• Billig fragt fra 39kr, Gratis over 500 kr.
  • Gratis ombytning i 30 dage
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Kundeservice: +45 3070 6192 man-fre 10:00-17:30 (lør 10:00-16:00)

6 spil til valentinsdag

af Nicoline Kjærsgaard Møller udgivet February 05, 2021

← Næste blog                                  Forrige blog


Roser er røde, violer er blå. Jordbær er søde … og Spilforsyningen er ligeså! Om lidt er det valentinsdag, og vi har i den forbindelse sat fokus på spil, der kan få dig og den, du holder af, i et ekstra kærligt humør. 

 

Blossoms

Hvis du elsker nogen, så sig det med blomster! Blossoms er et spil for to, hvor det gælder om at lave den smukkeste blomsterbuket. Med dette spil i hånden kan du på en anderledes og sjov måde imponere din udkårne med blomster.  

Antal spillere: 2
Alder: 8+
Tid: 20 min.
Køb spillet her.


 

Bezzerwizzer Bricks: Berømte romancer

Ville du ønske, at Romeo og Julie fik hinanden til sidst? Tudbrøler du, når Jack i det iskolde vand beder Rose om aldrig at give slip? Dåner du ved tanken om den romance, der udspillede sig mellem Struensee og Caroline Mathilde?
Bezzerwizzer Bricks er en serie af små quizpakker, der kan bruges som udvidelse til Bezzerwizzer-basisspillet eller selvstændigt som en lille miniquiz. I denne udgave skal I udfordre jer selv med 60 spørgsmål inden for alverdens berømte romancer. Hvem af jer er den mest romantiske bezzerwizzer?

Køb spillet her.

 

 

Ego Rød – Hvem er du?

Med dette spil kan I komme meget tættere på hinanden. Ego er nemlig spillet, hvor man lærer hinanden bedre at kende på en sjov og anderledes måde. Spillerne skiftes til at læse et dilemmafyldt spørgsmål med tilhørende svarmuligheder højt. De andre spillere skal nu satse jetoner på, hvilket svar oplæseren vælger. Det perfekte spil til en dobbeltdate! Hvor meget ved du om dit crush?

Antal spillere: 2-6
Alder: 15+
Tid: 20-60 min.
Køb spillet her

 

 

Marvel Infinity Gauntlet: A Love Letter Game

Finder du romantik og lyserøde skyer lidt for kvalmende? Så har vi her løsningen til dig! Dette er nemlig den actionfyldte Marvel-version af deduction-spillet Love Letter, der i originaludgaven handler om at snøre sine modstandere, så man får sit brev frem til prinsessen. I Marvel Infinity Gauntlet skal du i stedet spille som enten Thanos, der leder efter infinity-stenene, eller Marvels helte, der skal stoppe ham.    

Antal spillere: 2-6
Alder: 10+
Tid: 15 min.
Køb spillet her

 

 

Exit the Game

Kun ved at stå sammen, kan I slippe ud, inden tiden er omme! Exit the Game er en populær serie af escape room-inspirerede spil, hvor deltagerne skal samarbejde om at løse gåder, små puslespil og andre mysterier. Exit-spillene vil på en spændende og sjov måde udfordre dig og din partner til at blive et vindende power couple.     

Køb spillene her

 

 

Red Flags – The Game of Terrible Dates

Mange af os har desværre prøvet det … at være på en elendig date! I Red Flags skal man sammensætte kort, som tilsammen skaber den bedste af de dårlige dates. ’Singlen’, som agerer dommer, afgør, hvilken date er den mest tiltalende. Kan du overbevise dine medspillere om at tage på din rædsomme date?

Antal spillere: 3-20
Alder: 16+
Tid: 15+ min.
Køb spillet her


Nu har du alt, hvad du skal bruge til en mindeværdig og romantisk valentinsdag med den eneste ene eller dine venner. Tænd stearinlysene, sæt hed musik på anlægget, knap rødvinsflasken op … og pak et spil fra Spilforsyningen ud! 

Har du nogle spørgsmål? Hvad vil DU gerne se guides til? Skriv til os på Facebook.

← Næste blog                                  Forrige blog 


TILBAGE TIL TOPPEN