• Billig fragt fra 39kr, Gratis over 500 kr.
  • Gratis ombytning i 30 dage
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Kundeservice: +45 3070 6192 man-fre 8:30-16:00

Mikkels 5 yndlingsspil

af Bettina Andersen udgivet September 16, 2022
← Næste blog                                Forrige blog   

Mikkels yndlings brætspil

Som i kunne læse i vores seneste Mød en medarbejder opslag, så elsker Mikkel quiz- og social deduction-spil 🤩 

Hvis du er blevet nysgerrig omkring hvad det kunne være for noget, har vi samlet en liste over 5 af hans yndlings brætspil her!

 

5. Catan

Catan

Catan er et strategispil for hele familien, der gælder om at bygge byer og veje, købe riddere og meget mere. En stor del af spillet går også ud på at forhandle med dine medspillere - mangler du uld og har rigeligt med træ? Måske vil spilleren til venstre bytte, eller måske er der endnu bedre bud fra de andre spillere? Det kræver taktisk snilde, og lidt held, at vinde Catan - I sidste ende er det den spiller, der først har samlet 10 sejrspoint, som vinder.

Alder: 10+
Spilletid~75 min.
Antal spillere: 3-4
Sprog: Dansk

 

4. Carcassonne (Big Box)

Carcassonne Big Box

Carcassonne er et tileplacement spil hvor I, i fællesskab, skal opbygge landet omkring Carcassonne, mens i hver især forsøger at hive så mange point til jer som muligt. Carcassonne er en unik kombination af et brætspil, som man hurtigt lærer, men der samtidigt kan udfordre selv den mest hærdede brætspiller. Det fede ved Carcassonne Big Box er, at du får hele 11 udvidelser med til spillet, der tilføjer alt fra floder og klostre til troldmænd og hekse!

Alder: 8+
Spilletid: ~45 min.
Antal spillere: 2-8
Sprog: Dansk

 

3. Jungle Speed

Jungle Speed

Jungle Speed er et underholdende kortdrevet spil, hvor du skal være hurtig på aftrækkeren! Det handler at være den første der får fat i Totempælen, når symbolet på dit kort matcher et symbol på en anden spillers. Jungle Speed er et hurtigt spil, og så er det nemt at have med på farten!

Alder: 6+
Spilletid~10 min.
Antal spillere: 2-6
Sprog: Dansk

 

2. Bezzerwizzer (delt 2.plads)

Bezzerwizzer

Bezzerwizzer er et lidt anderledes quizspil, hvor du kan drille dine modstandere ved at svare på deres spørgsmål eller stjæle deres yndlingskategorier - men husk, at de kan gøre det samme mod dig! Både paratviden, taktik og ikke mindst bedreviden afgør, hvem der vinder. Med et væld af skarpe spørgsmål og et unikt taktisk gameplay byder Bezzerwizzer på mange timers underholdning.

Det klassiske Bezzerwizzer deler 2. plads med Bezzerwizzer ord - som du kan læse mere om nedeunder!

Alder: 14+
Spilletid~45 min.
Antal spillere: 2-
Sprog: Dansk

2. Bezzerwizzer Ord (delt 2. plads)

Bezzerwizzer ord

Bezzerwizzer Ord er ligesom det klassiske Bezzerwizzer, men med et nyt twist. I denne udgave er det sproget der er i fokus! Nogle kategorier ligner dem du kender i forvejen, mens andre er helt nye og fokuserer på at lege med bogstaver og løse opgaver med ord!

Alder: 15+
Spilletid~60 min.
Antal spillere: 2-8
Sprog: Dansk

 

1. Secret Hitler

Secret Hitler

Secret Hitler er et selskabsspil hvor du skal bluffe og snyde dine modstandere! Hver spiller får en hemmelig rolle som 'liberal' eller 'fascist', og én spiller har rollen som 'Secret Hitler'. Det er op til Fascisterne at skabe splid, mens liberalisterne forsøger at finde og stoppe Secret Hitler, inden det er for sent!

Alder: 13+
Spilletid: ~45 min.
Antal spillere: 5-10
Sprog: Engelsk

 

 
← Næste blog                                Forrige blog   
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Spilforsyningen Instagram
Spilforsyningen tiktok
TILBAGE TIL TOPPEN