitet. Session HTTP Cookie
_shopify_d spilforsyningen.dk Nødvendig for at de sikkerhedsmæssige aspekter i hjemmesidens check-out og betalingssystem virker. Denne service udbydes af shopify.com. Session HTTP Cookie
cart_currency spilforsyningen.dk Nødvendig for at de sikkerhedsmæssige aspekter i hjemmesidens check-out og betalingssystem virker. Denne service udbydes af shopify.com. 13 dage HTTP Cookie
CONSENT google.com
youtube.com
Viser, hvorvidt den besøgende har tilvalgt cookies i marketingkategorien. Cookien er nødvendig for overholdelsen af GDPR-regulativet. 2 år HTTP Cookie
CookieConsent spilforsyningen.dk Gemmer brugerens cookie-samtykke-tilstand for det aktuelle domæne. 1 år HTTP Cookie
cookietest spilforsyningen.dk Denne cookie bruges til at bestemme, om den besøgende har accepteret cookie-samtykke-boksen. Session HTTP Cookie
hello_retail_state spilforsyningen.dk Gemmer den besøgendes rolle på webstedet, som regel om den besøgende er bruger eller administrator Session HTML Local Storage
secure_customer_sig spilforsyningen.dk Denne cookie bruges til at lagre den besøgenes personlige oplysninger, disse er nødvendige når der udføres transaktioner på hjemmesiden. Cookien er nødvendig for at gøre transaktionen sikker. 1 år HTTP Cookie
shopify_pay_redirect spilforsyningen.dk Nødvendig for at de sikkerhedsmæssige aspekter i hjemmesidens check-out og betalingssystem virker. Denne service udbydes af shopify.com. 1 dag HTTP Cookie
snize-cart-changed spilforsyningen.dk Nødvendig for hjemmesidens indkøbsvogns-funktion. Tillader hjemmesiden at huske de valgte produkter, samt promovere relaterede produkter. Persistent HTML Local Storage
snize-current-product-id spilforsyningen.dk Nødvendig for hjemmesidens indkøbsvogns-funktion. Tillader hjemmesiden at huske de valgte produkter, samt promovere relaterede produkter. Persistent HTML Local Storage
snize-recommendations-added spilforsyningen.dk Nødvendig for hjemmesidens indkøbsvogns-funktion. Tillader hjemmesiden at huske de valgte produkter, samt promovere relaterede produkter. Persistent HTML Local Storage
snize-recommendations-clicks spilforsyningen.dk Nødvendig for hjemmesidens indkøbsvogns-funktion. Tillader hjemmesiden at huske de valgte produkter, samt promovere relaterede produkter. Persistent HTML Local Storage

 

Præferencer

Præference cookies gør det muligt for en hjemmeside at huske oplysninger, der ændrer den måde hjemmesiden ser ud eller opfører sig på. F.eks. dit foretrukne sprog, eller den region, du befinder dig i.

Navn Udbyder Formål Udløb Type
aw-spilforsyningen.dk-46e03b46-8953-4501-86d3-3b06c6bc24c9_cchash spilforsyningen.dk Uklassificeret Session HTML Local Storage
klaviyoOnsite spilforsyningen.dk Benyttes til at administrere, om brugeren har tilvalgt eventuelle abonnementer eller nyhedsbreve. Persistent HTML Local Storage
localization spilforsyningen.dk Gemmer brugerens tidszone. 13 dage HTTP Cookie
search_initialization_code_2c948fb1-ec1c-4e07-92bd-606148395a86/16172 spilforsyningen.dk Uklassificeret Session HTML Local Storage
search_initialization_hash_2c948fb1-ec1c-4e07-92bd-606148395a86/16172 spilforsyningen.dk Uklassificeret Session HTML Local Storage
search_result_styles_2c948fb1-ec1c-4e07-92bd-606148395a86/16172 spilforsyningen.dk Uklassificeret Session HTML Local Storage
search_style_hash_2c948fb1-ec1c-4e07-92bd-606148395a86/16172 spilforsyningen.dk Uklassificeret Session HTML Local Storage

 

Statistik

Statistiske cookies giver hjemmesideejere indsigt i brugernes interaktion med hjemmesiden, ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

