• Billig fragt fra 39kr, Gratis over 500 kr.
  • Gratis ombytning i 30 dage
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Kundeservice: +45 3070 6192 man-fre 8:30-16:00

Ugentlige Events

I Spilforsyningen holder vi en række faste ugentlige events. Nogle af dagene er der lagt op til at man bare mødes og hygger sammen, mens andre, især Magic og Keyforge, er mere strukturerede arrangementer, hvor man betaler for at spille med i en turnering. I denne type turneringer betales de samlede deltagergebyr tilbage som præmier til de bedst placerede spillere. Præmierne udbetales som Store Credit, som kan bruges til at købe for i Spilforsyningen. Læs mere om Magic og de forskellige formater her.

Lørdag/søndag:
Se Spilforsyningen på facebook for nærmere information.

Ved turneringerne er det vigtigt at komme til tiden, og gerne i god tid så du også kan nå at blive registreret. Til de forskellige hyggespil kan du komme når du har tid. Det kan dog være en god ide at aftale et spil på forhånd, så du er sikker på at få et spil. 

 

Ugens Program 

Der er ingen tilmelding til de faste ugentlige events og betaling sker ved fremmøde. Visse events i weekenden såsom Magic Prerelease har et begrænset antal pladser og det kan være en god ide at tilmelde sig i forvejen for at sikre sig en plads. Billetter til disse events kan købes her.

 

 

Alle dage: Hele dagen!
Alle er velkomne til at komme og bruge vores spillelokaler i hele åbningstiden. Spil Magic, Pokemon, brætspil, rollespil, eller hvad end i har lyst til. Prøv også nogle af vores demospil. Dog har de planlagte events fortrinsret om aftenen.
(Gratis)

 

Mandag: 18.00 - 22.00 Magic Pioneer
Deltag i en Pioneer turnering på tre til fire runder afhængigt af deltagerantal. Præmier udbetales i Store Credit og promo boosters.
(Pris 25 kr.)

 

Mandag + Fredag: 15.00 - 22.00 Magic Commander
Tag vennerne med til en hyggelig omgang Commander og spil på kryds og tværs.
(Gratis)

 

Tirsdag: 14.00 - 18.00 Junior kortspil
Eventet for alle unge i alderen 10-16 år. Der spilles Magic, Pokémon og Yu-Gi-Oh! Kom og Spil, byt og hav det sjovt. Det er ikke nødvendigt at have forældre/voksne med. Man behøver ikke kende spillet i forvejen - der vil altid være en voksen til at undervise i spillet, og der er mulighed for gratis at låne decks (kort til at spille med).
(Gratis)

 

Tirsdag: 19.00 - 22.00 Flesh and Blood
Deltag i en Flesh and Blood turnering på tre til fire runder afhængigt af deltagerantal. Præmier udbetales i Store Credit og promokort. Du kan læse mere om eventet her
(Pris 25 kr.)

 

Tirsdag: 18.00 - 22.00 Pokémon
Mød op og spil mod andre Pokémon-trænere. Spil mod vennerne eller få nye venner over en hyggelig omgang Pokémon. Du kan læse mere om eventet her
(Gratis)

 

Tirsdag: 18.00 - 22.00 Star Wars
Hyggespil i X-wing og Star Wars Legion. Bare mød op med dine figurer og find en modstander, eller aftal et spil hjemmefra (fx gennem X-Wing Aalborg eller Legion Aalborg på Facebook). Der kan optjenes promo kort, bare ved at møde op og spille. Du kan læse mere om eventet her
(Gratis)

 

Onsdag: 15.00 - 22.00 Hobby-/Figurspilsaften
Til hobby-aften samler og maler vi figurer. Spilforsyningen stiller borde, voksduge og arkitektlamper til rådighed. Samtidigt spilles der Age of Sigmar, Warhammer 40k og andre figurspil, det kan du læse mere om her
(Gratis)

 

Torsdag: 18.00 - 22.00 Magic Modern

Deltag i en Modern turnering på tre til fire runder afhængigt af deltagerantal. Præmier udbetales i Store Credit og promo boosters.
(Pris 25 kr.)

 

Kom og spil Yu-Gi-Oh!

Torsdag: 18.30 - 22.00 Yu-gi-oh
Der er adgang for alle og det koster 35 kr. at være med! Deltag i en Yu-gi-oh turnering i Local format. Præmiepuljen består af 2 Yu-Gi-Oh! Official Tournament Store-booster per deltager, og alle spillere får 1 OTS-booster for deltagelse.  
(Pris 35 kr.) Du kan læse mere om eventet her

 

Fredag: 18.00 - 22.00 Magic Draft, Legacy og Old School
Deltag i draft på tre til fire runder afhængigt af deltagerantal. Præmier udbetales i Store Credit. Eller tag en ven under armen til en omgang hyggespil i Legacy og Old School.
(Pris 100 kr. for Magic Draft)

 

 

 

TILBAGE TIL TOPPEN