Gratis returret i 30 dage

42 kr,- fragt, fri over 599 kr,- til pakkeshop

Levering 1 - 2 hverdage

Pokémon

Spil pokemon hver tirsdag kl. 15-18

 

Hver tirsdag spiller vi Pokémon i Spilforsyningen

Der er adgang for alle og det koster ikke en krone! Mød op i spillelokalet (Bispensgade 34) i tidsrummet 15-18 og spil mod andre Pokémon-trænere, byt indbyrdes og bare have det rigtig sjovt! Se også resten af vores ugentlige events her.

I kan også altid holde øje med vores Facebook side, hvor der løbende bliver oprettet events. Det er også der vi opretter vores pre-release events, hver gang der kommer et nyt sæt!

Besøg også Aalborg Pokémon Liga på Facebook. Et godt sted at møde nye spillere og aftale kampe eller koordinere om der skal medbringes byttemapper. 


Du kan altid få råd og vejledning af vores lokale Pokemon Professor (Jan). 


Er du ny til Pokémon? Læs vores Forældreguide til Pokémon. Klik på banneret.

Forældre Guide til Pokemon 

 

Pokémon TCG udvalg

 

 

Tilmeld dig Spilforsyningens Pokémon Liga

Hvis du kommer og spiller Pokémon om tirsdagen, burde du tilmelde dig ligaen. Pokémon liga er helt enkelt en måde at tilkendegive, at du er en del af dit lokale Pokémon-fællesskab. Det handler simpelthen bare om at møde op og være sammen med andre Pokémon-fans. Du kan spille, bytte eller bare sidde og hyggesnakke. Du er altså ikke forpligtiget til at skulle deltage i nogle bestemte turneringer eller lignende. Du møder bare op på vores tirsdags-spildage når du har tid og lyst. Lyder det ikke hyggeligt? Og hvis du er tilmeldt Spilforsyningens Pokémon Liga, får du endda et gratis promo-kort ved disken, når du møder op om tirsdage.

Du tilmelder dig ligaen, ved at henvende dig til butikkens personale. Du bedes oplyse dit fulde navn, fødselsdag og dit Pokémon Player ID. Har du ikke et Player ID, kan personalet udlevere et midlertidigt ID, som du selv kan aktivere på www.pokemon.com

Læs alt om Pokémon Liga i Spilforsyningen i vores guide.
 

Hvad er Pokémon?

Pokémon er en sammentrækning af ’Pocket Monsters’. Det er et japansk medie-franchise, der blev grundlagt af Nintendo, Game Freak og Creatures samt skabt af Satoshi Tajiri i 1995. Pokémon handler om de fiktive monstre, der bliver kaldt Pokémon, som menneskene – bedre kendt som Pokémon-trænere – skal forsøge at fange og træne til kamp mod hinanden. 

Vi har lavet en Pokémon guide til forældre, med al den info du overhovedet skal bruge.

 

Begyndelsen

Pokémon startede som et Game Boy-spil, men blev efterfølgende tilpasset til diverse andre medier, blandt andet et trading card game, en animé TV-serie, bøger, film, spil til diverse konsoller, legetøj, manga-tegneserier, musik, beklædning, en temapark, merchandise og så videre. I dag er Pokémon det mest indbringende medie-franchise nogensinde, og Pokémon kort er blandt de bedst sælgende kortspil i verden.

 

Pokémon Trading Card Game

Det populære Pokémon Trading Card Game, der fuldstændigt tog verden med storm, blev udgivet uden for Asien I 1999. Fans både spiller med og samler på de enkelte Pokémon kort. Målet med kortspillet minder meget om de Pokémon-kampe, der er det centrale i videospillene. Indfangning, træning og kamp er alle temaer, der går igen i Pokémon-kortspillet.  

I rollerne som Pokémon-trænere bruger spillerne deres Pokémon kort, der alle hver og især har forskellige styrker og svagheder, til at forsøge at overvinde sin modstander ved at slå dennes Pokémon ud. Pokémon spilles ud på bordet for at angribe modstanderens Pokémon, og når en Pokémon har taget nok skade, bliver den slået ud. Spilleren, som slog den pågældende Pokémon ud, må tage et Prize-kort. Der er flere måder at vinde Pokémon Trading Card Game på. Først og fremmest kan man vinde ved at få alle (oftest) seks Prize-kort. En anden måde at vinde på er ved at slå alle modstanderens Pokémon ud, så denne ikke har flere tilbage på bordet, eller hvis modstanderen i begyndelsen af sin tur ikke har flere kort tilbage i sit deck.