Gratis returret i 30 dage

39 kr,- fragt, fri over 499 kr,- til pakkeshop

Levering 1 - 2 hverdage

Ugentlige Events

I Spilforsyningen holder vi en række faste ugentlige events. Nogle af dagene er der lagt op til at man bare mødes og hygger sammen, mens andre, især Magic og Keyforge, er mere strukturerede arrangementer, hvor man betaler for at spille med i en turnering. I denne type turneringer betales de samlede deltagergebyr tilbage som præmier til de bedst placerede spillere. Præmierne udbetales som Store Credit, som kan bruges til at købe for i Spilforsyningen. Læs mere om Magic og de forskellige formater her.

Lørdag/søndag:
Se Spilforsyningen på facebook for nærmere information.

Ved turneringerne er det vigtigt at komme til tiden, og gerne i god tid så du også kan nå at blive registreret. Til de forskellige hyggespil kan du komme når du har tid. Det kan dog være en god ide at aftale et spil på forhånd, så du er sikker på at få et spil. 

Faste ugentlige events i Spilforsyningen 

 


Der er ingen tilmelding til de faste ugentlige events og betaling sker ved fremmøde. Visse events i weekenden såsom Magic Prerelease eller Pokémon League Challenge har et begrænset antal pladser og det kan være en god ide at tilmelde sig i forvejen for at sikre sig en plads. Billetter til disse events kan købes
her.

 

 

Alle dage: Hele dagen!
Alle er velkomne til at komme og bruge vores spillelokaler i hele åbningstiden. Spil Magic, Pokemon, brætspil, rollespil, eller hvad end I har lyst til. Prøv også nogle af vores demospil. Dog har de planlagte events fortrinsret, hvis der opstår pladsmangel.
(Gratis)

 

 


Mandag + Fredag: 15.00 - 22.00 Magic Commander
Tag vennerne med til en hyggelig omgang Commander og spil på kryds og tværs.
(Gratis)

Lorcana
Mandag: 17.00 - 22.00 Lorcana
Kom og spil det nye Disney kortspil Lorcana. Det foregår som et "Open Play" event, hvor spillerne bare finder sammen og spiller og hygger på kryds og tværs. Det er helt gratis at spille med, og vi anbefaler at møde op så tæt på 17 som muligt. Alle der kommer og spiller modtager et gratis promokort, og deltager også i lodtrækning om en af de mange spændende Lorcana promo-produkter. På sigt er der planlagt at vi også skal afholde turneringer.
(Gratis)
  

Flesh and Blood
Tirsdag: 19.00 - 22.00 Flesh and Blood
Deltag i en Flesh and Blood turnering på tre til fire runder afhængigt af deltagerantal. Der spilles uden præmier, til gengæld er entrebilletten, at du køber en boosterpakke til dig selv. Du kan læse mere om eventet her
(Pris: Man køber en valgfri Flesh & Blood booster-pakke for at deltage)

 

Spil Pokemon hver tirsdag kl. 15.00-18
Tirsdag: 15.00 - 18.00 Pokémon
Mød op og spil mod andre Pokémon-trænere. Spil mod vennerne eller få nye venner over en hyggelig omgang Pokémon. Du kan også tage byttemappen med, eller bare møde op og nyde det hyggelige selskab. Du kan læse mere om eventet her
(Gratis)

  


Onsdag: 15.00 - 22.00 Hobby-/Figurspilsaften
Til hobby-aften samler og maler vi figurer. Spilforsyningen stiller borde, voksduge og arkitektlamper til rådighed. Samtidigt spilles der Age of Sigmar, Warhammer 40k og andre figurspil, det kan du læse mere om her
(Gratis)

 


Torsdag: 18.00 - 22.00 Magic Modern
Deltag i en Modern turnering på tre til fire runder afhængigt af deltagerantal. Præmier udbetales i Store Credit og promo boosters.
(Pris 25 kr.)

 

Yu-Gi-Oh! i Spilforsyningen
Torsdag: 17.30 - 22.00 Yu-gi-oh
Der er adgang for alle og det koster 50 kr. at være med! Deltag i en Yu-gi-oh turnering i Local format. Præmiepuljen består af 1 Yu-Gi-Oh! booster fra det nyeste set per deltager, og alle spillere får 1 OTS-booster for deltagelse.  
Du kan læse mere om eventet her
(Pris 50 kr.)