• Billig fragt fra 39kr, Gratis over 500 kr.
  • Gratis ombytning i 30 dage
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Kundeservice: +45 3070 6192 man-fre 8:30-16:00

5 Halloween-spil til familie-u-hygge

af Nicoline Kjærsgaard Møller udgivet October 11, 2021

← Næste blog                                 Forrige blog → 

5 halloween spil til familieuhygge

Hit med slikket eller jeg laver ballade! Bladene er faldet af træerne og farver landskabet orange, gult og rødt. Det er blevet tid til at tænde op i brændeovnen og drikke varm kakao henslængt i sofaen. Den 31. oktober er der Halloween, og det betyder (u)hygge med dine nærmeste. Vi har på denne familievenlige liste fundet de 5 uhyggeligste spil til at skabe den helt rigtige Halloween-stemning med. 

Halloweenspil til en hyggelig aften


 

5. Labyrinth

Labyrinth
Labyrinth er en gammel klassiker. Den fortryllede labyrint er fuld af skatte og magiske hemmeligheder, men pas på. Når du først har bevæget dig ind mellem de forræderiske gange, er det ikke let at finde ud igen. Labyrinten skifter konstant udseende, når dine modspillere skubber til dens vægge med deres brik. Nej, det bliver ikke nemt for dig at blive den, der får flest skatte med hjem, men du må gøre forsøget!

Alder: 8+
Spilletid: 20-30 min.
Antal spillere: 1-4
Sprog: Dansk

Køb Spillet nu

4. Paranormal Detectives

Paranormal Detectives

Politiet har brug for din og de andre clairvoyanters hjælp til at opklare en række uopklarede, mystiske dødsfald. Bevæbnet med ouijabræt, EMF-måler og tarotkort samler I ét spor ad gangen. Var det en naturlig ulykke … eller var det et blodigt, forfærdeligt mord?
Én spiller agerer genfærd, mens de andre er clairvoyanter. Clairvoyanterne skal nu forsøge at gætte sig frem til svaret på de fem klassiske spørgsmål:

  • Hvem slog genfærdet ihjel?
  • Hvor døde genfærdet?
  • Hvilket våben eller genstand slog genfærdet ihjel?
  • Hvordan foregik dødsfaldet?
  • Hvilket motiv var bag dødsfaldet? 

Alder: 12+
Spilletid: 30-50 min.
Antal spillere: 2-6
Sprog: Engelsk

Køb Spillet nu

3. One Night Ultimate Werewolf

Ultimative Werewolf

Det er blevet nat, og varulvene er mere blodtørstige end nogensinde før. Hvem bliver offer for deres flænsende bid? One Night Ultimate Werewolf er et hurtigt spil for det mindre selskab. Alle spillere får en individuel rolle; enten som varulv eller en af landsbyens beboere. Når daggryet indtræffer, vil landsbyboerne afgøre, hvem varulven er. Der skal nemlig kun lynches én varulv for at vinde spillet. Spillet kan med fordel spilles af flere omgange. Det findes blandt også i en Super Villains-udgave.

Alder: 8+
Spilletid: 10 min.
Antal spillere: 3-10
Sprog: Engelsk

Køb Spillet nu

2. Exit the Game – The Haunted Roller Coaster

The Haunted Rollercoaster

Din tivolitur var rigtig skæg lige indtil, du besluttede dig for at prøve en tur i den hjemsøgte rutsjebane. Dørene både foran og bag dig smækker pludseligt i, og du kan ikke komme ud, før du har løst alle de underlige gåder. Mørket omkring dig bliver mere og mere omklamrende, og blodtørstige hyl fra fjerne korridorer afbryder i stilheden. 

Spillene fra Exit the Game-serien simulerer escape room-oplevelsen, men nu har du mulighed for at opleve det i din egen dagligstue. Uret tikker, og inden tiden er gået, skal I have løst alle gåder og mysterier og dermed undslippe det ”rum”, I er fanget i.

Der findes andre Exit the Game-spil med horrortema, for eksempel: 
The Cursed Labyrinth,
The Abandoned Cabin
The Sinister Mansion.   
 

Alder: 10+
Spilletid: 45-90 min.
Antal spillere: 1-4
Sprog: Engelsk

Køb Spillet nu

 

1. Mysterium

Mysterium

Skru tiden tilbage til 1920’erne. Du og de andre clairvoyanter holder seance på det gamle gods, hvor godsejeren spøger. Genfærdet er ramt af hukommelsestab, og I må samarbejde om at tyde hans visioner og dermed opklare omstændighederne omkring hans mord. Hvilken forbryderisk sjæl slog ham ihjel? I hvilket rum foregik den ugudelige handling? Og endeligt: Hvilket våben fik ham til at drage sit sidste suk? 

Alder: 10+
Spilletid: 42 min.
Antal spillere: 2-7
Sprog: Dansk

Køb Spillet nu

Ledte du efter de Halloween-spil, der for alvor giver mareridt om natten? Så tjek 5 Halloween-spil med mareridtsgaranti ud. De spil er bestemt ikke for børn og sarte sjæle.
Spilforsyningen ønsker dig og dine venner en (u)hyggelig Halloween!

 ← Næste blog                                  Forrige blog →


TILBAGE TIL TOPPEN
x