• Billig fragt fra 39kr, Gratis over 500 kr.
  • Gratis ombytning i 30 dage
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Kundeservice: +45 3070 6192 man-fre 8:30-16:00

Bettinas 5 yndlings brætspil

af Bettina Andersen udgivet January 13, 2023
← Næste blog                                Forrige blog 

Mød en medarbejder - Bettinas yndlings spil

Som i kunne læse i vores seneste Mød en medarbejder opslag, så elsker Bettina samarbejds- og familiebrætspil 🤩 

Hvis du er blevet nysgerrig omkring hvad det kunne være for noget, har vi samlet en liste over 5 af hendes yndlings brætspil her!

Hils også på vores andre medarbejdere:

 

5. The Quacks of Quedlinburg

Kvaksalver

Quacks of Quedlinburg, eller Kvaksalver, er et sjovt og nemt strategispil for hele familien, der går ud på at brygge eliksirer ud af forskellige ingredienser. Hver spiller sidder med deres egen stofpose, som de fylder op med og trækker ingredienser fra. Mellem hver runde har man mulighed for at købe flere ingredienser til ens pose, som har forskellige effekter i spillet, og hvilken effekt de har, veksler fra spil til spil.

Man vælger selv hvor mange ingredienser man vil trække op af sin pose, men man skal også være varsom, for nogle ingredienser giver fantastiske effekter, mens andre får din gryde til at springe i luften.

Alder: 10+
Spilletid~45 min.
Antal spillere: 2-4
Sprog: Engelsk

 

 

4. Mysterium

Mysterium (Dansk)

 

I Mysterium skal i som detektiver, i samarbejde med et spøgelse, opklare dets mord. Spøgelset kan dog ikke snakke, så det kommunikere kun med jer gennem visioner, der i spillet bliver repræsenteret med billedkort. Det er op til jer at finde mening i billederne for at hjælpe spøgelset med at huske 3 ting om sin egen død: hvem der slog dem ihjel, hvor det fandt sted og med hvilket våben? Jo bedre i er til at arbejde sammen, jo lettere er det at fange forbryderen.

Alder: 10+
Spilletid: ~42 min.
Antal spillere: 2-7
Sprog: Dansk

 

3. Mice and Mystics

Mice and Mystics (Eng)

I Mice and Mystics gælder det om at samarbejde. Hver spiller har en musehelt, og Í kæmper sammen mod spillet for at vinde. Med specialterninger og magisk udstyr skal I spille jer gennem historien om de modige mus og den fæle Vanestra. Spillet er bygget op over en Story Book, hvor hvert kapitel er et nyt spil i en sammenhængende historie. Undervejs i spillet samler I erfaring og belønninger, som kan bæres over i det næste. 

Alder: 7+
Spilletid60-90 min.
Antal spillere: 1-4
Sprog: Engelsk

 

 

2. King's Dilemma

The kings dilemma (Eng)

I The King's Dilemma spiller I som rådgivere hos kongen, med hver jeres hemmelige mål og ønsker. Hver runde byder på nye dilemmaer som skal diskuteres indtil i kan nå en løsning som de fleste er tilfredse med - og i diskussion gælder alle kneb, så bestikkelse, afpresning og hvilke andre midler i kan finde på gælder. 

Udfaldet af dilemmaerne påvirker kongeriget og dets ressoucer, og da spillet er et Legacy spil, er der også forskellige dele af spillet der bliver ændret permanent med fx. klistermærker, så det også påvirker senere spil. Undervejs åbnes konvolutter og æsker med nye materialer og nye dilemmaer, og historien i spillet følger en af de forskellige storylines, som er afhængig af de valg, som spillerne forhandler og stemmer sig frem til.

Alder: 14+
Spilletid45-60 min.
Antal spillere: 3-5
Sprog: Engelsk

 

 

1. Sushi Go Party!

Sushi GO Party!

 

Sushi Go Party! Er et hurtigt lille kortspil, der handler om at score så mange point som muligt ved hjælp af at samle forskellige typer sushi og tilbehør. 

I hver runde vælger I et kort fra jeres hånd samtidig og vender det om, mens resten af kortene bliver sendt videre til den næste spiller.

Alder: 8+
Spilletid: ~20 min.
Antal spillere: 2-8
Sprog: Engelsk

 

 
← Næste blog                                Forrige blog 
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Spilforsyningen Instagram
Følg Spilforsyningen på TikTok
TILBAGE TIL TOPPEN
x