Gratis returret i 30 dage

42 kr,- fragt, fri over 599 kr,- til pakkeshop

Levering 1 - 2 hverdage

Pokémon Team Challenge

Pokémon Team Challenge

Pokémon Team Challenge i Spilforsyningen!  


Hvad er Pokémon Team Challenge?

Pokémon Team Challenge er et globalt online event, der lader lokale spilbutikker afholde turnering der foregår gennem Pokémon Trading Card Game Online (PTCGO).
Pokémon Team Challenge består af flere forskellige dele. Der er indledende kvalifikationsturneringer, efterfulgt af Playoff-turneringer der til sidst afsluttes med finalerunderne.


Kvalifikationsturneringer / Qualifiers
Der spilles fire Qualifiers på forskellige datoer. Turneringerne spilles igennem PTCGO. Disse turneringer er åbne for alle der har lyst til at være med. Dog med den begrænsning, at hvis du allerede har vundet en tidligere Qualifier, så kan du ikke være med.

Qualifiers spilles som en swiss-turnering, hvor man i hver runde matches med spillere der har klaret sig lige så godt som en selv.

Den endelige vinder af hver Qualifier går videre til Playoff.

Playoff-runderne
Det er her "Team Challenge" har fået sit navn. De fire vindere fra Qualifiers bliver nu samlet på et hold, der repræsenterer Spilforsyningen. Holdet skal nu spille imod hold fra andre butikker rundt om i verden. Hver playoff runde er to hold imod hinanden. Hvert hold vælger 3 af deres spillere som skal kæmpe. Den fjerde spille agerer holdkaptajn/coach, og kan også træde til som reservespiller ved sygdom eller anden udeblivelse.

De tre udvalgte spillere møder hver især de tre spillere fra det andet hold, og det hold der samlet vinder flest kampe, vinder playoff-runden og går videre til næste runde. Taberne er elimineret og ude af turneringen.

Top 8
Når der kun er 8 hold tilbage, starter slutspillet, hvor der kæmpes om, hvem der bliver den endelige vinder af årets Pokémon Team Challenge.

Turneringsstruktur

 

Hvornår spilles de indledende Qualifiers?

Der er som nævnt 4 indledende qualifier turneringer. De spilles alle på søndage kl 10:00 om morgenen.
Der kan forekomme ændringer i datoerne, så hold øje her på siden.


Pokémon Team Challenge Datoer


Turneringsformat

Der er 4 indledende Qualifier turneringer. Qualifiers spilles som følgende format:

Tiny Pokéball Der spilles med Standard decks
Tiny Pokéball Der spilles bedst ud af en.
Tiny Pokéball Der spilles Swiss turnering. I første runde matches spillerne tilfældigt. I de efterfølgende runder bliver spillerne matched i forhold til hvor mange kampe de har vundet.
Tiny Pokéball Deltagerantallet bestemmer hvor mange kampe der skal spilles. 
Tiny Pokéball 4-8 spillere = 3 runder
Tiny Pokéball 8-16 spillere = 4 runder
Tiny Pokéball Ved mere end 8 spillere, spilles der med Top Cut. Her spiller de bedst placerede spillere et antal elimineringsrunder, for at finde den endelige vinder.

En qualifier varer typisk omkring 2 timer.

 

Hvad skal jeg gøre for at være med i Team Challenge?

Opret Pokémon Trainer Club og Player ID
Dit Player ID er det nummer du skal bruge for rent faktisk at tilmelde dig Team Challenge og andre Pokémon event, både digitale og når du vil deltage i turneringer i Spilforsyningens fysiske butik.

  1. Først og fremmest skal du bruge en Pokémon Trainer Club account. Besøg Pokémon.com og opret dig som bruger. Følg instruktionerne.
  2. Log ind med din account og klik på Play! Pokémon Settings i menuen i venstre side.
  3. I Play! Pokémon Account sektionen, klik på Please assign me a new Player ID number. Følg instruktionerne.

