Gratis returret i 30 dage

42 kr,- fragt, fri over 599 kr,- til pakkeshop

Levering 1 - 2 hverdage

Spilforsyningsprisen: Årets Spil 2022

Spilforsyningsprisen: Årets Spil 2022

Alexander Bering |

← Næste blog                                 Forrige blog 

Spilforsyningsprisen 2022

Vi hædrer årets bedste brætspil

Her hos Spilforsyningen deler vi en passion for brætspil i alle afstøbninger. Vi sørger altid for at holde fingeren på pulsen og være opdaterede med de nyeste titler. Vi køber ind - vi sælger og ånder nærmest brætspil i vores dagligdag. Men vigtigst af alt så ELSKER vi at spille brætspil, uanset om det er et hurtigt og let slag  Love Letter eller en langt og taktisk omgang Terraforming Mars.

Derfor har vi i år besluttet os for at hædre og sætte fokus på de spil, der har gjort et ekstra godt indtryk på os i løbet af året. Derfor kan vi nu præsentere den første årlige uddeling af SPILFORSYNINGSPRISEN!! Vi har i år valgt at uddele tre priser: Årets Børnespil, Årets Voksenspil og Årets Familiespil. 

Årets spil - 2022

Vi vælger vores vindere baseret på en række forskellige punkter. Det kan være spil med solidt originalt gameplay, spændende twists på kendte formularer, eller spil der finpudser klassiske koncepter. Spillene skal selvfølgelig også have en lækker præsentation. Komponenterne skal altså være velfungerende og velproducerede og reglerne skal være lette at forstå. Sidst, men bestemt ikke mindst, skal spillene være sjove at spille! 
 

 

Læs med her og mød de tre vindere af årets priser eller se videoen ovenover, hvor Nicoline præsenter årets vindere! 

Årets Børnespil: Unlock! Kids

Unlock Kids!

Børnespil er en vigtig kategori, da manges første introduktion til brætspillenes vidunderlige verden er igennem børnespil. Brætspil hjælper med at skabe nærvær, samarbejde og lærer børn at trække stikket ud og slappe af med fælles aktiviteter. Et godt børnespil skal have en lækker præsentation og et overskueligt regelsæt. Med det i mente giver vi prisen for Årets Børnespil til Unlock! Kids.

Unlock! Kids er et spændende escape-room spil for børn, hvor man skal samarbejde om at løse mystiske gåder. Problemløsningsevnerne bliver sat på prøve i seks forskellige fantasifulde scenarier. Alle gåderne er 100% baseret på visuelle ledetråde, så manglende læsefærdigheder er ikke en forhindring for at være med. Unlock! Kids genopfinder escape room genren, så børn for første gang bliver inkluderet og det fås både på Dansk og Engelsk!

køb unlock kids her

 

Årets Voksenspil: Living Forest

Årets Voksenspil - Living Forest

Voksenspil er oftest mere komplicerede i deres opbygning. Her er flere regler og mekanikker, der giver en større strategisk dybde til spillene. Gode voksenspil formår at balancere intuitive regler med et komplekst gameplay. De allerbedste voksenspil, er dem man kan introducere til folk, der ikke normalvis spiller brætspil, og fastholde deres interesse fra første runde. Vi overrækker derfor prisen for Årets Voksenspil til Living Forest, da dette i den grad udfylder kriterierne!   

Living forest er et smukt spil, hvor spillerne i rollen som skovens naturånder kæmper for at redde skovens hellige træ fra Onibis ødelæggende flammer! Spillerne skal hver især hidkalde nyttige dyrevogtere og samtidig plante den bedste skov af beskyttende træer. Vil du satse på at vinde ved at slukke 12 flammer og een gang for alle slå Onibi tilbage! - Vil du plante 12 beskyttende træer - Eller vil du samle 12 hellige blomster så du kan vække Sanki, skovens store beskytter. Spillet rammer en stærk kombination af held, strategi, taktik og dristighed.

Årets Familiespil: Cascadia

Årets Familiespil - Cascadia

Den sidste gruppe af spil, vi kigger på i år er familiespil. Disse spil favner meget bredt og ligger lige i smørhullet mellem børnespil og voksenspil, når den kommer til kompleksitet. Et familiespils mekanikker og regler skal være kompleke og udfordrende nok til at de voksne stadig finder dem spændende, men samtidig overskuelige nok til at børn også kan være med. Det er en virkelig svær balancegang og derfor går prisen som Årets Familiespil til Cascadia!    

I Cascadia besøger vi den Nordamerikanske vilde natur, hvor spillerne kæmper om at opbygge det bedste reservat, befolket med vilde dyr. Du scorer både points for at lave områder med sammenhængende terræn, og for at indsætte dyr i deres foretrukne habitater. Et koncept der er genialt i al sin enkelthed. I Cascadia følger der flere sæt kort med, der let lader dig tilpasse sværhedsgraden for hver spiller, så alle kan være med.

Køb Cascadia her


 
← Næste blog                                Forrige blog 
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Spilforsyningen Instagram
Følg Spilforsyningen på TikTok