• Billig fragt fra 39kr, Gratis over 500 kr.
 • Gratis ombytning i 30 dage
 • Levering: 1-2 hverdage
 • Kundeservice: +45 3070 6192 man-fre 8:30-12:00, 12:30-16:00
Flesh and Blood hos Spilforsyningen

 

Hver tirsdag spiller vi Flesh and Blood i spilforsyningen!

Der er adgang for alle! Mød op i spillelokalet (Bispensgade 34) i tidsrummet 19-22 og deltag i en Flesh and Blood turnering på tre til fire runder afhængigt af deltagerantal.

I kan også altid holde øje med vores Facebook side, hvor der løbende bliver oprettet events. Det er også der vi opretter vores pre-release events, hver gang der kommer et nyt sæt! 

Du kan altid få råd og vejledning af personalet, hvis du har brug for hjælp!

Du kan se resten af vores ugentlige events her.

 

 

Flesh and Blood kort udvalg

 

 

Flesh and Blood i Aalborg - Facebook
Besøg også Flesh and Blood i Aalborg på Facebook, hvor du kan aftale spil og bytte med lokale spillere i Aalborg området - Tryk her

Køb Flesh and Blood Enkeltkort
Du kan også købe Flesh and Blood enkeltkort hos The Card Collective - Tryk her

Registrer Flesh and Blood konto
Vi bruger det officielle Flesh and Blood software til at afvikle events. Det betyder at du skal registrerer en Flesh and Blood konto for at deltage i Spilforsyningens Flesh and Blood Events. Ud over at det gør det nemmere at tilmelde dig events, kan du optjene XP til din konto som kan låse op for prestige og invitationer til turneringer på professionelt niveau.
Opret konto

 

Format og Præmiestruktur

Hver tirsdag spilles der Flesh and Blood turnering kl 19. Tilmelding foregår på dagen, ved at henvende sig til personalet ved disken. 

 • Fra kl. 19 spilles der en turnering - Bliv gerne tilmeldt i god tid før.
 • Hver spiller køber en valgfri Flesh and Blood booster som entré, og bliver samtidigt skrevet op til turneringen. En booster koster 35-45 kr, afhængigt af den enkelte booster.
 • Der spilles med Blitz decks
 • Turneringen er meget casual, og der spilles ikke om nogen præmier.
 • Til gengæld får alle deltagere et gratis promokort, ved turneringens afslutning.
 • Efter turneringen trækkes der også lod om en Cold Foil promo, blandt alle deltagerne.
 • Den første og tredje tirsdag i måneden trækkes der yderligere lod om en Playmat.
 • Den samme deltager kan ikke vinde både Cold Foil promo og Playmat den samme tirsdag.
 • Spilforsyningens personale administrerer lodtrækningerne.

I tilfælde af at der ikke er nok til at spille turnering (3 eller færre deltagere), er det ikke nødvendigt at købe en entré-booster - men spillerne skal stadig tilmeldes et "Open Play" event. Promo, Cold Foil og evt. playmat vil stadig blive delt ud.


Armory Events

I Spilforsyningen spiller vi Armory Events, hvilket vil sige vi også deler officielle Flesh and Blood præmier/promoer ud. Som regel* består et Armory Event kit af:

 • 33 Rainbow Foil kort, som deles ud til alle deltagere så længe lager haves.
 • 4 Cold Foils, som fordeles ved lodtrækning de første fire tirsdage i måneden (1 cold foil hver tirsdag).
 • 2 playmats, som fordeles ved lodtrækning den 1. og 3. tirsdag hver måned.

 

Armory Events

 

Flesh and Blood event oversigt

* Præmierne kan variere fra måned til måned, da Armory Event kits ikke altid er sat ens sammen

 

Blitz:
I Flesh and Blood kan man spille på flere forskellige måder. I Spilforsyningens turneringer, spilles der i formatet Blitz: 

 • 40 card deck (hverken mere eller mindre)
 • 11 inventory slots (weapons and equipment)
 • 1 young hero card
 • 2 kopier af hvert unikt kort er tilladt
 • 30 minutter per runde, bedst ud af 1

 

 

 

 

Hvad er Flesh and Blood?

Flesh and Blood er et trading card game, der stammer fra Auckland i New Zealand. Spillet var syv år undervejs, men udkom i oktober 2019. Flesh and Blood foregår i fantasyverdenen Rathe, hvor hæsblæsende og farlige eventyr venter spilleren forude – som det dramatiske navn også antyder. Rathe består indtil videre af otte landområder og byer: Aria, Demonastery, Metrix, Misteria, Pits, Savage Lands, Solana og Volcar. Det første booster set hedder Welcome to Rathe, og der er siden kommet flere til – og flere er på vej.  

De mægtige krigere

Du kan blandt andet begynde din Flesh and Blood-rejse ved at spille som en af de originale helte-karakterer:
 

 • Rhinar – Reckless Rampage: Hensynsløs, brutal og ukontrollérbar er tre ord, der beskriver Rhinar rigtig godt. Dette bæst af en mand er drevet af sin blodtørst og basale instinkter. Rhinar-kortets specielle egenskaber er Intimidate, Roll the Dice og Strong Survive.    
 • Bravo – Showstopper: Den selvsikre, charmerende og teatralske Bravo går i kamp, som var det intet andet end en optræden. Når han er klar til at slå til, er der intet, der kan stå i vejen for hans mægtige angreb. Bravo-kortets specielle egenskaber er Crushing Blows, Domination og Star of the Show. 
 • Katsu the Wanderer: Ninjaen Katsu er rolig, særdeles intelligent og ser nøgternt på situationen. I kampens hede hidkalder han sig vindens kraft og kan derved nedfælde sine modstandere med samme fart som en orkan. Katsu-kortets specielle egenskaber er Thousand Strikes og Be as the Wind.     
 • Dorinthea Ironsong: Den unge løjtnant Dorinthea er en omsorgsfuld og nysgerrig kriger, der i kamp svinger sit sværd med ynde og lethed. Dorintheas specielle egenskaber er Reprise, The Dawnblade og Spread the Light. 

Sådan spiller du Flesh and Blood

Flesh and Blood starter med, at spillerne lægger deres heltekort og dennes våbenkort på bordet. Derefter blandes alle andre kort i spillernes individuelle Flesh and Blood-deck. Undervejs i spillet skal man holde styr på, hvor meget liv helten har tilbage. Det er heltens intelligens, der afgør, hvor mange kort Flesh and Blood-spilleren efterfølgende skal tage op på hånden. Dernæst indtræffer actionfasen, hvor våben og/eller angreb forberedes. Når det er gjort, er I klar til at spille. Nu skal I bestemme, hvilken handling I vil bruge. Det kan for eksempel være dit våben, en af din helts specielle egenskaber eller et handlingskort. For at vinde Flesh and Blood, skal modstanderens liv være lig med nul. Som en ægte helt gælder det om at træffe de rigtige beslutninger. Held nytter det ikke at fæste lid til.  

Skal du også med på Flesh and Blood-bølgen? I Spilforsyningen har vi været med fra start, og du har mulighed for både at købe både færdiglavede Flesh and Blood-decks og løse boosters. Vi får løbende nye booster sets i takt med, at de bliver udgivet. Hvis du endnu ikke har prøvet Flesh and Blood, så lyder vores anbefaling: kom i gang nu! Det er et virkelig fedt og unikt trading card game.

TILBAGE TIL TOPPEN