• Billig fragt fra 39kr, Gratis over 500 kr.
  • Gratis ombytning i 30 dage
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Kundeservice: +45 3070 6192 man-fre 8:30-16:00

Brands

Vi har et kæmpe udvalg af brætspil, som er delt op i forskellige kategorier. Herunder kan du blive klogere på hvad de forskellige kategorier af brætspil indeholder, lære lidt om brætspil generelt og høre hvad Spilforsyningen kan tilbyde dig indenfor brætspil. 


Om brætspil

Et brætspil er et spil som, helt basalt, spilles ved et bord. Det indeholder typisk en form for brikker som flyttes rundt på en overflade eller et bræt på en måde som står beskrevet i de medfølgende spilleregler. Nogle brætspil er strategispil hvor det handler om at finde den bedste taktik, somme tider med et element af held, nogle brætspil er endda udelukkende baseret på held. Det er meget et temperaments spørgsmål hvilke man foretrækker, men i Aalborg Spilforsyning har vi noget for enhver smag. De tidligste brætspil var typisk varianter af det samme: et slag mellem to hære, hvor formålet var at besejre den andens hær. Det ser vi stadig gengivet i mange moderne brætspil, men i dag er brætspil en mere bredt favnende kategori, hvor der hele tiden kommer nye ideer til og der af og til bliver vendt op og ned på koncepterne.

Vi har valgt at dele vores sortiment af brætspil op i underkategorier så du lettere kan finde frem til dit næste brætspil som passer til dine behov. 
Familiespil: Spil som er sjove for hele familien og sigter meget brede. Typisk spil hvor reglerne er simple, men spillet komplekst nok til at være en udfordring.  
Børnespil: Her har vi en kategori med brætspil, som sigter specielt mod børn.  
Brætspil med kort: Spil som centrerer sig om kort. Her har vi en kategori som vender op og ned på koncepterne i brætspil, da vi ofte ikke har brikker eller bræt i spillene.
Strategispil: I denne kategori er der tale om brætspil som ofte giver anledning til en hel del hjernegymnastik. Er du vild med optimering og planlægning af taktik, så er det kategorien for dig.
Bordrollespil: Brætspil i denne kategori er den type spil som ofte går under betegnelsen Pen & Paper, rollespil eller eventyrspil. Her har vi blandt andet spil fra det kendte Dungeons & Dragons univers. 
Klassikere: Her har vi de traditionelle spil, som aldrig går af mode. Her kan i flæng nævnes spil som skak, domino og backgammon.
Spil for to: Brætspil som kan spilles af to spillere. Her har vi både korte spil, som fx kan spilles når ungerne er lagt i seng, men også mere komplicerede strategiske spil, som er udfordrende og som kræver lidt mere tid.
Samarbejde: I denne kategori finder du spil hvor det ikke handler om at vinde over hinanden, men om at arbejde sammen for at klare de udfordringer man bliver stillet overfor. 
Festspil: Spil i denne kategori har det tilfælles at de er gode at spille når man er flere sammen. Det er typisk mere sociale spil, som er gode til at inkludere alle i selskabet.
Konflikt: Her har vi de helt arketypiske brætspil med to fraktioner som kæmper mod hinanden på et bræt.
Historiske: Disse spil er bygget over autentiske historiske begivenheder.
Tilbehør til brætspil: Plastlommer til kort i dine brætspil, terninger, counters, dice towers mm.

I Spilforsyningen vil vi gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige spil for dig, så kom endelig ned i butikken og få en snak med os. I vores spillerum nede i butikken, er der en masse spil du kan komme ned og prøve. Så tag vennerne, familien eller kæresten med ned og spil et spil eller to. Så kan I se hvad I synes om dem inden I køber.

TILBAGE TIL TOPPEN
x