Gratis returret i 30 dage

39 kr,- fragt, fri over 499 kr,- til pakkeshop

Levering 1 - 2 hverdage

Mathias' 5 yndlings brætspil

Mathias' 5 yndlings brætspil

Bettina Andersen |

← Næste blog                                Forrige blog 

Mathias' 5 yndlings brætspil

Som i kunne læse i vores seneste Mød en medarbejder opslag, så elsker Mathias Dungeon-Crawler og social deduction brætspil 🤩 

Hvis du er blevet nysgerrig omkring hvad det kunne være for noget, har vi samlet en liste over 5 af hans yndlings brætspil her!

Hils også på vores andre medarbejdere:

 

5. Root

Root (Eng)

Root er et assymetrisk eventyrspil, hvor I kæmper om kontrollen over skoven. I har hver især jeres eget sæt af særlige regler og mekanikker, som I skal bruge til at nå jeres mål. Ikke to grupper spiller på samme måde, og det giver Root en hel særlig dynamik. Der findes flere forskellige udvidelser til Root, der tilføjer nye factions og derved endnu flere måder at spille spillet på.

Alder: 10+
Spilletid60-90 min.
Antal spillere: 2-4
Sprog: Engelsk

 

 

4. Betrayal at House on the Hill

Betrayal at House on the Hill - 3rd Edition (Eng)

Betrayal at House on the Hill er det klassiske hjemsøgt hus horror-brætspil, hvor I sammen udforsker et sært gammel hus, og som det udforskes, sker der sære og mystiske ting, og selve huset opbygges og bliver til jeres spilleplade. Midt under spillet aktiveres en af de 50 forskellige scenarier, og det afsløres hvem iblandt jer, som er forræderen, der nu forsøger at vinde spillet via sine skumle planer, og I andre er nu heltene, som skal forsøge at vinde spillet ved samarbejde om at hindre skurkens planer.

Spillet er nemt at gå til, og det er et spil, som hver gang overrasker med sin historie, og de mange mystiske ting, som kan ske i det hjemsøgte hus. 

Alder: 12+
Spilletid: 60-90 min.
Antal spillere: 3-6
Sprog: Engelsk

 

 

3. Cascadia

Cascadia (Dansk) - Årets familiespil

Cascadia er et enkelt og underholdende spil for hele familien - og netop derfor har vi udnævnt det til Årets Familiespil 2022! Spillet går ud på at bygge det mest harmoniske økosystem, mens du tager højde for de forskellige dyrs præferencer. Spillet indeholder kort som gør det nemt at tilpasse sværhedsgraden så alle kan være med.

Alder: 10+
Spilletid30-45 min.
Antal spillere: 1-4
Sprog: Dansk

 

 

2. Insider

Insider (Dansk)

 

 

Insider er et spil der kombinerer to sjove komponenter: at finde svaret på en quiz og afsløre insideren. Mens du snakker med de andre andre, skal du finde de rigtige svar på en quiz og samtidig forsøge at finde den "Insider", der manipulerer samtalen. Insideren vil gøre det alt for at skjule deres identitet og samtidig vildlede de andre. 

Alder: 9+
Spilletid~15 min.
Antal spillere: 4-8
Sprog: Dansk, Norsk, Finsk & Svensk

 

 

 

1. Descent - Legends of the Dark

Descent - Legends of the Dark

Descent - Legends of the Dark er efterfølgeren til det legendariske Descent: Journeys in the Dark, et af de mest ikoniske dungeon-crawlers nogensinde.

Påtag dig rollen som en af Terrinoths helte, og begiv dig ned i mørket på jagten efter hæder og rigdom. I løbet af de medrivende quests i en kampagne, der udfolder sig, vil du og dine medhelte vove jer rundt i riget, kæmpe mod frygtindgydende monstre, låse op for nye færdigheder og udforske en vidunderlig fantasiverden. 

Alder: 14+
Spilletid: 120-180 min.
Antal spillere: 1-4
Sprog: Engelsk

 

 
← Næste blog                                Forrige blog 
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Spilforsyningen Instagram
Følg Spilforsyningen på TikTok