• Billig fragt fra 39kr, Gratis over 500 kr.
  • Gratis ombytning i 30 dage
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Kundeservice: +45 3070 6192 man-fre 8:30-16:00

Tre sjove spil for børn - HABA spil på dansk

af Helene Kirsten Wöldike udgivet September 24, 2019

Næste blog                                  Forrige blog

De bedste spil til børn

Her i Spilforsyningen er vi store fans af børnespillene fra den tyske producent HABA (se alle HABA spil her). Ikke alene er de garant for sjovt spildesign med fokus på læringselementer – de har også lækre komponenter! En kombination der gør at HABA spil gang på gang høster internationale priser og anerkendelser.

Desværre er HABAs spil ikke så udbredte i Danmark og hidtil har der kun eksisteret to titler på dansk. Derfor er vi glade for at kunne fortælle at der nu er landet yderligere 3 titler på dansk. Det drejer sig om Rhino Hero: Super Battle, Dragernes Skat (Dragon’s Breath), samt Vikingernes Dal (Valley of the Vikings). Rhino Hero: Super Battle vandt desuden Guldbrikken 2019 som årets børnespil! De to andre spil var nomineret til samme pris samt årets familiespil. 

Herunder fortæller vi lidt om de tre spil.


Rhino Hero: Super Battle 

Spillere: 2-4
Alder: 5-99
Spilletid: 10-20 min.
Priser & anbefalinger: Guldbrikken 2019 (Vinder), Kinderspiel des Jahres 2018 (anbefalet), UK Games Expo Best Children’s Game 2018 (Vinder)

 

Rhine Hero: Super Battle

 


Rhino Hero: Super Battle er bare et fantastisk sjovt spil - vi har spillet det en del og vi kan simpelthen ikke få nok. Spillet er for 2-4 spillere og kan spilles fra fireårsalderen og op - os voksne der har spillet med, har i hvert fald også haft det vildt sjovt. Et spil tager ca 10-20 min, så det er hurtigt nok til at selv de mindste ikke mister interessen. Som spillet skrider frem, bygges korthuset højere og højere mens spillerne – repræsenteret af små superheltefigurer – klatrer op i tårnet. Ender to helte på samme etage er der slåskamp - hvor taberen må se sig forvist til etagen under. Når tårnet uundgåeligt ramler sammen, vinder den spiller hvis superhelt var højest oppe. Vi har flere gange holdt vejret i spænding, trådt et skridt tilbage og haft pulsen helt oppe, når næste etage bygges på. Men det er ikke kun os her i Spilforsyningen, der er vilde med Rhino Hero - spillet har også fået stor anerkendelse verden rundt med førstepremien i  UK Games Expo Best Children’s Game 2018, gode anbefalinger fra Kinderspiel des Jahres 2018 og en førstepremie til Guldbrikken 2019

Hvis du vil gå helt amok i vilde bygninger og har højt til loftet kan du prøve at kombinere to sæt!

Køb Rhino Hero: Super Battle

Dragernes Skat

Spillere: 2-4
Alder: 5-99
Spilletid: 15-20 min.
Priser & anbefalinger: Guldbrikken 2019 (Nomineret), Kinderspiel des Jahres 2018 (Vinder)

 

Dragernes Skat

 

Dragebørnene har fundet en frossen skat! Dragefar må komme og smelte isen med sin drageånde, mens dragebørnene samler juvelerne op som isen smelter. I dragernes skat forsøger spillerne at forudsige hvilke juveler der falder ud af isen og være den drageunge der samler flest. Spillet er for 2-4 spillere og kan spilles fra 5 år og op - dette spil er rigtig godt til børn. Et spil tager omkring et kvarter.

Da vi prøvede Dragernes Skat, spillede vi sammen med nogle af de søde børn, der var mødt op til vores HABA-børnespilledag. Vi havde et rigtigt hyggeligt spil. Børnene (og måske også lidt os) synes at de farvede juveler var mega flotte og faverige og ville gerne kigge på dem, så vi lod dem ligge på bordet i stedet for at putte dem ned i kassen. Der gik næsten sport i at samle juveler i alle farver, selvom det ikke er en del af reglerne. Bagefter skulle vi tælle vores juveler for at se hvem der havde flest og børnene var rigtig søde til at hjælpe med at tælle vores juveler også. 

Køb Dragernes Skat


Vikingernes Dal

Spillere: 2-4
Alder: 6-99
Spilletid: 15-20 min.
Priser & anbefalinger: Guldbrikken 2019 (Nomineret), Kinderspiel des Jahres 2019 (Vinder)

Vikingernes dal

Det er tid til den årlige tøndebowling i vikingernes dal! Som tønder væltes forsøger spillerne at komme i position til at vinde de bedste præmier. Men pas på! Den der stikker snuden længst frem, er den der først ryger i vandet! Vikingernes dal er et spil for 2-4 spillere og kan spilles fra 6 år og op, spillet tager ca et kvarter.

Da vi prøvede Vikingernes dal i Spilforsyningen, fandt vi ud af at selvom reglerne var simple, så var det ikke helt så ligetil at mestre kugleskydningen. Vi blev i hvert fald udfordret godt og grundigt på vores fingerfærdigheder og taktiske kunnen. Efter et par spil var vi dog allerede meget bedre til at ramme og kunne nu koncentrere os om også at vælte de rigtige kegler. Vi fandt også ud af, at det var vigtigt, hvordan vi stillede keglerne op. Dette spil er næsten lige så sjovt for voksne som børn, og det lidt specielle spildesign gør at børnene sagtens kan vinde over de voksne, måske har de endda en lille fordel.

Køb Dragernes Skat

 

Har du nogle spørgsmål? Hvad vil DU gerne se guides til? Skriv til os på Facebook.

 Næste blog                                  Forrige blog 


TILBAGE TIL TOPPEN