Gratis returret i 30 dage

42 kr,- fragt, fri over 599 kr,- til pakkeshop

Levering 1 - 2 hverdage

Digimon

Digimon card game Aalborg

 

Hver tirsdag spiller vi Digimon i Spilforsyningen!


Der er adgang for alle og det koster ikke en krone! Mød op i spillelokalet (Bispensgade 34) i tidsrummet 18-22 og spil mod andre, byt indbyrdes og bare have det rigtig sjovt! Tjek evt. Bræt- og kortspil i Aalborg for at finde modstandere hjemmefra!

I kan også altid holde øje med vores Facebook side, hvor der løbende bliver oprettet events.

Du kan altid få råd og vejledning af personalet, hvis du har brug for hjælp!

Du kan se resten af vores ugentlige events her.

 

 

Køb digimon card game

 

 

Hvad er Digimon?

Digimon, der er en sammentrækning af Digital Monsters, er en japansk media-franchise, der startede som en manga-tegneserie, men senere blev kommercielt markedsført i en række produkter, blandt andet som legetøj i form af virtuelle kæledyr, anime, videospil, film og et trading card game. 

Digimon blev skabt i 1997 af Akiyoshi Hongo og handler om Digimon-monstrene, der bebor en digital verden; et slags parallelunivers som har sin oprindelse i Jordens forskellige kommunikationsnetværk. Historien er, at de såkaldt digi-udvalgte mennesker skal opdrage Digimon-monstrene og udgøre et hold, som skal prøve at besejre den onde Digimon, der har i sinde at tilintetgøre den digitale verden.  

Idéen om Digimon-verdenen er i høj grad inspireret af de dengang ultrapopulære Tamagotchi – en serie af virtuelle kæledyr. I begyndelsen blev mostrene designet på en måde, som fik dem til at se søde og nuttede ud, men sidenhen blev der også designet Digimon-monstre i en noget mere rå og kantet stil. Franchisens popularitet begyndte at tage til, da den første animeserie, Digimon Adventure, og videospillet Digimon World kom til i 1999.

 

Digimon-universet

Digimon udklækkes fra digi-æg og udvikler sig via en proces, der kaldes ’digivolving’. Når en Digimon digivolver, ændrer den udseende og får øgede fysiske kræfter. Der kan være stor forskel på, hvor tam en Digimon er, men de fleste besidder menneskelig intelligens, taleevner og unikke personlighedstræk. Bliver en Digimon adskilt fra sin opdragerske, vil den gradvist miste sin styrke. Når en Digimon dør, opløses den i stumper af data og gendannes på ny som et digi-æg. 


 

Digimon Card Game 

Digimon-kortspillet blev i 2020 genudgivet i en ny udgave. Digimon Card Game er det, man kalder et trading card game, hvor man selv strategisk skal bygge sin kortbunke op, hvorfor man med fordel kan ’trade’ – altså bytte – sig til specifikke kort. Hver spiller har en Digimon i kamparenaen, som skal kæmpe mod modstanderens Digimon. Spillerens Digimon digivolver gennem spillet og bliver således stærkere og får nye kræfter. Man vinder spillet ved at reducere sin modstanders Security Area-kort til nul og give denne det afgørende dødsstød. For at spille spillet skal du have et Digimon-deck – altså et helt sæt af kort. Hvis man er helt ny spiller, anbefales det, at man begynder med et på-forhånd-bygget Starter Deck. Du kan også altid købe enkelte booster-pakker for at sammensætte et endnu stærkere og mere unikt sæt af kort at spille med. 

I Spilforsyningen var vi slet ikke i tvivl om, at vi ville være med fra starten af, da den nye udgave af Digimon-kortspillet blev udgivet i Danmark i 2020. Kortspillet blev lynhurtigt udsolgt i første runde, og det siger meget om, hvor eftertragtet det er hos Digimon- og Trading Card Game-fans i Danmark. Vi glæder os til meget mere Digimon fremover!