• Billig fragt fra 39kr, Gratis over 500 kr.
 • Gratis ombytning i 30 dage
 • Levering: 1-2 hverdage
 • Kundeservice: +45 3070 6192 man-fre 8:30-16:00

Guide: Pokémon League i Spilforsyningen

af Jan Jensen udgivet February 20, 2023
← Næste blog                                Forrige blog 

Pokémon League i Spilforsyningen
Spiller du Pokémon i Spilforsyningen, så er du kommet til det rigtige sted. Her forklarer vi alt omkring Spilforsyningens Pokémon League, hvad det går ud på og hvordan du kommer i gang. Og hvis der stadig er noget der driller, kan du selvfølgelig 

 • Hvad er Pokémon League?
 • Hvad er et Player ID?
 • Hvordan bliver jeg tilmeldt Spilforsyningens Pokémon League? 
 • Sådan opretter du en profil på pokemon.com
 • Sådan registrerer du et Player ID til dig selv
 • Sådan registrerer du et Player ID til dit barn

 •  

  Hvad er Pokémon League?

  I spilforsyningen har vi fast Pokémon-dag hver uge. Disse dage er vores spillelokale reserveret til Pokémon, så uanset om du skal spille, bytte, bare hyggesnakke eller måske endda være med i en turnering, så er alle Pokémon-fans velkommne. 

  Men Spilforsyningen har også en officiel Pokémon League, og det betyder, at hvis du kommer i Spilforsyningen, så kan du blive tilmeldt ligaen. Men hvad betyder det egentlig at være med i Pokémon League? Rent praktisk, så er man tilmeldt med sit eget "Player ID" i Spilforsyningens system, og hvis du møder op på den ugentlige Pokémon-dag, har du mulighed for at modtage forskellige promoer/præmier. Disse kan variere, så spørg i butikken hvilke du kan modtage i denne uge.

  Men først og fremmest , så handler det om at støtte op om, og at være en del af dit lokale Pokémon-miljø. Og det er selvfølgelig helt gratis at være med.


  Hvad er et Player ID?

  Ud over at det skal bruges for at kunne tilmelde dig Pokémon League, skal du også bruge dit Player ID, hvis du skal deltage i turneringer eller endda større championships. I spilforsyningen afholder vi fx pre-release turneringer, hver gang der kommer et nyt set Pokémon kort.


  Hvordan bliver jeg tilmeldt Spilforsyningens Pokémon League?

  Det er heldigvis meget nemt at blive tilmeldt Spilforsyningens Pokémon League. Alt du behøves at gøre, er at besøge butikken, og bede om at blive tilmeldt ved disken. Alt hvad vi skal bruge er dit fulde navn, fødselsdato og dit Player ID. Har du ikke har et Player ID, kan du blive tildelt et i butikken. 

  Der er altså med andre ord to ruter du kan tage for at blive tilmeldt Spilforsyningens Pokémon League:

  Hvis du selv har oprettet et Player ID på pokemon.com, medbringer du det blot ind Spilforsyningen og bliver tilmeldt League.

  Hvis du derimod endnu ikke har et Player ID, kan du stadig blive tilmeldt Pokémon League i Spilforsyningen. Så bliver du tildelt et Player ID i butikken, og modtager samtidig en udprintet side med dit nye Player ID samt en PIN-kode. Med Pinkoden kan du registrere dit Player ID på din profil på pokemon.com.
   

  Sådan opretter du en profil på pokemon.com

  For at kunne oprette/registrere et Player ID på pokemon.com, er du nødt til først at have en brugerprofil. Følg trin for trin vejledningen nedenfor, for at oprette en profil. Hvis du allerede har en profil, kan du springe videre til "Sådan registrerer/opretter du et Player ID".

  TRIN 1 - Gå ind på hjemmesiden pokemon.com og tryk på den grønne "Log In" knap i venstre hjørne.

  TRIN 2 - Tryk på den blå "Create an account" knap.

  TRIN 3 - Udfyld felterne med din fødselsdag og dit land. Tryk derefter på den grønne "Continue" knap.


  TRIN 4 - Vælg et brugernavn. Dette er det navn du logger ind på kontoen med. Tryk på "Check Availability"-knappen, for at se om navnet er ledigt. Hvis navnet allerede er i brug, må du finde på et andet. Tilføj fx et tal bagefter. Scroll videre ned.


  TRIN 5 - Vælg et password, som du vil bruge til at logge ind med. Dit password skal indeholde både et stort og et småt bogstav, et tal samt et specialtegn. Bekræft dit password i feltet nedenfor.
  Udfyld også begge felter med den e-mail addresse du vil bruge til at bekræfte din konto. Scroll videre ned.


  TRIN 6 - Vælg dit Screen Name, som er det navn andre spillere ser. Tryk på den blå "Check Availability", for at se om navnet er ledigt. Vælg om du vil have din profil offentligt synlig - Dette inkluderer dit Screen Name, men personlige oplysninger, som f.eks. dit rigtige navn er altid privat. Scroll videre ned.


