• Billig fragt fra 39kr, Gratis over 500 kr.
  • Gratis ombytning i 30 dage
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Kundeservice: +45 3070 6192 man-fre 10:00-17:30 (lør 10:00-16:00)

I Aalborg Spilforening holder vi en række faste ugentlige events. Nogle af dagene er der lagt op til at man bare mødes og hygger sammen, mens andre, især Magic og Keyforge, er mere strukturerede arrangementer, hvor man betaler for at spille med i en turnering. I denne type turneringer betales de samlede deltagergebyr tilbage som præmier til de bedst placerede spillere. Præmierne udbetales som Store Credit, som kan bruges til at købe for i Aalborg Spilforsyning. Læs mere om Magic og de forskellige formater her.
Ved turneringerne er det vigtigt at komme til tiden, og gerne i god tid så du også kan nå at blive registreret. Til de forskellige hyggespil kan du komme når du har tid. Det kan dog være en god ide at aftale et spil på forhånd, så du er sikker på at få et spil. 

Alle dage: Hele dagen!
Alle er velkomne til at komme og bruge vores spillelokaler i hele åbningstiden. Spil Magic, Pokemon, brætspil, rollespil, eller hvad end i har lyst til. Prøv også nogle af vores demospil. Dog har de planlagte events fortrinsret om aftenen.
(Gratis)

Mandag: 18.00 - 22.00 Magic Pioneer
Deltag i en Pioneer turnering på tre til fire runder afhængigt af deltagerantal. Præmier udbetales i Store Credit og promo boosters.
(Pris 25 kr.)

Mandag: 18.00 - 22.00 Magic Commander
Tag vennerne med til en hyggelig omgang Commander og spil på kryds og tværs.
(Gratis)

Tirsdag: 14.00 - 22.00 Pokémon
Mød op og spil mod andre Pokémon-trænere. Spil mod vennerne eller få nye venner over en hyggelig omgang Pokémon.
(Gratis)

Tirsdag: 18.00 - 22.00 Star Wars
Hyggespil i X-wing og Star Wars Legion. Bare mød op med dine figurer og find en modstander, eller aftal et spil hjemmefra (fx gennem X-Wing Aalborg på Facebook). Der kan optjenes promo kort, bare ved at møde op og spille.
(Gratis)

Onsdag: 15.00 - 22.00 Hobby-/Figurspilsaften
Til hobby-aften samler og maler vi figurer. Spilforsyningen stiller borde, voksduge og arkitektlamper til rådighed. Samtidigt spilles der Age of Sigmar, Warhammer 40k og andre figurspil.
(Gratis)

Torsdag: 15.00 - 18.00 Ungdoms Magic
Eventet for alle unge i alderen 10-16 år. Det er ikke nødvendigt at have forældre/voksne med. Man behøver ikke kende spillet i forvejen - der vil altid være en voksen til at undervise i spillet, og der er mulighed for gratis at låne decks (kort til at spille med).
(Gratis)

Torsdag: 18.00 - 22.00 Magic Modern
Deltag i en Modern turnering på tre til fire runder afhængigt af deltagerantal. Præmier udbetales i Store Credit og promo boosters.
(Pris 25 kr.)

Torsdag: 19.00 - 22.00 Keyforge
Tre til fire runder afhængigt af deltagerantal. Kom med dit eget deck til Archon. Dog spilles der første torsdag hver måned Sealed i stedet, hvor man spiller med et nyt deck man åbner på stedet. Præmier udbetales i Store Credit.
(Pris 25 kr. for Archon, 90 kr. for Sealed.)

Fredag: 18.00 - 22.00 Magic FNM (Standard)
Deltag i en Standard turnering på tre til fire runder afhængigt af deltagerantal. Præmier udbetales i Store Credit og promo boosters.
(Pris 25 kr.)

Fredag: 18.00 - 22.00 Magic Draft, Legacy og Old School
Deltag i draft på tre til fire runder afhængigt af deltagerantal. Præmier udbetales i Store Credit. Eller tag en ven under armen til en omgang hyggespil i Legacy og Old School.
(Pris 100 kr. for Magic Draft)

Fredag: 18.00 - 22.00 Magic Commander
Tag vennerne med til en hyggelig omgang Commander og spil på kryds og tværs.
(Gratis)

Lørdag/søndag:
Se Aalborg Spilforsyning på facebook for nærmere information.

Der er ingen tilmelding til de faste ugentlige events og betaling sker ved fremmøde. Visse events i weekenden såsom Magic Prerelease har et begrænset antal pladser og det kan være en god ide at tilmelde sig i forvejen for at sikre sig en plads. Billetter til disse events kan købes her.

TILBAGE TIL TOPPEN