• Billig fragt fra 39kr, Gratis over 500 kr.
  • Gratis ombytning i 30 dage
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Kundeservice: +45 3070 6192 man-fre 10:00-17:30 (lør 10:00-16:00)

Tilbehør

I Aalborg spilforsyning har vi en stor mængde tilbehør. Vi har både terninger i alverdens farver og former, maling til alle vores forskellige figurspil, lommer og mapper til kort, playmats og meget mere.


Mere om tilbehør

Værktøj: Hvis du spiller nogle af vores mange figurspil, er der en god chance for at du får brug for lidt ekstra tilbehør. De fleste af plastikfigurene skal samles, og her er det en god ide at bruge plastiklim, da denne type lim opløser plastikken en lille smule, så de to dele du limer smelter sammen. Det kan også anbefales at have en god tang, filer og skalpel, så plastikfigurerne er fine og pæne til når de skal males.

Maling: Mange finder også stor glæde i at male deres figurer. Dels ser det bare super fedt ud når man ser en malet hær, men det tjener også det praktiske formål, at det bliver meget nemmere at se forskel på hvad der er hvad, og ikke mindst hvis der er hvis, skulle to spillere nu vælge at bruge de samme figurer. Og så er der dem, der ikke spiller med deres figurer, men bare elsker at male. Det er en god ide at give dine figurer grundmaling, inden du maler dem. Det hjælper malingen til at sætte sig bedre på figuren, og får farverne til at fremstå på en helt bestemt måde, alt afhængigt af hvilken grundfarve du vælger. Hvid får f.eks. farverne til at fremstå meget klart, mens en sort grundfarve giver et mere dæmpet udtryk. Den nemmeste måde at give grundmaling er at bruge en spray, da den giver en tynd og jævn overflade. 

Pensler: I Aalborg Spilforsyning finder du også et bredt udvalg af pensler. De lidt større pensler fungerer bedst når du skal male de store overflader på figuren, mens de lidt mindre pensler er yderst velegnede til de små detaljer. Der findes også mere specialiserede pensler, f.eks. drybrush pensler, der gør det nemt at fremhæve overflader med tekstur.

Kortspil: Spiller du et af vores kortspil, f.eks. Magic the Gathering eller Keyforge, vil du sikkert også gerne passe rigtig godt på dine kort. Den bedste måde at beskytte kortene fra smuds og slid, er ved at putte dem i kortlommer. Kortlommer findes i mange forskellige udgaver, lige fra klar plastik på begge sider, til farvet bagside og til bagsider med motiver af drager. Skal kortene beskyttes ekstra godt, kan man “double-sleeve” dem, det vil sige at man sætter kortene i en helt tætsiddende kortlomme, for derefter at forsegle det ved at putte det hele i en lidt større kortlomme. Hos Aalborg Spilforsyning finder du også et stort udvalg af både samlemapper og deckbokse til at opbevare og transportere dine kort.

Terninger: Hvad enten du spiller Warhammer, rollespil eller noget helt tredje, kan du aldrig have for mange terninger. Vi har et stort udvalg af terninger i alle former og farver. Spiller du pen and paper rollespil kan du dårligt undvære et sæt flersidede terninger. Lige fra den simple 4-sidede terning til den legendariske 20-sidede. Måske har du allerede et sæt terninger, men du synes din wizard skal bruge ild-røde terninger? Eller måske har du brug for at rulle 100 almindelige 6-sidede terninger til din Ork-hær i Warhammer 40.000? Uanset hvad, står Aalborg Spilforsyning klar, med alle de terninger du nogensinde får brug for. 

TILBAGE TIL TOPPEN