• Billig fragt fra 39kr, Gratis over 500 kr.
  • Gratis ombytning i 30 dage
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Kundeservice: +45 3070 6192 man-fre 8:30-16:00

Top 5 Brætspil til Sommerhuset

af Nicoline Kjærsgaard Møller udgivet June 15, 2021

 Næste blog                                  Forrige blog 

Besøg Spilforsyningen.dk

Der er sommer i Danmark, og solen skinner på dig og dine kære! I er netop ankommet til jeres hyggelige sommerhus i naturskønne omgivelser, hvor I skal tilbringe jeres velfortjente og afslappende ferie. Småbørnene løber ud og leger, og duften af saftig bøf breder sig fra grillen. Du smager på den læskende sodavandsis i din hånd og nyder den perfekte start på en god ferie. Kan det overhovedet blive bedre? Ja, selvfølgelig da! Med de rette brætspil i sommerhuset er hyggen garanteret hele ferien ud. Herunder kan du se, hvad Spilforsyningen anbefaler til dig.     

 

Spil du kan have med i sommerhusVil du hellere høre Nicoline fortælle lidt om spillene, kan du også se videoen her: 


5. Azul Summer Pavilion

Azul

Inspirationen til dette spil skal findes i historien, hvor vi skruer tiden tilbage til det 16. århundredes Portugal under Kong Manuel I. Din opgave er at konstruere en sommerpavillon til den daværende royale familie, og derfor kan kun den bedste håndværker vinde spillet. Brug de fineste materialer til at bygge den mest kongeværdige sommerpavillon – men lad nu ikke materialerne gå til spilde!   

Alder: 8+
Spilletid: 30-45 min.
Antal spillere: 2-4
Sprog: Engelsk

 

4. New York Zoo
New York Zoo

Lyden af brøl og skræppen blander sig med duften af hø og sand. Hvem vil ikke gerne en hyggelig tur i zoo og kigge på spændende dyr? I dette fornøjelige brætspil skal du faktisk opbygge din helt egen zoo! Byg indhegninger, fyld dem med eksotiske dyr og avl på dem. Det er ingen mindre end den kendte spildesigner Uwe Rosenberg, der står bag spillet, og brikkerne har selvfølgelig den klassiske ”tetrisform”, du kender fra hans andre spil.

Alder: 10+
Spilletid: 30-60 min.
Antal spillere: 1-5
Sprog: Engelsk
Køb her

 

3. Flamme Rouge
Flamme Rouge

Spænd hjelmen, træd til i pedalerne, mas dig frem i feltet og snup den gule førertrøje. I dette strategiske spil skal du styre et hold af to cykelryttere gennem et cykelløb og være den første til at krydse målstregen. Med hvilken strategi leder du dit hold til sejr? Flamme Rouge er næsten som et ægte Tour De France!

Alder: 8+
Spilletid: 30-45 min.
Antal spillere: 2-4
Sprog: Dansk
Køb her

 

2. Diamant
Diamant

“Snakes. Why did it have to be snakes?”
Er du klar til at tage på eventyr i junglen i vildeste Indiana Jones-stil? I dette familiespil gælder det om at udforske dunkle grotter i den tætbevoksede jungle i din søgen efter skatte og ædelstene. Men pas nu på ... Du ved aldrig, hvornår du ender i en fælde! Hvor langt tør du presse dit held? Diamant blev kåret som Årets Familiespil i 2018 af Guldterningen.

Alder: 8+
Spilletid: 30 min.
Antal spillere: 3-8
Sprog: Dansk
Køb her 

1. Meadow
Meadow

Solen skinner og vejret er fantastisk. Find din kikkert frem og snør dine vandrestøvler, for nu skal du en tur ud i den skønne natur! I dette spil skal du konkurrere om at blive den dygtigste naturobservatør ved at samle kort med de mest værdifulde dyrearter, planter og landskabstyper. Sikr dig en plads omkring det lune lejrbål og del dine fund med de andre naturobservatører. Hvem af jer er den bedste? Meadow er med sine unikke akvarelillustrationer et af de absolut smukkeste spil, vi har set. Spilforsyningen anbefaler det til øvede brætspillere. Hvem tager du med på naturvandring? 

Alder: 10+
Spilletid: 60-90 min.
Antal spillere: 1-4
Sprog: Engelsk
Køb her


Spilforsyningen ønsker jer alle en solrig, varm og hyggelig sommerhustur!

 Næste blog                                  Forrige blog 

TILBAGE TIL TOPPEN
x