  TRIN 7 - Scroll til bunden i "Terms of Use" dokumentet. Ving af, at du har accepteret og læst "Terms of Use".
  Ving af, at du ikke er en robot.
  Tryk på den grønne "Continue"-knap.  TRIN 8 - Der er blevet sendt en mail til den e-mail adresse du indtastede. 
  Åben mailen og følg instruktionerne for at tage din nye konto i brug. Log ind på din profil med dit brugernavn og password.

   

  Sådan registrerer du et Player ID til dig selv

  For at kunne registrere eller oprette et Player ID, er du nødt til først at have en brugerprofil på pokemon.com. Hvis du ikke allerede har det, så læs instruktionerne ovenfor. Og ellers, så log ind og følg de følgende trin for trin.

  TRIN 1 - Log ind på pokemon.com med dit brugernavn og password. Når du er logget ind, så tryk på menupunktet "Play! Pokémon Settings" i venstre side.

  NOTE: Vi har oplevet at dette menupunkt mangler, hvis du er inde på den danske udgave af siden.
  I det tilfælde, kan du scrolle ned til bunden af siden, og vælge punktet "Vælg land/region". Vælg "Amerika - United States" i oversigten. Nu skulle du gerne kunne vælge "Play! Pokémon Settings".
  Vælg land/Region  TRIN 2 - Her har du to muligheder:
  1. I recieved a Player ID card at an event - Aktiver et Player ID du modtog hos Spilforsyningen.
  2. Please assign me a new Player ID number - Opret selv et Player ID og medbring dette til Spilforsyningen.

  Klik udfyldningsfeltet for at vælge den mulighed, der passer til dig.


  TRIN 3 - For at aktivere et Player ID du blev tildelt i Spilforsyningen, udfyld dit tildelte Player ID og PIN-kode i de to felter. Begge dele står på det stykke papir du modtog i Spilforsyningen.


  TRIN 3 - Nu er dit Player ID oprettet/registreret. Du kan se det i menuen i venstre under dit brugernavn. Du har her også muligheden for at vælge til eller fra, om du vil tilmeldes Play! Pokémon Programmet. Dette er påkrævet for at kunne optjene Championship Points og Play! Points.   Sådan registrerer du et Player ID til dit barn

  Har du har børn under 13 år, der skal tilmeldes Spilforsyningens Pokémon League,  skal de også have skal de også have både en profil og et Player ID. Men det foregår lidt anderledes, da de skal oprettes under deres forældres profil. Lige som dig selv kan børn både få tildelt et Player ID hos Spilforsyningen, som skal registreres på pokemon.com - Eller du kan oprette et Player ID til dem, og medbringe dette til Spilforsyningen.

  TRIN 1 - Tryk på "+ Add a Child" i bunden af menuen til venstre.


  TRIN 2 - Udfyld barnets fødselsdag, fornavn, efternavn og find på et brugernavn.


  TRIN 3 - Vælg et password til barnet. Passwordet skal indeholde mindst et stort og et lille bogstav, et tal og et specialtegn. Gentag passwordet i feltet nedenunder. Du kan vælge om din e-mail adresse skal bruges til barnets konto, eller om barnet skal bruge sin egen e-mail adresse.


  TRIN 4 - Vælg om barnets profil og Screen Name skal være synligt. Alle personlige oplysninger vil altid være skjult. Find på et cool Screen Name til barnet. Scroll videre ned.


  TRIN 5 - Scroll til bunden i "Terms of Use" dokumentet. Ving af, at du har accepteret og læst "Terms of Use".
  Ving af, at du ikke er en robot.
  Tryk på den grønne "Create Your Child's Account"-knap. Dit barns konto er nu oprettet. Nu mangler du bare at oprette/registrere et Player ID.

   
  TRIN 6 - Her har du to muligheder:
  1. I recieved a Player ID card at an event - Aktiver et Player ID du modtog hos Spilforsyningen.
  2. Please assign me a new Player ID number - Opret selv et Player ID og medbring dette til Spilforsyningen.


  TRIN 7 - Indtast det Player ID og den PIN-kode, der står på det stykke papir barnet fik med fra Spilforsyningen.


  TRIN 8 - Vælg om barnet skal være tilmeldt Play! Pokemon programmet eller ej. Det er mest vigtigt hvis barnet kommer til at spille med i større Championships og lignende.
  Tryk på den grønne "Submit"-knap, og nu er du færdig.  Jeg håber denne guide har været en hjælp for dig.
  Vi ses til Pokémon League i Spilforsyningen!
   
  ← Næste blog                                Forrige blog 

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev
  Spilforsyningen Instagram
  Følg Spilforsyningen på TikTok
  TILBAGE TIL TOPPEN
  x