• Billig fragt fra 39kr, Gratis over 500 kr.
  • Gratis ombytning i 30 dage
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Kundeservice: +45 3070 6192 man-fre 8:30-16:00

Spilforsyner i en Corona-tid

af Allan Christensen udgivet April 29, 2020

Næste blog                                  Forrige blog

Hej! Jeg hedder Allan og er en af ejerne bag Spilforsyningen.

Mange af jer har spurgt mig og os om hvordan det går for Spilforsyningen i den her svære tid, så jeg tænkte, det ville være en god ide med en opdatering fra os.


Først og fremmest vil jeg gerne sige mange tak for at I tænker på os, det betyder meget for os.

Dernæst kan jeg lige komme med den korte version, til dem der har travlt: I skal ikke være bekymret for om vi er her efter krisen. Vi overlever, takket være jer, kære kunder. Vi er selvfølgelig også meget glade for den støtte I giver os hver eneste gang I køber noget, så tak for det også.

Og så til den lange version.

Salget i butikken faldt ret kraftigt da Danmark først blev lukket ned, og vi begyndte hurtigt at arbejde på en plan med hjemsendelse af medarbejdere og andre tiltag. Men butikken fik lov at forblive åben, og salget kom delvist tilbage. Og kort efter nedlukningen, steg salget på webshoppen også. Der har derfor heldigvis ikke været behov for at lukke ned, og alle vores medarbejdere er fortsat på arbejde – dog arbejder vi hjemmefra så meget vi kan.


Vi har også måttet ændre nogle arbejdsgange, og indføre flere forholdsregler i butikken, både for kunder men også ifm at pakke ordrer til afsendelse – vi er nødt til at sørge for at minimere enhver smitterisiko.

Vi savner virkelig vores events i butikken, hvor der plejer at være fyldt med mennesker hver aften – der kommer nok desværre til at gå et stykke tid endnu inden det kommer tilbage. Det må vi leve med lidt endnu desværre. Vi har ikke en tidshorisont, men vi åbner ikke før vi er sikre på at det er forsvarligt.

Hvis du gerne vil støtte os i denne tid, og samtidig forkæle dig selv, eller en du holder af, så find noget godt her på webshoppen eller inde i butikken, og køb det 😊 Vi beder ikke om donationer, og som sagt, så er vi sikre på at vi vil være her efter krisen også.


Dette indlæg skal bestemt ikke opfattes som en klagesang. Tværtimod. Vi klarer den, og der er så mange derude, der har det værre end os.

Til sidst vil jeg lige sige, at vi arbejder på en del spændende projekter lige nu. Jeg kan ikke afsløre ret meget endnu, men inden længe vil vi kunne fortælle mere. Indtil videre kan jeg sige, at vi selv er meget spændte på de nye tiltag, der både vil forbedre spilforsyningen.dk og vores fysiske butik, Aalborg Spilforsyning.

Tak fordi du læste med,

-          Allan fra Spilforsyningen.

 Næste blog                                  Forrige blog 


TILBAGE TIL TOPPEN
x