Vi bytter indtil 31. Januar!

39 kr,- fragt, fri over 499 kr,- til pakkeshop

Levering 1 - 2 hverdage

Warhammer 40.000 Escalation League

Warhammer 40000 Escalation League


Nytår betyder ny Escalation League i Spilforsyningen! I år bliver der en lille opstart, så vi kan komme godt i gang med "New Year New Army" 💪 


Hvad er Escalation League?
Escalation League er en sjov måde at samle og spille Warhammer 40.000. Du skal spille en kamp hver måned, med et stigende antal points pr kamp. Du kan selvfølgelig bruge en hær og figurer du ejer i forvejen, men det er også en perfekt chance for at starte op på en ny hær, som du bygger op, maler og spiller med over 3 måneder.

Warhammer 40000 Escalation League


Regler, format og missioner
Til alle tre runder må man bruge enten den nye Arks of Omen Detachment eller Patrol Detachment. Leaguen kommer til at strække sig fra 1. februar til 30. april, hvor vi escalerer vores hær fra 500 pts i februar, til 750 pts i marts og så slutter vi af på 1000 pts i april.

Der er fra arrangørs side bestemt på forhånd hvilken mission der skal spilles i hver af de tre runder.

Der skal spilles en fastlagt kamp om måneden. Man er velkommen til enten at spille på vores faste onsdags-hobbydage, eller en af de lørdage vi har afsat ekstra til 40k kampdage 😃

Februar:
500 points – Ekstra spildag: Lørdag d. 11. februar
Første kamp spilles mission 11: Cleanse the Land

Marts:
750 points – Ekstra spildag: Lørdag d. 11. marts
Anden kamp spilles mission 13: Desperate Raid

April:
1000 points – Ekstra spildag: Lørdag d. 29. april 
Tredje og sidste kamp spilles mission 21: Sacred Ground

New Season New Rules


Hærene må kun bestå af én detachment, og vi spiller med nyeste FAQ og points cost.
Da vi har lidt mindre hære, spiller vi også på de små borde og med incursion missioner, hele missionpakken kommer op når jeg (Kaspar) har fået fat i den nye chapter approved.

Best Coast Pairings App
Vi kommer til at bruge Best Coast parings Appen (BCP) til tilmelding og organisering af kampe, så den skal downloades og vores event skal findes, det kommer til at hedde "Escalation i Spilforsyningen".

Se eventet her

BCP Player

Hærlisterne skal indleveres den sidste dato i måneden forinden, for februar skal de altså være indleveret den 31. januar. Og de skal være indleveret i BCP

Hver måned får du gennem BCP tildelt en modstander. Du og din modstander skal selv aftale hvornår I vil spille jeres kamp. Vi henviser til onsdage eller de ekstraordinære lørdags-spildage.


Præmier
Escalation League er først og fremmest tænkt som en hyggelig liga, hvor alle har mulighed for at være med, og bygge en fed og tematisk hær op. Ligaen bliver dog kørt som en swiss turnering, og den endelige vinder får en valgfri Vanguard/Combat Patrol/Start Collecting box. 


Er der malekrav?
Der er ikke krav om at dine figurer skal være hverken helt eller halvt malede, for at kunne være med i Escalation League. Men vi elsker trods alt, at se malede figurer, så den sidste dag i ligaen, trækker vi lod om en valgfri Vanguard/Combat Patrol/Start Collecting box, blandt alle, der kan præstere en fuldt malet hær.


3D-printede modeller?
I Escalation League er 3D-printede bits og baser tilladt, men 100% 3D-printede modeller/hære er ikke tilladt.


Vi glæder os til at se en masse spillere og nye hære til Warhammer 40.000 Escalation League!