• Billig fragt fra 39kr, Gratis over 500 kr.
  • Gratis ombytning i 30 dage
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Kundeservice: +45 3070 6192 man-fre 8:30-16:00

5 Favoritspil fra Star Wars

af Alexander Bering udgivet May 02, 2022

← Næste blog                                  Forrige blog  

 

5 favoritspil fra Star Wars

Spil fra en Fjern, Fjern Galakse

Vi er mange, der er rigtig glade for Star Wars filmene og det er altid fedt at kunne leve sig ind i deres univers. Derfor har vi samlet 5 brætspil herunder, der lader spilleren blive en del af de episke kampe i Star Wars universet eller skabe sine egne slag med alle de kendte figurer.


1. Legion

Star Wars Legion

Star Wars Legion er et figurspil, hvor spilleren skal styre sine tropper i kamp, men før man kan komme igang, skal man have samlet og malet sin hær. I Legion kan man spille som alle de kendte fraktioner fra Star Wars, og man kan opbygge sin hær med karaktere, tropper og køretøjer fra både den originale trilogi og fra prequel-trilogien. 

Ikke nok med at Star Wars Legion byder på flotte figurer som kan samles og males, så har spillet også et rigtig godt community. Det er næsten altid muligt at finde andre spillere, der er klar på at hjælpe med male tips eller til at udkæmpe et episk slag. Der er blandt andet en dansk Facebook-gruppe, hvor man kan møde andre spillere og vi her i Spilforsyningen har også ugentlige events hver tirsdag. Du kan læse mere om vores events og om hvordan man spiller Star Wars Legion her.  

Alder: Fra 14 år
Spilletid: 2-3 timer
Antal Spillere: 
2 
Sprog: 
Engelsk

Køb Star Wars Legion

 

2. X-Wing

Star Wars X-Wing

Star Wars X-Wing byder på spændende luftkampe mellem kendte rumskibe fra alle galaksens afkroge. I spillet samler man miniatur figurer og kombinere dem til små squads, der bruges til at udkæmpe hurtige kampe, som simulerer følelsen af at være pilot i Star Wars universet. 

Spillet giver dig mulighed for at skabe kampe mellem kendte piloter og rumskibe fra alle kendte Star Wars medier herunder den originale trilogi, Clone Wars tegnefilmene, the Mandelorian m.fl.  

Ligesom med Star Wars Legion, har X-wing et solidt community. Mangler man nogen at spille med kan man finde andre spillere i den danske Facebook-gruppe, eller man kan komme forbi hver tirsdag i Spilforsyningen. Du kan læse mere om vores events og om, hvordan man spiller Star Wars X-wing her.

Alder: Fra 14 år
Spilletid: 
30-45 min.
Antal Spillere: 
2
Sprog: 
Engelsk 

Køb Star Wars X-wing

 

3. Rebellion

Star Wars Rebellion

I Star Wars Rebellion spiller du enten som Imperiet eller som the Rebel Alliance, når de to fraktioner støder sammen i den galaktiske borgerkrig. I spillet kontrollerer du forskellige styrker, rumskibe og karaktere rundt i galaksen i håbet om at nedkæmpe dine fjender. Imperiet skal prøve og finde den skjulte Rebel-base, mens Rebellerne skal opnå flere små mål for at vinde. Spillet indeholder masser af flotte minifigurer af klassiske Star Wars fartøjer, rumskibe og tropper. 

At lægge en ordentlig strategi er vejen frem til sejr i Star Wars Rebellion og spillet er perfekt til folk, der godt kan lide lidt mere komplicerede spil. 

Alder: Fra 14 år
Spilletid: 
3 - 4 timer
Antal Spillere: 
2 - 4
Sprog: 
Engelsk

Køb Star Wars Rebellion

 

4. Unlock!

Star Wars Unlock!

Unlock! Star Wars the Escape Game indeholder 3 forskellige eventyr med Star Wars tema. Spillet kombinerer kort, billeder og koder med en gratis app, der lader dig interagere med spillets elementer, så man kan løse gåderne og komme videre i historien. 

Spillet kommer med følgende scenarier:

  • "Escape from Planet Hoth"
  • "Break out of an Imperial Star Destroyer"
  • "Recover Kyber Chrystals from the Ancient Moon of Jedha"

Alle scenarierne byder på sjove og spændende gåder, der nok skal udfordre spillerne. 

Alder: Fra 10 år
Spilletid: 
1 - 2 timer
Antal Spillere:
1 - 4
Sprog:
 Engelsk

Køb Star Wars Unlock

 

5. Outer Rim

Star Wars Outer Rim

I Star Wars Outer Rim tager du rollen som en af de kendte dusørjægere, smuglere eller legesvende fra Star Wars universet. I spillet skal du rejse rundt i "the Outer Rim", mens du konkurrerer med op til tre andre spillere om at blive det mest berygtede individ.

Dette gøres bl.a. ved at indsamle dusører, udføre diverse jobs og smugle gods mellem planeter. Undervejs kan du opgradere dit rumskyb, hyre nye allierede og anskaffe dig nyt gear for at forbedre dine odds, når du prøver kræfter med spillets missioner.

Alder: Fra 14 år
Spilletid: 
2-3 timer
Antal Spillere: 
1 - 4
Sprog:
 Engelsk

Køb Star Wars Outer Rim 

 

← Næste blog                                  Forrige blog  

 

TILBAGE TIL TOPPEN
x