• Billig fragt fra 39kr, Gratis over 500 kr.
  • Gratis ombytning i 30 dage
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Kundeservice: +45 3070 6192 man-fre 8:30-16:00

 Hver torsdag spiller vi Keyforge i spilforsyningen!

Der er adgang for alle og det koster enten 25 kr. for Archon eller 90 kr. for sealed! Mød op i spillelokalet (Bispensgade 34) i tidsrummet 18-22 og deltag i en Keyforge turnering i tre til fire runder afhængigt af deltagerantal.

Du skal medbringe dit eget deck til Archon. Første torsdag i hver måned spilles der Sealed i stedet, hvor man spiller med et nyt deck man åbner på stedet. Præmier udbetales i Store Credit.

I kan også altid holde øje med vores Facebook side, hvor der løbende bliver oprettet events. 

Du kan altid få råd og vejledning af personalet!

Du kan se resten af vores ugentlige events her.

 

 

 

Hvad er Keyforge?

KeyForge er et nyskabende samlekortspil med et twist: Du skal nemlig ikke selv samle kort til decks. I KeyForge er alle decks unikke og de købes som færdige decks. Køb en pakke, åben pakken, find en modstander og du er nu klar til at spille. 

I KeyForge skal du være den første spiller som får smedet dine tre nøgler. Et KeyForge deck indeholder tre “huse”, som har hver deres tema. Hver gang det bliver din tur, må du vælge et hus. Du må derefter kun spille kort fra det hus, resten af turen. Der er altså ingen “casting cost” som vi kender det fra spil som Magic the Gathering m.fl. Du skal nu høste “æmber” ved at tappe dine figurer eller spille kort som giver dig æmber. Hvis du har seks æmber i starten af din tur, må du smede en nøgle. Derfor kan det være godt at ødelægge din modstanders dyr. Det kan du enten gøre ved at slås med dem med dine egne dyr, eller ved at spille actionkort som giver skade. 

KeyForge er et godt spil, fordi det er så let at gå til. Du kan komme i gang med dit første spil på meget få minutter, det eneste du skal bruge er et KeyForge deck og en modstander. KeyForge virker utroligt gennemtænkt og velbalanceret. Designeren bag er da også ingen ringere end Richard Garfield, som står bag samlekortspils klassikeren Magic the Gathering. Med KeyForge har han skabt et spil som er utrolig nemt at komme ind i for nye spillere og som samtidig rammer helt plet hos mange erfarne samlekortsspillere. KeyForge har en god portion humor, både i navnene på decksene, som bliver automatisk genereret, samt i billeder og flavor tekst på de enkelte kort. I modsætning til Magic, behøver du ikke bruge tid på deck konstruction, så den samlede mængde tid du skal investere i KeyForge er markant mindre. Det betyder at du kan have KeyForge som hobby og spille på højt niveau, uden at skulle dedikere størstedelen af din fritid til det.

TILBAGE TIL TOPPEN
x