• Billig fragt fra 39kr, Gratis over 500 kr.
  • Gratis ombytning i 30 dage
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Kundeservice: +45 3070 6192 man-fre 8:30-16:00
Junior events hos spilforsyningen

Junior Pokémon, Magic og Yu-Gi-Oh!

 

Hver tirsdag kan alle mellem 14-18 komme og spille Junior Kortspil hos Spilforsyningen!

Eventet er for alle unge i alderen 8-16 år. Der spilles Magic, Pokémon og Yu-Gi-Oh! Kom og Spil, byt og hav det sjovt. Det er ikke nødvendigt at have forældre/voksne med (selv om de selvfølgelig også er velkomne).

Man behøver ikke kende spillet i forvejen - der vil altid være en voksen til at undervise i spillet, og der er mulighed for gratis at låne decks (kort til at spille med).

 

 

Junior magic the gathering
Junior Pokémon
Junior Yu Gi Oh

 

Hvad er Magic the Gathering?

Magic the gathering er et af de originale samlekortspil. Spillet er sat i en fantasy-verden, men er i sin natur et strategispil. Spillerne bruger hvert sit deck i Magic the Gathering, og hvert deck repræsenterer de våben de kan bruge i kampen for sejren.

Der er forskellige typer af Magic kort i Magic the Gathering, for eksempel creatures (som bruges til at angribe din modstander med), sorceries, instants, enchantments og lande (tappes for mana, som bruges til at betale for at spille de andre kort med). Magic the Gathering kort er inddelt i common, uncommon, rare og mythic, hvor du i en booster pack får flest commons, nogle få uncommons, en enkelt rare og kun i nogle pakker finder en mythic. 

 

Hvad er Pokémon?

 Pokémon startede som et Game Boy-spil, men blev efterfølgende tilpasset til diverse andre medier, blandt andet et trading card game, en animé TV-serie, bøger, film, spil til diverse konsoller, legetøj, manga-tegneserier, musik, beklædning, en temapark, merchandise og så videre. I dag er Pokémon det mest indbringende medie-franchise nogensinde, og Pokémon kort er blandt de bedst sælgende kortspil i verden. Vi har lavet en Pokémon guide til forældrene, med al den info du overhovedet skal bruge, lige her.

 

Hvad er Yu-gi-oh?

Yu-Gi-Oh! startede som en japansk manga-serie skrevet og illustreret af Kazuki Takahashi. Yu-Gi-Oh!-bøgerne udkom i Japan i 1996 og nåede først til Danmark i 2004. I historien følger vi den 15-årige, spilleglade dreng ved navn Yugi Mutou, som – efter mange mislykkede forsøg – løser det ældgamle Millennium-puslespil, hans bedstefar Solomon Mutou fandt for mange år siden. Da det sker, vækker han sit indre alter-ego, der er besat af at spille, men også løser hans konflikter gennem forskellige spil.

TILBAGE TIL TOPPEN
x