Download og installer Pokémon Trading Card Game Online
Dette er den platform hvor selve spillet finder sted. Her mødes spillerne og dyster imod hinanden.
Download PTCGO

Vælg den download der passer til det device du vil installere spillet på. 

Opret en bruger på RK9 Labs
RK9 er den platform der administrerer selve turneringen. Her kan du se datoerne for kampene, uploade din deckliste og registrere resultaterne af kampene.
Opret RK9 account
Guide til at udtrække deckliste fra PTCGO og uploade til RK9


Bemærk at der er et relativt kort vindue hvor du kan hhv. registrere dig til en turnering og uploade din deckliste. Disse kan ses under de enkelte turneringer.

Discord
Discord bruges af spillerne og turnerings-organisatoren til at kommunikere i løbet af turneringerne. 
Spilforsyningens Team Challenge Discord kanal

 

Præmier

Tiny Pokéball Vinderen af hver Qualifier modtager en unik Pokémon Team Challenge WINNER playmat. Spilforsyningen modtager først disse efter Qualifier perioden er afsluttet.
Tiny Pokéball Fysiske præmier skal afhentes i Spilforsyningens fysiske butik i Aalborg - Kan sendes for egen regning efter aftale.
Tiny Pokéball Alle deltagere modtager også et antal koder efter hver Qualifier, der kan indløses for digitale booster packs i PTCGO.
Tiny Pokéball Der er yderligere præmier til de hold, der går videre i playoff runderne.

 

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg spille med i flere forskellige butikkers Team Challenge?
Ja, så længe du ikke har vundet en Team Challenge Qualifier turnering. Hvis det sker er du fremadrettet koblet på den pågældende butik, og kan ikke deltage i flere qualifiers. Du må max have deltaget i tre forskellige butikkers Qualifiers.

Skal jeg møde op i butikken for at spille?
Nej, Spilforsyningens Pokémon Team Challenge foregår 100% online. Du kan altså sidde i dit eget hjem iført morgenkåbe og spille med mens du spiser dine rundstykker og kaffe.

Koster det noget at være med?
Nej, Pokémon Team Challenge er helt gratis.

Hvem kan deltage i Team challenge?
Du kan deltage i Spilforsyningens Team challenge hvis:

- Du ikke allerede har vundet en Qualifier i denne sæson.
- Du er bosiddende i Danmark (Du har en dansk postadresse)
- Du spiller i Masters Division og er født i 2006 eller tidligere.

Jeg har vundet en Qualifier - Kan jeg spille med i en anden butiks Team Challenge?
Nej, når først du har vundet en Qualifier er du låst fast til den butik du vandt Qualifieren hos. Indtil da, kan du frit deltage i alle Qualifiers i landet.

Skal jeg spille med i alle fire qualifiers?
Nej, du kan være med i lige så mange eller få du har lyst til. Selv hvis du gik glip af de første qualifiers, er det ikke for sent at være med.

Må jeg skifte deck imellem runderne?
Nej, du skal spille med det samme deck igennem hele turneringen. Du må dog gerne skifte deck imellem hvert event. Så du skal f.eks. det samme deck igennem hele Qualifier 1, men du må godt bruge et andet deck i Qualifier 2.

Kan jeg spille med selv om jeg ikke har et elite deck?
Ja, Team Challenge er for alle. Selv hvis du ikke går efter guldet, er det en hyggelig og relativ hurtig turnering. Det er en god måde at få noget træning og spil-erfaring og at blive inspireret af at se hvilke strategier andre spillere benytter sig af. 

Hvis du gerne vil spille med mere kompetitive decks, så anbefaler jeg at anskaffe dig et Pokémon League Battle Deck, som er designet til at være ret hårdtslående. Decks'ene kommer med en kode du kan indløse i PTCGO så du kan spille det samme deck online.

Vælg mellem disse League Battle Decks:
Ice Rider - Calyrex VMAX
Shadow Rider - Calyrex VMAX
Rapid Strike - Urshifu VMAX
Single Strike - Urshifu VMAX