• Billig fragt fra 39kr, Gratis over 500 kr.
  • Gratis ombytning i 30 dage
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Kundeservice: +45 3070 6192 man-fre 8:30-16:00

Top 5 Små Spil til Turen

af Nicoline Kjærsgaard Møller udgivet June 24, 2021

 Næste blog                                  Forrige blog 

Besøg Spilforsyningen.dk

Skovtur, cykeltur, togtur. Det er blevet sommerferietid, og du skal ud i det blå med dine venner og familie. Selvfølgelig skal du have et hyggeligt spil med, men det fylder bare så meget i oppakningen, og det er irriterende at bære rundt på… Eller er det?

Spilforsyningen har løst dit problem; vi har nemlig udvalgt de fem bedste småspil, der med garanti er plads til i oppakningen!  

Spil du kan have med på ferie
Du kan også høre Nicoline fortælle mere om spillene i videoen på YouTube.

5. Taco Cat Goat Cheese Pizza

 

Taco Cat Goat Cheese Pizza
Målet er simpelt: vær den første til at tømme din hånd for kort! For at vinde spillet skal du have styr på dine reflekser og reaktionsevne. Hvis kortene i kortbunken ligger i den rigtige rækkefølge og matcher mantraet, skal spillerne være hurtige til at lægge hånden på kortbunken og sige ”Taco Cat Goat Cheese Pizza”. Spilleren, der kommer sidst, skal tage kortbunken op på hånden. Er det mon dig, eller er du en af de hurtige?  

 

Alder: 8+
Spilletid: 10-30 min.
Antal spillere: 2-8
Sprog: Dansk
Køb her

 
4. Pearls

 

Pearls

 

Hop i bølgen blå, dyk efter skinnende perler og sælg dem på det lokale marked! I dette lille kortspil skal du samle på perlekort i samme farve. Du må dog kun have ti kort på hånden, så det gælder virkelig om at have den rette timing og at administrere sine kort bedst muligt.     

Alder: 6+
Spilletid: 15 min.
Antal spillere: 2-6
Sprog: Dansk
Køb her


3. Fluxx 5.0

FluxxHold tungen lige i munden, for i dette vilde og uforudsigelige kortspil ændrer reglerne sig hele tiden … Og dermed også hvordan du vinder det! Hver gang du spiller et kort, vil det eksempelvis ændre på, hvordan du skal trække kort ind, og hvordan kortene skal spilles.

Fluxx findes i et væld af udgaver med forskellige temaer, for eksempel Zombie Fluxx og Marvel Fluxx, så der er et Fluxx-spil for enhver smag. Se hvilke Fluxx-varianter vi har på lager her.

Alder: 8+
Spilletid: 5-30 min.
Antal spillere: 2-6
Sprog: Engelsk
Køb her


2. Love Letter

Love LetterHvem vil ikke gerne score en lækker prinsesse? I Love Letter er udfordringen at få sit brev frem til prinsessen, før de andre bejlere gør det. For at det kan lade sig gøre, bliver du nødt til at bluffe om din identitet og afsløre dine modstandere. 

Er prinsesser lidt for lyserøde til dig? Så prøv Marvel Infinity Gauntlet A Love Letter Game i stedet.

Alder: 10+
Spilletid: 20 min.
Antal spillere: 2-4
Sprog: Dansk
Køb her


1. The Mind

The MindI The Mind skal du og dine kammerater samarbejde for at vinde spillet ved at spille jeres kort i den rigtige rækkefølge. Udfordringen er, at I ikke må tale sammen, så al kommunikation skal foregå nonverbalt. Er I mon i stand til at tyde hinandens ansigtsmimik? Og har I styr på jeres timing? The Mind blev nomineret til Spiel Des Jahres 2018.

The Mind findes også i en Extreme-udgave. Den kan du læse mere om her.

Alder: 8+
Spilletid: 15 min.
Antal spillere: 2-4
Sprog: Dansk
Køb her

Spilforsyningen ønsker dig en rigtig god tur!

 Næste blog                                  Forrige blog 

TILBAGE TIL TOPPEN