• Billig fragt fra 39kr, Gratis over 500 kr.
 • Gratis ombytning i 30 dage
 • Levering: 1-2 hverdage
 • Kundeservice: +45 3070 6192 man-fre 8:30-16:00

 

 

Hver tirsdag spiller vi Star Wars i spilforsyningen!

Der er adgang for alle og det koster ikke en krone! Mød op i spillelokalet (Bispensgade 34) i tidsrummet 18-22 med dine figurer og find en modstander, eller aftal et spil hjemmefra (fx gennem X-Wing Aalborg eller Legion Aalborg på Facebook). Der kan optjenes promo kort, bare ved at møde op og spille.

I kan også altid holde øje med vores Facebook side, hvor der løbende bliver oprettet events. 

Du kan altid få råd og vejledning af personalet!

Du kan se resten af vores ugentlige events her.

 

 

Hvad er Star Wars: X-Wing?

X-Wing er et spil hvor to spillere mødes med hver deres eskadrille i drabelig skib mod skib kamp. I hver runde skal du nøje planlægge ruten for hver af dine skibe, mens du prøver at forudsige hvordan din modstander vil manøvrere sine skibe. Hvis du kan udmanøvrere din modstander, kan du få modstanderens skibe inden for skudhold og åbne ild! En spiller vinder når alle modstanderens skibe er tilintetgjort.

Sådan spiller du Star Wars: X-Wing

Som kommandør for din eskadrille, starter du hver runde med at bestemme hvordan dine piloter skal styre deres skibe. I X-Wing flyver hvert skib forskelligt og har sin egen unikke drejeskive. Med de unikke drejeskiver kan du i al hemmelighed planlægge hvordan dine skibe skal flyve. Når kursen er sat for alle skibe afsløres drejeskiverne og skibene flyttes nu ét af gangen i forhold til deres initiativ.

Herefter går det løs! Mens dygtig manøvrering er vigtig i X-Wing, er det nødvendigt med rå ildkraft for at sætte modstanderens fly ud af spil. Hvert skib har sine egne våben og særlige evner der skal udnyttes til det yderste, hvis du skal vinde slaget. Et skib kan kun skyde på et fjendtligt skib hvis det er inden for sit synsfelt, hvilket er en 90 graders vinkel. Hvis modstanderens skib er inden for synsfeltet, kan man forsøge at skyde det ned. En TIE-Fighter har f.eks. en angrebsværdi på 2, så den får lov at rulle 2 røde terninger i sit angreb. En fjendtlig X-Wing har en undvigelsesværdi på 2, og får dermed lov at rulle to grønne terninger i forsvar. Hvert undvigelses-symbol annullerer et enkelt skud, men alle skud der ikke bliver annulleret rammer, og gør skade på flyet.

Før du begynder at spille X-Wing er du dog nødt til først at samle din eskadrille blandt nogle af de mest ikoniske rumskibe og piloter fra Star Wars universet. Første trin er at vælge en fraktion, f.eks Rebels eller Empire. Derefter kan du begynde at tilføje skibe og piloter til din eskadrille. Skibene i X-Wing kan også udstyres med opgraderinger, der lader dig tilpasse eskadrillen til lige netop din spillestil.

 

Hvad er Star Wars: Legion?

Star Wars: Legion inviterer dig til at deltage i kampene i the Galatic Civil War som kommandør over en hær af troopers, kraftfulde ground og repulsor vehicles, og endda ikoniske karakterer som Darth Vader og Luke Skywalker. Mens innovative mechanics simulerer krigssituationer, er der massere af umalede, let-samlede miniaturer der giver dig muligheden for at lave den Star Wars-hær du altid har drømt om - uanset om du kæmper for the Galatic Empire eller the Rebel Alliance.

 • Troopers er mennesker, aliens og droids der er kernen i alle hære i galaksen. De er mobile, har tynde rustninger, og er nødvendige til at sikre vigtige objectives.
 • Vehicles er walkers, airspeeders, repulsor tanks og speeder bikes. De er større, mere holdbare og mere uhandy end troopers, men de giver derfor en god mængde fire support til enhver hær. 
 • Units er en samling af miniaturer (minis) der fungerer som en samlet gruppe. Enkelte units har kun én mini - alle units har dog tilsvarende unit kort der matcher deres rank. Der er 5 forskellige ranks: Commander, Corps, Special Forces, Support og Heavy. Der er et symbol for dette i det øverste højre hjørne på dit unit kort.

 

Sådan spiller du Star Wars: Legion

 1. I et spil Star Wars: Legion starter hver spiller med at vælge en faction, enten the Galactic Empire (Imperial) eller the Rebel Alliance (Rebel). 
 2. Spilleren der valgte rebels tager round counteren, sætter den på 1 og placerer den i kanten af spillepladen. 
 3. Hver spiller tager nu alle de unit kort og order tokens deres enheder skal bruge og placerer dem i nærheden af spillepladen, tættest på deres egen side. Rebel spillere tager upgrade kortet "AT-RT Laser Cannon" og placerer det ved siden af "AT-RT" unit kortet, dette gør at når AT-RT angriber må det bruge det nye kort i stedet for sit normale våben. 
 4. Herefter skal hver spiller tage et "Ambush", "Push", "Assault" og "Standing Orders" command kort i deres hånd, samt deres miniaturer og placerer dem ved de tilsvarende unit kort. 
 5. Imperial spilleren placerer sine barrikader på de placeringer der er vist på setup diagrammet. 
 6. Placer aim, dodge og wound tokens i hver sin bunke i nærheden af spillepladen, og placer movement tools, range ruler og terninger så begge spillere kan nå dem. 

Nu er i klar til at spille! Et spil Star Wars: Legion foregår over 6 runder, og hver runde består af 3 faser som kommer i følgende rækkefølge: Command phase, Activation phase og End phase. 

Command phase: i denne fase forsøger spillerne at lave orden i kaosset, ved at få deres commanders til at styre deres units. 1. Hver spiller skal vælge et command kort fra deres hånd og placere det med forsiden nedad. 2. Hver spiller vender deres command kort, og den med højest priority (vises ved antal pips i øverste venstre hjørne) må lave actions først. 3. Hver spiller (den med priority først) vælger en commander og udsteder ordrer med den. Antallet af orders er vist på command kortet. 

Activation phase: spillerne (den med priority først) skiftes til at aktivere deres units. Det fortsætter indtil alle units er aktiveret. 

End phase: efter alle units er blevet aktiveret, skal spillerne gøre sig klar til den næste runde. Hver spiller discarde alle deres faceup command kort på spillebrættet; de kan ikke blive brugt igen i dette spil. Derefter får hver spiller deres order tokens og unit kort tilbage; ekstra tokens bliver discarded. Spillerne fjerner derefter alle aim, dodge og standby tokens fra deres units samt én suppression token (hvis der er nogen) fra hver af deres units. Hvis alle en spillers commanders er blevet besejret, skal de promote en unit leader ved at placere en commander token nær den mini. 

Hvis en spiller ikke har flere trooper units tilbage når de mister deres sidste commander, kan de ikke vælge en ny og kan ikke længere spille command kort. Spilleren med round counteren rykker den et tal frem og giver den til den anden spiller. 

Hvis alle en spillers units er blevet slået, er den spiller elimineret, og deres modstander vinder spillet. Hvis ingen bliver elimineret efter 6 runder, er den spilleren med flest victory tokens der vinder. Hvis dette også er det samme er det spilleren med højest point cost af de ødelagte units der vinder. 

TILBAGE TIL TOPPEN
x