Gratis returret i 30 dage

42 kr,- fragt, fri over 599 kr,- til pakkeshop

Levering 1 - 2 hverdage

Star Wars: X-Wing

 X-Wing i Spilforsyningen

 

Hver tirsdag spiller vi Star Wars i Spilforsyningen!

Der er adgang for alle og det koster ikke en krone! Mød op i spillelokalet (Bispensgade 34) i tidsrummet 18-22 med dine figurer og find en modstander, eller aftal et spil hjemmefra (fx gennem X-Wing Aalborg på Facebook).

I kan også altid holde øje med vores Facebook side, hvor der løbende bliver oprettet events. 

Du kan altid få råd og vejledning af personalet!

Se resten af vores ugentlige events her.

 

 

Hvad er Star Wars: X-Wing?

X-Wing er et spil hvor to spillere mødes med hver deres eskadrille i drabelig skib mod skib kamp. I hver runde skal du nøje planlægge ruten for hver af dine skibe, mens du prøver at forudsige hvordan din modstander vil manøvrere sine skibe. Hvis du kan udmanøvrere din modstander, kan du få modstanderens skibe inden for skudhold og åbne ild! En spiller vinder når alle modstanderens skibe er tilintetgjort.

Sådan spiller du Star Wars: X-Wing

Som kommandør for din eskadrille, starter du hver runde med at bestemme hvordan dine piloter skal styre deres skibe. I X-Wing flyver hvert skib forskelligt og har sin egen unikke drejeskive. Med de unikke drejeskiver kan du i al hemmelighed planlægge hvordan dine skibe skal flyve. Når kursen er sat for alle skibe afsløres drejeskiverne og skibene flyttes nu ét af gangen i forhold til deres initiativ.

Herefter går det løs! Mens dygtig manøvrering er vigtig i X-Wing, er det nødvendigt med rå ildkraft for at sætte modstanderens fly ud af spil. Hvert skib har sine egne våben og særlige evner der skal udnyttes til det yderste, hvis du skal vinde slaget. Et skib kan kun skyde på et fjendtligt skib hvis det er inden for sit synsfelt, hvilket er en 90 graders vinkel. Hvis modstanderens skib er inden for synsfeltet, kan man forsøge at skyde det ned. En TIE-Fighter har f.eks. en angrebsværdi på 2, så den får lov at rulle 2 røde terninger i sit angreb. En fjendtlig X-Wing har en undvigelsesværdi på 2, og får dermed lov at rulle to grønne terninger i forsvar. Hvert undvigelses-symbol annullerer et enkelt skud, men alle skud der ikke bliver annulleret rammer, og gør skade på flyet.

Før du begynder at spille X-Wing er du dog nødt til først at samle din eskadrille blandt nogle af de mest ikoniske rumskibe og piloter fra Star Wars universet. Første trin er at vælge en fraktion, f.eks Rebels eller Empire. Derefter kan du begynde at tilføje skibe og piloter til din eskadrille. Skibene i X-Wing kan også udstyres med opgraderinger, der lader dig tilpasse eskadrillen til lige netop din spillestil.