• Billig fragt fra 39kr, Gratis over 500 kr.
  • Gratis ombytning i 30 dage
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Kundeservice: +45 3070 6192 man-fre 10:00-17:30 (lør 10:00-16:00)

Rollespil

Kært barn har mange navne og sådan er det også for spillene i kategorien Rollespil. Rollespil kendes også som Pen and Paper, Tabletop, “Rundt om Bordet”. I Spilforsyningen.dk har vi pen and paper mastodonten Dungeons and Dragons, samt en del andre rollespil, som enten er baserede på Dungeons and Dragons eller er deres helt eget spil. På denne side kan du se vores produkter, læse mere om rollespil generelt, om de enkelte kategorier, og høre hvad vi kan gøre for dig som er ny eller garvet pen and paper spiller i Spilforsyningen. 


Om rollespil

Et af de første pen and paper spil er Dungeons and Dragons, som er fra 1974. Dungeons and Dragons er stadig det største navn i den kategori, men siden da er der kommet mange flere til. Dungeons and Dragons er udviklet på baggrund af figurspillet Chainmail, som rent temamæssigt er meget tidstypisk, med krig som emne, hvilket også er tilfældet for de fleste brætspil fra den tid og siden brætspillets opfindelse. Pen and Paper er i sin natur strategispil, men her har hver “brik” bare sin egen baghistorie og agerer ud fra den - og bliver dermed til det vi kender som en karakter, i rollespil.  

Fælles for spil i kategorien rollespil er at de spilles ved et bord, traditionelt har der også været en Game Master, som er den person der sætter spillet sammen og styrer begivenhedernes gang. Indenfor rollespils genren er der mange forskellige typer spil hvor pen and paper kun er et af dem, live rollespil er en anden type og computerspils rollespil. I nyere tid er der også kommet en del såkaldte hybrider mellem brætspil og rollespil (som for eksempel Gloomhaven), dem har vi også et udvalg af hos Spilforsyningen, find dem her.

Dungeons and Dragons: Det første og største rollespil - se vores udvalg her.

Call of Cthulhu RPG: Det ultimative horror rollespil baseret på H.P. Lovecrafts fortællinger.

Pathfinder: Pathfinder er en slags spinoff fra Dungeons & Dragons - det begyndte som en udvidelse, men fik sidenhen sin egen regelbog.

Starfinder: Starfinder er Pathfinders mere futuristiske efterfølger. Spilsystemet i Starfinder understøtter scenarier fra pathfinder og andre systemer.

Starwars RPG: Har du altid drømt om at være en del af det legendariske Star Wars univers, så har du her muligheden. I Star Wars RPG kan du fordybe dig i eventyrlige opdagelser og spille forskellige karakterer fra universet.

Vampire the Masquerade: Du spiller en vampyr som skal klare kampen mod din egen natur, vampyrjægere og endda med dine egne medvampyrere.

Warhammer Fantasy RPG: Er du klar til et spændende eventyr ind i Warhammer Fantasy-verdenen? Her kan du opleve sen-fantasy når det er bedst, en verden hvor magi er tabu og kaos lurer omkring hvert hjørne.

Warhammer 40K - Wrath and Glory: Et bordrollespil som finder sted i Warhammer 40K universet - science fiction, krydret med elementer af fantasy.

Tilbehør til bordrollespil: I tilbehør til rollespil har vi et stort udvalg af forskellige miniaturer og terninger som er helt essentielle for bordrollespilleren.

I Spilforsyningen kommer vi gerne med gode råd til dit rollespil og vi har et flot starter set af Dungeons and Dragons til den nye spiller. Du kan løbende følge med i, hvad vi laver i vores fysiske butik i Aalborg, inden for pen and paper og meget andet på vores facebookside.

TILBAGE TIL TOPPEN