• Billig fragt fra 39kr, Gratis over 500 kr.
  • Gratis ombytning i 30 dage
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Kundeservice: +45 3070 6192 man-fre 8:30-16:00

Kaspars 5 yndlings brætspil

af Bettina Andersen udgivet August 04, 2022
← Næste blog                                  Forrige blog   

Kaspars yndlings brætspil

Som i kunne læse i vores seneste Mød en medarbejder opslag, så elsker vores kære Butikchef Kaspar brætspil med Card Drafting og City Building elementer🤩 

Hvis du er blevet nysgerrig omkring hvad det kunne være for noget, har vi samlet en liste over 5 af hans yndlings brætspil her!

 

5. Grimm Forest

Grimm Forest

Grimm Forest er et strategispil hvor I, som efterkommere af de tre små grise skal I bygge huse af sten, træ og strå, først til tre huse vinder spillet. Mens du er ude og hente materialer til at bygge med, kan dine modspillerne sende den store stygge ulv og andre monstre efter dig. Men frygt ej, for du kan få hjælpe fra andre karakterer fra Grimms eventyr!

Alder: 14+
Spilletid: 45-60 min.
Antal spillere: 2-4
Sprog: Engelsk

 

4. Abyss

Abyss

Abyss er et kortdrevet spil, der handler om udvikling, kombination og samling. I skal forsøge at overtage kontrollen over de forskellige lokationer i den undersøiske by Abyss. For at opnå kontrol skal i udvikle jeres styrker på forskellige områder, for til sidst af få adgang til forskellige dele af byen.

Alder: 14+
Spilletid: 30-60 min.
Antal spillere: 2-4
Sprog: Engelsk

 

3. Wingspan

Wingspan

Wingspan er et underholdende kortdrevet spil, hvor I spiller som fugleentuatiaster, forskere og fuglekiggere, der er på jagt efter de bedste fugle til jeres reservater. Hver fugl har forskellige egenskaber og giver forskellige point, så det handler om at få fat i de bedste fugle inden dine modstandere!

Alder: 10+
Spilletid: 40-70 min.
Antal spillere: 1-5
Sprog: Dansk

 

2. Oceans

Oceans

Oceans er et strategispil om livet i havet, hvor man udvikler forskellige dyrearter og forsøger at få dem til at klare sig bedst i det evolutionære kapløb. De forskellige arter udstyres med forskellige karaktertræk, så de bedre kan overleve, vokse og evt. jage de andre, og dårligt tilpassede dyrearter uddør.

Alder: 12+
Spilletid: 60-90 min.
Antal spillere: 2-4
Sprog: Engelsk

 

1. 7 Wonders

7 Wonders

 

7 Wonders er et strategispil for hele familien baseret på oldtidens 7 vidundere. Hver spiller repræsenterer en af oldtidens civilisationer, og målet er at opbygge et mægtigt rige og opføre et af de syv vidundere. Spillet er nemt at gå til, men de mange veje til sejr giver dybde og gør spillet til en spændende udfordring for alle.

Alder: 10+
Spilletid: ~30 min.
Antal spillere: 2-7
Sprog: Dansk

 

 

← Næste blog                                  Forrige blog   

Spilforsyningen tiktok
TILBAGE TIL TOPPEN