• Billig fragt fra 39kr, Gratis over 500 kr.
  • Gratis ombytning i 30 dage
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Kundeservice: +45 3070 6192 man-fre 8:30-16:00

Juleguide

Julen er en fantastisk tid, og en god mulighed for at glæde andre med gode gaver. Vi har samlet nogle kollektioner med nogle gode bud på de perfekte gaver til en lang række forskellige mennesker og anledninger.
Hvis du vil følge med i alle de nyeste produkter, tilbud og andre nyheder, så skriv dig op til vores nyhedsbrev. Du kan også følge med på vores facebook-side her.

Guide til gaver i julen

Jul til de mindste
Det er aldrig for tidligt at begynde at spille brætspil. Her finder du nogle af de bedste børnespil, både for de helt små og til de lidt større børn. Giv dine børn gode spilvaner og vis dem hvor hyggeligt det er at være sammen om noget andet end tabletten..

Jul til familien
Er der nogen større glæde, end god gammeldags hygge, hvor hele familien er samlet omkring et brætspil? Vi kan i hvert fald ikke få nok, så her finder du nogle af de bedste og mest populære brætspil, som både børn og voksne vil få masser af glæde af.

Jul til enthusiasten
Kan man gå for meget op i brætspil? Det mener vi ikke, men nogle gange skal der noget lidt mere udfordrende til. Her er vores udpluk af nogle af de bedste strategispil, der nok skal behage enhver spil-fanatiker.

Jul til figurmaleren
Når nu man har åbnet en masse dejlige plastikfigurer juleaften, så skal der jo også være noget at male dem med. I denne samling, har vi fundet en masse udstyr til både nybegynderen og de mere rutinerede, der gerne vil prøve kræfter med nye teknikker og metoder.

Jul til samleren
Der er så mange sjove og spændende ting man kan samle på. Nogle af vores favoritter er Pokémon og Funko POP figurer. Find nogle af de sjoveste og underligste POP figurer her i samlingen.

Jul til rollespilleren
Skal du finde en gave til en dedikeret rollespiller? Bare rolig; der er masser af udstyr og tilbehør der er sikkert på at falde i enhver smag. Her finder du masser af bøger, der byder på spændende nye eventyr, eller de populære Warlock Tiles, der kan bruges til at bringe de underjordiske katakomber til live!

Mandelgaven
Aftenens højdepunkt! Hvem kan spise mest risalamande, for derefter at opdage at en af de andre bare sad og gemte mandlen? Men hvad nu hvis mandelgaven var et super godt brætspil? Så er alle vindere, fordi I spiller og hygger sammen. 

Adventsgaver
Mangler du nogle ideer til adventskalenderen? Noget der ikke er alt for stort, men heller ikke alt for lille? Noget lige i mellem? Her finder du masser af spændende, sjove gaver, der er sikker på at bringe stor glæde i enhver sok.

TILBAGE TIL TOPPEN
x