• Billig fragt fra 39kr, Gratis over 500 kr.
  • Gratis ombytning i 30 dage
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Kundeservice: +45 3070 6192 man-fre 10:00-17:30 (lør 10:00-16:00)

5 Halloween-spil med mareridtsgaranti

af Nicoline Kjærsgaard Møller udgivet October 04, 2021

← Næste blog                                  Forrige blog → 

5 Halloween-spil med mareridtsgaranti

Mørket fortættes og kommer hastigt nærmere. Det samme gør Halloween. Sløret mellem den verden, vi kender, og det hinsides løftes og gør det muligt for ånder og hvileløse sjæle at vende tilbage. Du kan kun håbe på, at din udklædning er nok til at vildlede de genfærd, der er kommet for at tage deres hævn ...
På denne liste finder du de 5 mest hjemsøgte brætspil, der bestemt ikke er for børn og sarte sjæle. Når du har spillet et af disse, er der garanti for mareridt!


Se her, hvordan det gik med at finde spillene... Hvis du TØR! 

 

5. Exit the Game – The Sinister Mansion

Exit the Game - The Sinister Mansion

Du er blevet inviteret til selskab i et stateligt og overdådigt palæ, men ikke længe efter ankomsten tvinges du og de andre gæster til at deltage i et makabert og drabeligt spil, og du er brikken, der flyttes rundt med. Det bliver et kapløb mod tiden i de hjemsøgte korridorer, der er blevet dit fængsel.
Spillene fra Exit the Game-serien simulerer escape room-oplevelsen, men nu har du mulighed for at opleve det i din egen dagligstue. Uret tikker, og inden tiden er gået, skal I have løst alle gåder og mysterier og dermed undslippe det ”rum”, I er fanget i.
Der findes andre Exit the Game-spil med horrortema, for eksempel The Haunted Roller Coaster, The Cursed Labyrinth eller The Abandoned Cabin.  
 

Alder: 12+
Spilletid: 45-90 min.
Antal spillere: 1-4
Sprog: Engelsk4. Unfathomable

Unfathomable

Året er 1913. Bølgerne skvulper rytmisk ind mod SS Atlantica, der befinder sig to dages sejlads ude på Atlanten. Ingen af de ombordværende passagerer opfatter mistanke mod den ældgamle ondskab, der lurer lige under vandoverfladen … og snart over den. Én eller flere spillere indtager rollen som menneske-/havhybrider, hvis opgave er at infiltrere og synke dampskibet indefra, og udfordringen for de resterende spillere vil da være at få afsløret disse maskerede uhyrer, inden det er for sent. Vil I nogensinde nå til Boston, eller vil I forsvinde i havets dyb for evigt?

Alder: 14+
Spilletid: 2-4 timer
Antal spillere: 2-4
Sprog: Engelsk3. Dead of Winter – A Crossroads Game

Dead of Winter

Kulden er bidende, rationerne er ved at slippe op og lige uden for kolonien venter frådende, kødhungrende zombier. I dette medrivende overlevelsesspil må du opruste al din styrke og mentale energi for at lede dit hold af overlevende gennem apokalypsen. Men hvordan vægter du gruppens værdier op mod dine egne personlige mål? Alle valg har en pris, det er dig, der må betale den. Dead of Winter kan spilles både semi-cooperativt og fuldt cooperativt. 

Alder: 13+
Spilletid: 60-120 min.
Antal spillere: 2-5
Sprog: Engelsk2. Betrayal at House on the Hill

Betrayal at House on the Hill

Huset på bakken tårner højt op over det tågede landskab. Rygterne siger, at huset er hjemsøgt, og du og dine venner har begivet jer af sted for at finde ud af, om rygterne taler sandt. Da du står i dørtærsklen, tager du en dyb indånding. Du har fået en pludselig fornemmelse af, at det kan ende med at blive dit sidste.
Mens I udforsker huset ét rum ad gangen, vil I støde på makabre monstre og drabelige hemmeligheder. Jeres frygtniveau stiger i takt med nattens indtog, og I finder snart ud af, at én af jer er blevet besat. Men hvem er forræderen?
 

Alder: 12+
Spilletid: 60 min.
Antal spillere: 3-6
Sprog: Engelsk1. Nemesis

Nemesis

Tåget dis siver ud, idet låget til din stasis pod åbnes. Omtåget efter din lange cryo-søvn træder du besværet ud på gulvet. Der går dog ikke længe, før du opdager, at noget er galt. Som i helt galt. Advarselslamperne blinker hidsigt rødt, og ved en af de andre pods ligger det flænsede, infesterede lig af en af dine rejsefæller. Du farer sammen, da dine ører registrerer nogle mystiske bankelyde fra teknikskakten over dig. Aliens. Og en hel koloni af dem …
Nemesis er et semi-cooperativt scifi-overlevelsesspil, hvor det gælder om at fuldføre sit individuelle mål og slippe ud i live. Men hvilken agenda har de andre besætningsmedlemmer?  
 

Alder: 12+
Spilletid: 90–180 min.
Antal spillere: 1-5
Sprog: Engelsk


 

 

 ← Næste blog                                  Forrige blog →


TILBAGE TIL TOPPEN