Gratis returret i 30 dage

42 kr,- fragt, fri over 599 kr,- til pakkeshop

Levering 1 - 2 hverdage

The Card Collective Cup

The Card Collective Cup


The Card Collective Cup:

The Card Collective Cup (TCCC) er en række af kompetetive turneringer, i Magic the Gathering, der har til formål at skabe et bedre og mere konkurrencedygtigt Magic miljø i Danmark, samt tillade forskellige Magic-grupperinger at have noget at gøre klar og se frem til.

De primære turneringer i The Card Collective Cup er Modern turneringer, der bliver holdt 4 gange om året. Der kommer også til at blive afholdt turneringer i Old school, Legacy og Commander mellem de store Modern turneringer.

 

Hvad kan du forvente til et TCCC-event:

Alle The Card Collective Cup events er kompetitive events, hvilket betyder at man skal indlevere fysisk deckliste på dagen. Blanke decklister vil være til rådighed i butikken.

Der spilles efter kompetitive regler, og der vil således også altid være en officiel MtG judge til stede.

Turneringer vil blive kørt gennem den officielle MTG Companion App, så det er anbefalet at have anskaffet appen forinden!

Det vil være muligt at købe slik, sodavand, energidrik og vand undervejs i Spilforsyningens butik.

Til visse events vil der også være side-events, man kan deltage i, når hovedbegivenheden er fremskreden nok. Læs mere om side-events under main-eventet.

Eventuelle præmiesummer, vil blive udbetalt som Store credit til The Card Collective. (En konto på The Card Collective er hertil påkrævet).

Der vil være mulighed for at købe kort til dit deck på turneringsdagen, eller bestille dem online inden, så er de klar til afhentning på dagen. 
Kort kan bestilles gennem The Card Collective:

The Card CollectiveKommende events:

Spilforsyningen og The Card Collective holder løbende mange events, både TCCC og også andre Magic turneringer. Du kan altid se alle kommende events på billetsiden - KLIK HER

OBS. Hvis du køber billet online, er det vigtigt at melde sin ankomst ved disken for at blive indskrevet. Det er også muligt at tilmelde sig på dagen, men da der altid er begrænset antal pladser, er det en god ide at købe billet online, så du er sikret en plads. Billetter kan ikke refunderes.

The Card Collective Cup Banner