Navn Udbyder Formål Udløb Type
__kla_id spilforsyningen.dk Denne cookie indsamler informationer omkring den besøgende. Disse informationer bruges internt på hjemmesider i forhold til at optimere hjemmesidens relevans for de besøgende og registrere, hvis den besøgende har tilvalgt eventuelle nyhedsbreve. 2 år HTTP Cookie
_at.hist.# spilforsyningen.dk Anvendes af den sociale delings-tjeneste AddThis til at gemme brugerens historik ved brug af AddThis delingsfunktion Persistent HTML Local Storage
_ga spilforsyningen.dk Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden. 2 år HTTP Cookie
_gat spilforsyningen.dk Anvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren 1 dag HTTP Cookie
_gid spilforsyningen.dk Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden. 1 dag HTTP Cookie
collect google-analytics.com Benyttes til at indsamle data om brugerens platform (PC, tablet el. mobil) og præferencer - Disse data benyttes af Google Analytics til at optimere hjemmesidens indhold og annoncerelevans. Session Pixel Tracker
History.store spilforsyningen.dk Indeholder ID for den besøgende - muliggør at hjemmesiden kan indsamle data om den besøgendes adfærd, med henblik på intern analyse. Session HTML Local Storage
SeStatisticSession spilforsyningen.dk Indsamler statistik om brugerens besøg på hjemmesiden såsom antallet af besøg, den gennemsnitlige tid på hjemmesiden og hvilke sider der er læst. Persistent HTML Local Storage
sn_global_countdown_last_reset_timestamp spilforsyningen.dk Sætter et tidsstempel for hvornår den besøgende tilgik hjemmesiden. Benyttes til analytiske formål. Persistent HTML Local Storage
SNS spilforsyningen.dk Sætter et unikt ID for det aktuelle besøg. Dette tillader hjemmesiden at skelne individuelle besøg fra hinanden, hvilket benyttes til intern statistik og analyse. Session HTTP Cookie

Marketing (0)

Marketing cookies bruges til at spore brugere på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts-annoncører.

