• Billig fragt fra 39kr, Gratis over 500 kr.
  • Gratis ombytning i 30 dage
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Kundeservice: +45 3070 6192 man-fre 8:30-16:00

Games Workshop GenCon 2021

af Jan Jensen udgivet September 20, 2021

 ← Næste blog                                  Forrige blog 

Games Workshop GenCon 2021

GenCon er den største spil-messe i Amerika, hvor firmaer og spiludviklere viser spændende nyheder frem indenfor brætspil, kortspil, rollespil, figur-krigsspil og meget mere. Selvfølgelig er Games Workshop også med. Vi tager her et kig på de nye kommende produkter Games Workshop afslørede til GenCon 2021.

 

Warhammer Underworlds: Harrowdeep

Warhammer Underworlds Harrowdeep

Games Workshop løftede sløret for den næste sæson af Warhammer Underworlds. Denne gang begiver vi os ned i en mystisk labyrint under havet. Ikke overraskende, er de to nye warbands henholdsvis et Stormcast Eternals Thunderstrike unit og en håndfuld Kruleboyz, som stemmer overens med den nylige Dominion box fra Age of Sigmar.
Det er lidt interessant, at kortene tilsyneladende har fået en nye bagsider. Hvad det får af konsekvenser, må tiden vise.

Se mere Warhammer Underworlds her

 

Kill Team: Chalnath

Kill Team Chalnath

Kill Team: Octarius får nu en re-release i form af en mindre starterkasse, der stadig indeholder Death Korps of Krieg og Ork Kommandos, men de store terræn-bygninger er sparet væk. De to Kill Teams vil også kunne købes som separate kasser.

Den store nyhed må dog siges at være den nye store starter-box, der byder på to helt nye teams, og ikke mindst modeller, i form af Adepta Sororitas trainees og T'au Pathfinders.

Se mere Kill Team her

 

Blood Bowl: The Skull-tribe Slaughterers

Blood Bowl: The Skull-Tribe Slaughterers

Hvis du troede Norse, Orcerne og Black Orcerne var voldige, så vent til du møder det nyeste Blood Bowl team: The Skull-tribe Slaughterers. Holdet er inspireret af Blood-Reavers fra Age of Sigmar, og indeholder 6 Bloodborn Marauder Linemen, 4 Bloodseekers og 2 Khorngors.

Se mere Blood Bowl her 

 

Warhammer 40.000: Black Templars

Black Templars

Black Templars får en stor release i form af et Army Set, der indeholder en helt ny Black Templars Primaris Crusader Squad, en Marshal og en Redemptor Dreadnought. Vi bliver også præsenteret for en helt ny type unit; Primaris Neophytes, som er rå rekrutter, der assisterer de Initiates de følger i kamp.

Boxen indeholder også et nyt Codex Supplement: Black Templars, med eksklusivt old-school cover af den Legendariske John Blanche, og sidst men ikke mindst får du datacards og transfers med.

Se mere Warhammer 40.000 her

 

Necromunda: Outcasts

Necromunda

En ny gang er kravlet frem fra Necromundas mørke undergrund. Snart vil du kunne samle en bande af udstødte og lejesoldater. Dette nye plastik-sæt oser af karakter og rammer virkelig ånden i Necromunda.

Figurerne bliver fulgt op af "Book of the Outcasts", der giver reglerne til den nye gang, nye scenarier, tactics og mere.

Endelig blev der også vist et nyt terræn-sæt frem; Underhive Market, som er en markedsplads komplet med skumle boder, der sælger alt fra ulovlige våben til tvivlsomt kød og forunderlige artifakter. 

Se mere Necromunda her 

 

Warcry: Red Harvest

Warcry

Og til allersidst, får vi en lille teaser for kommende Warcry. Med slogans som "Eight points, eight legs" og utallige referencer til spildelsvæv og edderkopper, er det tydeligt de prøver at fortælle os noget... Er det Spiderfang Grots der er klar til at træde ind på scenen? Vi så muterede goblin/edderkop hybrider tilbage i Silver Tower, og fik også en lignende mutant i Gobbapalooza. Eller måske er det noget hidtil uset der kravler frem fra mørket? Vi må vente og se.

Se mere Warcry her


  Næste blog                                  Forrige blog 


TILBAGE TIL TOPPEN