• Billig fragt fra 39kr, Gratis over 500 kr.
  • Gratis ombytning i 30 dage
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Kundeservice: +45 3070 6192 man-fre 10:00-17:30 (lør 10:00-16:00)

Tilbehør til Figurspil

Når først du slår dørene op til den vidunderlige verden af figurspil, vil du hurtigt opdage at hobby-delen kan være lige så spændende som spil-delen. Maling, pensler, terræn, cases, airbrush - vi har det hele. Her i underkategorierne kan du finde den helt rigtige pensel, den perfekte nuance af farven til din figur, samt en masse flotte ting du kan dekorere din figurs base med.


Mere om tilbehør til figurspil


Hvis du spiller nogle af vores mange figurspil, er der en god chance for at du får brug for lidt ekstra tilbehør. De fleste af plastikfigurene skal samles, og her er det en god ide at bruge plastiklim, da denne type lim opløser plastikken en lille smule, så de to dele du limer smelter sammen. Det kan også anbefales at have en god tang, filer og skalpel, så plastikfigurerne er fine og pæne til når de skal males.

Maling: 
Mange finder også stor glæde i at male deres figurer. Dels ser det bare super fedt ud når man ser en malet hær, men det tjener også det praktiske formål, at det bliver meget nemmere at se forskel på hvad der er hvad, og ikke mindst hvis der er hvis, skulle to spillere nu vælge at bruge de samme figurer.
Og så er der dem, der ikke spiller med deres figurer, men bare elsker at male. Det er en god ide at give dine figurer grundmaling, inden du maler dem. Det hjælper malingen til at sætte sig bedre på figuren, og får farverne til at fremstå på en helt bestemt måde, alt afhængigt af hvilken grundfarve du vælger. Hvid får f.eks. farverne til at fremstå meget klart, mens en sort grundfarve giver et mere dæmpet udtryk.  

Pensler:
I Aalborg Spilforsyning finder du også et bredt udvalg af pensler. De lidt større pensler fungerer bedst når du skal male de store overflader på figuren, mens de lidt mindre pensler er yderst velegnede til de små detaljer. Der findes også mere specialiserede pensler, f.eks. drybrush pensler, der gør det nemt at fremhæve overflader med tekstur.

Airbrush:
En airbrush er et fantastisk stykke værktøj til din male-værktøjskasser. Med en airbrush kan du give dine figurer grundmaling med høj kontrol og præcision. Du får samtidigt også et større udvalg af farver tilgængelig. Airbrush kan bruges på mange måder, men kommer især til sin ret på store fartøjer, da man kan tone store overflader på en måde der er svært at efterligne med pensel. I aalborg Spilforsyning har vi alt hvad du skal bruge for at komme i gang med airbrush, både af udstyr og maling.

Baser:
Giv dine malede figurer de baser de fortjener. En flot dekoreret base kan virkelig løfte hele figuren. Du kan holde det enkelt med sand eller græs, eller du kan gå helt i detaljer og tilføje grus og sten, enkelte græstotter, slyngplanter eller kranier. 

Opbevaring og transport:
I Aalborg Spilforsyning har vi et stort udvalg indenfor opbevaring af figurer, med foam som figurene kan opbevares i, så de ikke går i stykker eller får ridser. Vi har tasker hvor foamet passer lige ned i, eller hylder som du kan bruge til opbevaring i hjemmet eller transporteres i tilhørende tasker. Hylderne har jernplader, så hvis du limer magneter under baserne på dine figurer, står de trygt og godt, selv under transporten. 

Game Mats:
Aldrig mere skal du spille med dine malede figurer på et tomt spisebord! Med vores udvalg af fede game mats kan du virkelig puste liv i dine spil. Skal du have en grøn slagmark, overfladen på Mars eller et ildevarslende lava-landskab? Spillemåtterne er lavet af lækkert musemåtte-materiale.

TILBAGE TIL TOPPEN