• Billig fragt fra 39kr, Gratis over 500 kr.
  • Gratis ombytning i 30 dage
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Kundeservice: +45 3070 6192 man-fre 8:30-16:00

Kaspar og Jan maler Warcry

af Jan Jensen udgivet August 19, 2022

← Næste blog                                Forrige blog 

Feature

Warcry: Heart of Ghur er netop udkommet, og det er ikke bare en ny starter box, det er en helt ny edition, der bl.a. inkluderer nye dynamiske reaktioner, game modes og scenarier. Og selvfølgelig to helt nye warbands i form af Rotmire Creed og Horns of Hashut. Kaspar og Jan satte sig for at male Spilforsyningens demo-udgave, og fik et warband hver. 

Kaspar maler Rotmire Creed

Kaspar Maler

Min vision var at lave et hold, der var letgenkendeligt på banen og virkelig sprang i øjnene på spillerne. Jeg vidste at jeg ville bruge nogle af de nye Contrast farver til det, så jeg udvalgte den nye Karandras Green til deres kapper og Doomfire Magenta til deres gift og potions. Så med to store pangfarver, var jeg klar til at begynde på holdet!

Brun primerFørst blev alle modellerne grundmalet brune.

Jeg tog et ekstra skridt før jeg skulle svinge penslen fuld af contrast; jeg primede hele holdet brunt og drybrushede det op med Wraithbone og derefter White Scar, for at lave lidt pre-highlightning. Det gjorde at contrast farverne lavede dybere skygger end de normalt ville.

Mire Creed
Figurerne er drybrushet op til næsten ren hvid.

For at give dem det sidste touch af at være krigerne i sumpen, lavede jeg deres baser med Stirland Mud, som fik et drybrush af Deathworld Forest, og til sidste et lag Nurgle’s Rot, for at efterligne ulækkert sumpvand.

Swamp Guy

Big swamp guys

Gruppebillede Creed

 

Jan maler Horns of Hashut

Jan maler Horns of Hashut

Jeg vidste med det samme, jeg ville gøre noget helt anderledes end hvordan GW havde malet deres modeller, som jeg synes er lidt for lyse og "pæne". Hashut er jo den grusomme gud for Chaos Dwarfs (giv os nu et rent Chaos Dwarf warband!), og hvis jeg husker baggrundshistorien rigtig, så levede Chaos Dwarfs i en mørk industrialiseret by, fyldt med osende fabrikker, drevet af kul, ild og slaver. Og netop dét billede ville jeg gerne fremhæve i modellerne. 

Primede modellerModellerne er grundmalet sort med airbrush og efterfølgende en zenithal highlight med hvid.

Jeg startede med at give dem grå hud, da jeg forestiller mig at de har bleg hud af at leve hvor solen konstant er afskærmet af røgen fra deres industri, men samtidig er der en konstant tåge af aske i luften. 

Mephiston Red våbenAlle våben har fået Mephiston Red med airbrush.

Jeg besluttede også fra starten, at modellerne skulle have glødende våben, som om de lige har trukket dem ud af smedjen. De bliver selvfølgelig ved med at være glødende, fordi de har været i magisk ild. Jeg startede med at bruge airbrush til at give en blød Mephiston Red overgang fra glødeeffekten til metalvåbene. 

Glødende Våben
Våbenene er malet med Mephiston Red, Troll Slayer Orange og Flash Gitz Yellow.

Et af de sidste trin, blev at give alt jern en wash med Nuln Oil og alt messing fik en wash med Agrax Earthshade. En wash hen over metal fremhæver alle detaljerne og er en rigtig effektiv teknik, når det bare skal gå stærkt. Og vupti! Så var mine Horns of Hashut færdige!

Små gutter

Store gutter

Cool dudes

Gruppebillede Hashut

Skal du også spille Warcry? 

Med den nye udgave af Warcry, går vi en ny æra i møde, med masser af blodige kampe. Gamle spillere kan udforske de opdaterede regler, og prøve nye taktikker og warbands af. Og hvis du aldrig har prøvet at spille før, er det et perfekt tidspunkt at begynde.

Warcry er et nemt spil at komme igang med, og det har aldrig været mere lettilgængeligt end lige nu. Games Workshop har udgivet grundreglerne som gratis digital download, så hvad venter du på? Vælg et warband og kom ind i kampen! 

Warcry Heart of Ghur

 

 

← Næste blog                                Forrige blog 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Spilforsyningen Instagram
Følg Spilforsyningen på TikTok
TILBAGE TIL TOPPEN