• Billig fragt fra 39kr, Gratis over 500 kr.
  • Gratis ombytning i 30 dage
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Kundeservice: +45 3070 6192 man-fre 8:30-16:00

5 brætspil du kan spille solo

af Jan Jensen udgivet March 27, 2020
Næste blog                                  Forrige blog
solo spil

Uanset om du er i Corona-isolation, bare ikke kan finde nogen at spille med eller simpelthen bare foretrækker at spille alene, så frygt ej. Vi præsenterer her 5 fantastiske brætspil, som alle udmærker sig ved, at de stadig er vildt gode, selv om du spiller helt alene. Dog kan alle spillene på denne liste også spilles sammen med andre.  

Brætspil der kan spilles solo

 

1. Mage Knight - Ultimate Edition

Antal spillere: 1-5
Alder: 14+
Køb her: Mage Knight

Mage knight

I Mage Knight skal du opgradere din figur, mens du udforsker en spændende fantasy-verden, dræber monstre og erobrer byer. Du påtager dig forskellige quests og finder magisk udstyr. Spillet kan til tider være frustrerende udfordrende, men når først du kommer rigtigt i gang, vil du sætte pris på hvor nuanceret og strategisk Mage Knight er.  
Ultimate Edition indeholder 3 udevidelser til spillet, The Lost Legion, Krang og Shades of Tezla, samt 5 helt nye kort.

 

2. Gloomhaven

Antal spillere: 1-4
Alder: 14+
Køb her: Gloomhaven

Gloomhaven

Gloomhaven minder på mange måder om en "open sandbox", som vi kender det fra  computerspil. Vi befinder os i middelalderbyen Gloomhaven, hvor modige helte, med forskellige evner og kræfter, skal begive sig ned i gustne korridorer for at dræbe monstre og finde skatte. Efter hver mission kan du selv bestemme hvad du nu vil gøre, og dine valg påvirker hvordan den videre historie udfolder sig. Gloomhaven udmærker sig ved at have en helt ufattelig mængde indhold, der gør at du har til mange timers spil, uden at du kommer til at se det samme igen og igen.

 

3. Scythe

Antal spillere: 1-5
Alder: 14+
Køb her: Scythe

Scythe

Scythe er et spil hvor du skal kontrollere områder i en unik steampunk verden, sat i en alternativ tidslinje af 1920'erne. Du erobrer nye områder, rekrutterer nye soldater og høster de ressourcer der stadig er til rådighed i den krigshærgede verden. Byg massive krigsmaskiner og forsøg at nå det mystiske sted, kun kendt som "The Factory". Du skal vinde indflydelse gennem landets undertrykte indbyggere, mens spillet forsøger at forhindre dig i at nå dit mål.

 

4. Terraforming Mars

Antal spillere: 1-5
Alder: 12+
Køb her: Terraforming Mars

Terraforming Mars

I fremtiden tager du rollen som et mega-firma, der skal forsøge at gøre Mars beboelig. Der skal iværksættes forskellige projekter, der øger temperaturen og genererer ilt og vand. Du kan bygge byer, plante skove, avle dyr og meget mere. Med over 200 projekter, er der massevis af valgmuligheder for hvordan du vil gribe opgaven an og hvordan du vil bygge din produktion op. Men uanset hvor godt du klarer dig, er der altid noget mere du kan foretage dig.

 

5. Wingspan

Antal spillere: 1-5
Alder: 10+
Køb her: Wingspan

Wingspan

Trænger du til noget helt andet end vold og konflikt? I Wingspan er det dit job at få samlet de bedste fugle til dit fuglereservat. Hver fugleart bidrager til en kombination til et af dine habitater (actions). Hvert habitat har fokus på forskellige elementer i spillet blandt andet, foder, æglægning og fugleflokke. Spillet holder dig på tæerne, ved at du mister en action for hver runde der går. Det vil sige at sent i spillet gør dine actions meget mere, da du har bygget dit reservat tilsvarende meget op, men du kan kun udføre dem få gange.
Denne version indeholder den nye Swift Start pakke, samt 10 nye kort.

Har du nogle spørgsmål? Hvad vil DU gerne se guides til? Skriv til os på Facebook.

 Næste blog                                  Forrige blog 


TILBAGE TIL TOPPEN
x