• Billig fragt fra 39kr, Gratis over 500 kr.
  • Gratis ombytning i 30 dage
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Kundeservice: +45 3070 6192 man-fre 10:00-17:30 (lør 10:00-16:00)

Magic the Gathering

Her på siden kan du købe Magic kort fra Magic the Gathering. Vi har både boostere, displays, starter decks, billetter til events, samt en masse tilbehør. Herunder kan du også læse lidt mere om hvad Magic er og hvordan Spilforsyningen kan hjælpe dig med Magic.


Om Magic the Gathering

Magic the gathering er et af de originale samlekortspil. Spillet er sat i en fantasy-verden, men er i sin natur et strategispil. Spillerne bruger hvert sit deck i Magic the Gathering, og hvert deck repræsenterer de våben de kan bruge i kampen for sejren.


Der er forskellige typer af Magic kort i Magic the Gathering, for eksempel creatures (som bruges til at angribe din modstander med), sorceries, instants, enchantments og lande (tappes for mana, som bruges til at betale for at spille de andre kort med). Magic the Gathering kort er inddelt i common, uncommon, rare og mythic, hvor du i en booster pack får flest commons, nogle få uncommons, en enkelt rare og kun i nogle pakker finder en mythic. 


I Magic the Gathering er der fem forskellige farver kort som alle har speciale i bestemte ting: Rød den mest aggressive farve, og giver mulighed for hurtigt at angribe modstanderen, samt at kaste spells der giver skade til dyr eller spillere. Grøn har Magic kort med store langsomme dyr og spells som kan hjælpe dig med at få hurtigere mana. Sort har Magic kort med dyr som kan interagere med din graveyard og spells som kan ødelægge modstanderens dyr. Hvid har Magic kort med store hære af dyr og spiller spells som kan give liv tilbage. Blå har Magic kort med flyvende dyr og en masse spells som kan kontrollere spillet.


I Magic the Gathering bygger spillerne deres egne decks af Magic kort og spiller mod andre spillere, hvor de forsøger at få modstanderens liv slået ned til nul. I Magic kan man spille flere forskellige formater, hvor der kan være begrænsninger på hvor mange Magic kort man må have i sit deck, hvor mange kopier af hvert Magic kort man må spille og på hvilken serie de stammer fra. Ligeledes kan der være formater hvor man spiller to hold mod hinanden, en masse spillere mod hinanden eller den mest gængse, en mod en. 


Når man har valgt format, skal man bygge sit deck, for en essentiel del af Magic the Gathering, sker allerede inden spillet begynder, nemlig deckkonstruktion. Det er en hel videnskab i sig selv, og der er rig mulighed for at hente inspiration, både fra dine kammerater i din lokale Spilforsyning, samt fra nettet, hvor der tit er decklister lagt op fra store turneringer. 


I vores butik Aalborg Spilforsyning har vi både ugentlige aftener hvor vi spiller Magic the Gathering og forskellige events som du kan deltage i. De tre ugentlige aftener er mandag hvor vi spiller i formatet modern, torsdag hvor vi drafter Magic kort, spiller legacy og old school og fredag hvor vi spiller standard. Se tider, priser mm. under fanen “events” i hovedmenuen


Nede i butikken kan du altid få dig en snak om Magic kort og en introduktion til spillet. Vi har også gratis new player decks til rådighed, hvor du kan få en lille gratis smagsprøve på hvad Magic kort er. I Spilforsyningen er vi meget glade for nye spillere og hjælper gerne med gode råd. Vi har også en masse mapper i butikken med kort som kan købes, så står du lige og mangler et bestemt kort, så kig forbi butikken og spørg en af vores medarbejdere. I butikken i Aalborg har vi også salg af enkeltkort, lige fra kort til en krone og op til 1000 kr eller mere.

TILBAGE TIL TOPPEN