Gratis returret i 30 dage

42 kr,- fragt, fri over 599 kr,- til pakkeshop

Levering 1 - 2 hverdage

Yu-gi-oh

Yu-Gi-Oh! i Spilforsyningen 

Hver torsdag spiller vi Yu-gi-oh i Spilforsyningen

Der er adgang for alle og det koster 50 kr. at være med! Mød op i spillelokalet (Bispensgade 34) i tidsrummet 17.30-22 og deltag i en Yu-gi-oh turnering i Local format. Præmiepuljen består af 1 Yu-Gi-Oh! booster (fra nyeste set) per deltager, og alle spillere får 1 Official Tournament Store-booster for deltagelse. 

I kan også altid holde øje med vores Facebook side, hvor der løbende bliver oprettet events. 

Du kan altid få råd og vejledning af personalet!

Du kan se resten af vores ugentlige events her.

Se hele vores udvalg af Yugioh produkter her.

 

Sådan spiller du med i Organized Play (OP)

Spilforsyningen er en "Official Tournament Store". Det betyder at de Yu-Gi-Oh! turneringer vi holder hver uge registrerer spillernes Konami Card Game ID og sender resultaterne ind til Konami. Fordelene ved dette er dels, at det er nemt og hurtigt at sætte en turnering op - men jo flere kampe der bliver registreret, jo bedre allokering kan Spilforsyningen få af specifikke produkter, hvilket igen kommer spillerne til fordel.

For at kunne deltage i OP turneringer skal du have registreret et Konami Card Game ID. 

Opret et Konami ID her:
https://my.konami.net/

Opret efterfølgende et Card Game ID her:
https://cardgame-network.konami.net/cossyid

Konami Card Game ID
Når du finder dit ID inde på Konami Card Game Network ser det sådan ud. Dit ID består af 10 tal.

Det er en god ide at have oprettet dit Konami Card Game ID hjemmefra.
Skriv evt. nummeret ned på mobilen, så du altid har det ved hånden til hurtig brug.

 

 

Yu-Gi-Oh! kort udvalg

 

 

Hvad er Yu-gi-oh?

Yu-Gi-Oh! startede som en japansk manga-serie skrevet og illustreret af Kazuki Takahashi. Yu-Gi-Oh!-bøgerne udkom i Japan i 1996 og nåede først til Danmark i 2004. I historien følger vi den 15-årige, spilleglade dreng ved navn Yugi Mutou, som – efter mange mislykkede forsøg – løser det ældgamle Millennium-puslespil, hans bedstefar Solomon Mutou fandt for mange år siden. Da det sker, vækker han sit indre alter-ego, der er besat af at spille, men også løser hans konflikter gennem forskellige spil.

The Trading Card Game

Yu-Gi-Oh! Trading Card Game er således et samlekortspil med fokus på kamp. Det blev udviklet og udgivet af Konami. Spillet er som nævnt i høj grad baseret på det fiktive kortspil ’Duel Monsters’, der nævnes i manga-serien – nærmest én til én. Spillerne bruger en kombination af monstre, besværgelser og fælder til at overvinde sin modstander med ved taktisk at reducere modstanderens Life Points. Der findes i dag cirka 10.000 forskellige Yu-Gi-Oh!-kort, så der går nok noget tid, før man har en komplet samling.