• Billig fragt fra 39kr, Gratis over 500 kr.
  • Gratis ombytning i 30 dage
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Kundeservice: +45 3070 6192 man-fre 8:30-16:00

Magic the Gathering udgivelser i 2022

af David Baunsgaard udgivet August 25, 2021

 Næste blog                                  Forrige blog 

Magic the gathering

 

 

Magic the Gathering udgivelser 2022

Den 24. september 2021 afslørede Wizards of the Coast hvilke MtG sæt der udkommer i 2022 og vi kan godt love at der er noget for enhver smag. WotC vil både skubbe til grænserne for hvad vi forstår ved Magic med sæt som Kamigawa: Neon Dynasty og Unfinity samtidig med at de appellerer til nostalgien i os alle med sæt som Dominaria United og The Brothers War.

Læs videre hvis du vil vide mere om hvad Magic kan byde på i 2022!

 

Kamigawa: Neon Dynasty

kamigawa neon dynasty

I dette standard Magic set vender vi tilbage til den japansk-inspierede verden Kamigawa efter mere end 16 års fravær. Denne gang i en futuristisk udgave. Vi forventer en sund dosis cyber ninjas og hi-tech magi. Rygtet siger at en velkendt karakter fra Magics fortid er den nye kejser af Kamigawa. Hvem det er kan vi indtil videre kun spekulere i.

Kamigawa: Neon Dynasty udkommer i første kvartal 2022.

 

Streets of New Capenna

streets of new capenna

I årets andet standard sæt rejser vi til storbyen New Capenna hvor fem dæmoniske mafia-familier hver kæmper om deres bid af kagen. Hver dæmon familie repræsenteres ved 3 af Magics 5 farver. New Capenna blev oprindeligt bygget af engle og siges at have stor betydning for den populære planeswalker Elspeth, som vi må forvente får et nyt kort i dette sæt.

Streets of New Capenna udkommer i andet kvartal 2022.

 

Unfinity

unfinity

Unfinity bliver Magics fjerde Un-set, dvs. et sæt der ikke tager sig selv eller Magic alt for seriøst. Forvent masser af joke kort og skøre mechanics. Disse kort er alle trykt med silver border hvilket angiver at kortene ikke er lovlige i gængse MtG constructed formater. Sættet indeholder dog også smukke full-art sci-fi basic og shock lande der er lovlige i alle formater.

Unfinity udkommer i andet kvartal 2022.

 

Commander Legends: Battle for Baldur's Gate

battle for baldurs gate

I dette sæt vender vi tilbage til Dungeons & Dragons verdenen Forgotten Realms og det er samtidig det andet sæt i Commander Legends serien der har fokus på det populære multiplayer format Commander. Vi kan forvente flere Magic versioner af ikoniske D&D karakterer og spells samt et gensyn med de smukke foil-etched kort fra det første Commander Legends sæt.

Commander Legends: Battle for Baldur's Gate udkommer i andet kvartal 2022.

 

Dominaria United

dominaria united

I standard sættet Dominaria United vender vi tilbage til den verden de fleste af de oprindelige Magic sæt forgik i, nemlig Dominaria, som vi sidst besøgte i 2018. Dette sæt vil være det første til at fejre Magics 30-års jubilæum. Her er der dømt nostalgi for alle pengene!

Dominaria United udkommer i tredje kvartal 2022.

 

Double Masters 2022

double masters

Double Masters vender tilbage! To rares og to foils i hver booster kendetegner dette sæt fyldt med eftertragtede reprints fra hele Magics historie.

Double Masters 2022 udkommer tredje kvartal 2022.

 

The Brothers War

the brothers war

Dette standard sæt fortæller historien om en af de vigtigste begivenheder i Magics lore - nemlig krigen mellem de to brødre Urza og Mishra. En krig der første gang blev nævnt helt tilbage i Magics anden udvidelse, Antiquities fra 1994. Foruden masser af nostalgi kan vi forvente kraftfulde artifacts og mægtige krigsmaskiner mens vi oplever historien om denne altødelæggende konflikt.

The Brothers War udkommer i fjerde kvartal 2022.

 

Jumpstart 2022

jumpstarts 2022

Konceptet i Jumpstart er simpelt. Hver booster indeholder en række kort med tilhørende basic lande der alle passer indenfor det samme tema. Åbn 2 boosters, bland indholdet sammen og du har et spilbart deck! Denne nye udgave opdaterer jumpstart serien med nye temaer, helt nye kort og populære genoptryk fra Magics historie.

Jumpstart 2022 udkommmer i fjerde kvartal 2022.

Du kan se hele videon med Wizards of the Coasts afsløringer her:

 

 ← Næste blog                                  Forrige blog →


TILBAGE TIL TOPPEN
x