Navn Udbyder Formål Udløb Type
__atuvc spilforsyningen.dk Opdaterer tæller på en hjemmesides sociale delingsfunktioner. 13 mdr. HTTP Cookie
__atuvs spilforsyningen.dk Sørger for at brugeren ser den opdaterede tæller, hvis de deler en side med den social delings-tjeneste AddThis. 1 dag HTTP Cookie
_at.cww spilforsyningen.dk Anvendes af den sociale delings-tjeneste AddThis Persistent HTML Local Storage
_fbp spilforsyningen.dk Anvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører. 3 mdr. HTTP Cookie
_landing_page spilforsyningen.dk Registrerer den besøgendes navigation på tværs af hjemmesider, ved at registrere landingssider. Dette tjener til at præsentere den besøgende med relevante produkter, samt måle på hjemmesidens marketing. 13 dage HTTP Cookie
_orig_referrer spilforsyningen.dk Denne cookie indsamler informationer omkring den besøgendes adfærd og præferencer på hjemmesiden. Denne information bliver en ID-streng af information omkring den specifikke besøgende. Denne ID-streng kan bruges til at målrette annoncer til den specifikke besøgende af tredje-parts-reklamehjemmesider. 13 dage HTTP Cookie
_s spilforsyningen.dk Registrerer brugerpræferencer og navigation på hjemmesiden, for at målrette annoncer og indhold til den specifikke bruger. 1 dag HTTP Cookie
_shopify_s spilforsyningen.dk Registrerer brugerpræferencer og navigation på hjemmesiden, for at målrette annoncer og indhold til den specifikke bruger. 1 dag HTTP Cookie
_shopify_sa_p spilforsyningen.dk Registrerer den besøgendes præferencer og navigation på hjemmesiden. Denne registrering gør hjemmesiden i stand til at målrette annoncer og indhold til den specifikke besøgende. Cookien tillader også, at hjemmesiden kan identificere hvordan den besøgende er tilgået hjemmesiden. 1 dag HTTP Cookie
_shopify_sa_t spilforsyningen.dk Registrerer den besøgendes præferencer og navigation på hjemmesiden. Denne registrering gør hjemmesiden i stand til at målrette annoncer og indhold til den specifikke besøgende. Cookien tillader også, at hjemmesiden kan identificere hvordan den besøgende er tilgået hjemmesiden. 1 dag HTTP Cookie
_shopify_y spilforsyningen.dk Registrerer brugerpræferencer og navigation på hjemmesiden, for at målrette annoncer og indhold til den specifikke bruger. 1 år HTTP Cookie
_sn_a spilforsyningen.dk Implementerer pop-up annoncer på hjemmesiden. 1 år HTTP Cookie
_sn_m spilforsyningen.dk Implementerer pop-up annoncer på hjemmesiden. 1 år HTTP Cookie
_sn_n spilforsyningen.dk Implementerer pop-up annoncer på hjemmesiden. 1 år HTTP Cookie
_y spilforsyningen.dk Registrerer brugerpræferencer og navigation på hjemmesiden, for at målrette annoncer og indhold til den specifikke bruger. 1 år HTTP Cookie
ads/ga-audiences google.com Anvendes af Google AdWords til at gentage annoncer for besøgende, der sandsynligvis vil konvertere til kunder baseret på den besøgendes onlineadfærd på tværs af websteder. Session Pixel Tracker
at-lojson-cache-# spilforsyningen.dk Anvendes af den sociale delings-tjeneste AddThis Persistent HTML Local Storage
at-rand spilforsyningen.dk Anvendes af den sociale delings-tjeneste AddThis Persistent HTML Local Storage
aw_path_filter spilforsyningen.dk Anvendes til at optimere eksekvering af produktanbefalinger baseret på brugerens besøg på hjemmesiden. Session HTML Local Storage
aw_pb spilforsyningen.dk Anvendes til at optimere eksekvering af produktanbefalinger baseret på brugerens besøg på hjemmesiden. Session HTML Local Storage
ClicksQueue spilforsyningen.dk Indsamler data omhandlende brugerens brug af hjemmesidens søgefunktion. Disse data kan benyttes til at præsentere brugeren med relevante produkter eller tjenester. Persistent HTML Local Storage
hello_retail_id spilforsyningen.dk Indsamler statistik om brugerens besøg på hjemmesiden såsom antallet af besøg, den gennemsnitlige tid på hjemmesiden og hvilke sider der er læst. Formålet er at segmentere hjemmesidens brugere efter faktorer såsom demografi og geografi for at gøre det muligt for medier og marketingbureauer at strukturere og forstå deres målgrupper med henblik på at tilpasse online annoncering. 1 år HTTP Cookie
loc addthis.com Geolocation, bruges til at hjælpe udgivere med at vurdere hvor brugere, der deler information med andre, geografisk er placeret (statsniveau) 13 mdr. HTTP Cookie
ProductsSearch spilforsyningen.dk Indsamler data omhandlende brugerens brug af hjemmesidens søgefunktion. Disse data kan benyttes til at præsentere brugeren med relevante produkter eller tjenester. Persistent HTML Local Storage
search_search_redirects spilforsyningen.dk Indsamler data omhandlende brugerens brug af hjemmesidens søgefunktion. Disse data kan benyttes til at præsentere brugeren med relevante produkter eller tjenester. Session HTML Local Storage
search_search_redirects_hash spilforsyningen.dk Indsamler data omhandlende brugerens brug af hjemmesidens søgefunktion. Disse data kan benyttes til at præsentere brugeren med relevante produkter eller tjenester. Session HTML Local Storage
snize-recommendation spilforsyningen.dk Indsamler data omhandlende brugerens brug af hjemmesidens søgefunktion. Disse data kan benyttes til at præsentere brugeren med relevante produkter eller tjenester. Session HTTP Cookie
tr facebook.com Anvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører. Session Pixel Tracker
uvc addthis.com Registrerer hvor ofte den sociale delingstjeneste AddThis møder samme bruger. 13 mdr. HTTP Cookie
VISITOR_INFO1_LIVE youtube.com Forsøger at estimere brugernes båndbredde på sider med integreret YouTube-video. 179 dage HTTP Cookie
xtc addthis.com Registrerer brugerens delinger af indhold via sociale tjenester. 13 mdr. HTTP Cookie
YSC youtube.com Registrerer et unikt ID for at føre statistik over hvilke videoer fra YouTube brugeren har set. Session HTTP Cookie
yt.innertube::nextId youtube.com Registrerer et unikt ID for at føre statistik over hvilke videoer fra YouTube brugeren har set. Persistent HTML Local Storage
yt.innertube::requests youtube.com Registrerer et unikt ID for at føre statistik over hvilke videoer fra YouTube brugeren har set. Persistent HTML Local Storage
ytidb::LAST_RESULT_ENTRY_KEY youtube.com Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video Persistent HTML Local Storage
yt-remote-cast-available youtube.com Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video Session HTML Local Storage
yt-remote-cast-installed youtube.com Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video Session HTML Local Storage
yt-remote-connected-devices youtube.com Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video Persistent HTML Local Storage
yt-remote-device-id youtube.com Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video Persistent HTML Local Storage
yt-remote-fast-check-period youtube.com Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video Session HTML Local Storage
yt-remote-session-app youtube.com Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video Session HTML Local Storage
yt-remote-session-name youtube.com Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video Session HTML Local Storage

 

TILBAGE TIL TOPPEN