Gratis returret i 30 dage

42 kr,- fragt, fri over 599 kr,- til pakkeshop

Levering 1 - 2 hverdage

Warhammer

Spil Warhammer i Aalborg

 

Spil Warhammer i Spilforsyningen hver onsdag!

Der er adgang for alle og det koster ikke en krone! Mød op i spillelokalet (Bispensgade 34) i tidsrummet 15-22 og spil mod andre (evt. sæt en kamp op hjemmefra, fx. via Figurspil Aalborg på Facebook) og hav det rigtig sjovt! Vi sætter borde og terræn til rådighed i lokalet. 

I kan også altid holde øje med vores Facebook side, hvor der løbende bliver oprettet events. 

Du kan altid få råd og vejledning af personalet. 

Du kan se resten af vores ugentlige events her.

 

Køb warhammer online

køb age of sigmar
køb 40k kill team
køb blood bowl
køb warcry

Warhammer 40k

I Warhammer 40K universet, er vi i en vild fremtid, i år 40000. I denne fremtid er der ikke kun mennesker, men også en slags elvere og ork’er og nogle racer som minder mere om rumvæsener end noget vi ellers kender til fra fantasy. Hvis du gerne vil lære mere om de forskellige fraktioner i 40K, kan du klikke dig videre ind på undersiderne og se figurerne og læse lidt om hver 40K fraktion. Warhammer 40000 universet er mørkt og dystert og de forskellige 40K fraktioner er i åben krig med hinanden det meste af tiden. Det er denne krig du bliver en del af, når du anskaffer dig din egen hær i Warhammer 40000. Du kan læse mere om Warhammer 40k her.

Warhammer Age of Sigmar

Warhammer Age of Sigmar universet, er vi i et fantasy-univers, hvor krigen raser og hvor kaos (Chaos) sætter sit præg på planeter, kontinenter og folkeslag. Men da verden har lidt under Chaos længe, kommer gude-kongen Sigmar kommer ud af sit skjul, som et håb for de overlevende, og her begynder Warhammer Age of Sigmar. Hvis du vil læse lidt mere om de forskellige fraktioner i AoS, kan du klikke dig videre ind på undersiderne, hvor du også finder de figurer som hører under hver fraktion. I AoS, findes der fire over-fraktioner, kaldet Grand Alliances. Hver alliance kæmper for en række fælles mål, men hver fraktion har hver deres egne mål, i universets krig. Du kan læse mere om Age of Sigmar her.

Blood Bowl

I dette figurspil er alle de kendte og mindre kendte racer i fantasy, blevet enige om at kæmpe om en bold, i stedet for kun at sprede død og ødelæggelse hvorend de kommer. De to spillere vælger hver deres hold og spiller så et, lidt mere blodigt, spil amerikansk fodbold. Så har du også altid drømt om en måde at kombinere figurnørderi med sportsnørderi, så behøver du ikke lede længere! Kig bare på produkterne i denne gruppe. Du kan læse mere om Blood Bowl her.

 

Warcry

Warcry er et figurspil, der foregår i Warhammer: Age of Sigmar universet. Her udkæmper du hæsblæsende taktiske kampe, med en håndfuld figurer på en spilleplade der fylder en brøkdel af hvad man bruger i Age of Sigmar. Warcry introducerer også 6 nye Chaos fraktioner, som f.eks. de tungt armerede Iron Golems og de vilde Untamed Beasts.

Kill Team

Kill Team er et skirmish spil i Warhammer 40k universet, hvor to til fire spillere kan spille hurtige taktiske kampe. De er en slags mini version af de traditionelle Warhammer 40k kampe, hvor der bruges markant mindre tid og en brøkdel af det normale antal figurer, typisk kun omkring 4-12 modeller.