• Billig fragt fra 39kr, Gratis over 500 kr.
  • Gratis ombytning i 30 dage
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Kundeservice: +45 3070 6192 man-fre 8:30-16:00

Hobby guide: Sådan maler du sod og gløder

af Jan Jensen udgivet August 21, 2020

Næste blog                                  Forrige blog

hvordan maler man sod og gløder

Skru op for Creedence Clearwater, for nu skruer vi op for varmen! Alle ved, at de hotteste specialtropper i Warhammer 40.000 er dem med flammekastere! Så undgå at brænde fingrene med denne guide, der viser hvordan du kan fyre ekstra op for dine figurer med flotte sod- og glødeeffekter!

Er du interesseret i figurspil? Se hele vores udvalg her:

 

Hvordan maler man sod og gløder?


Vigtigt inden du går i gang!

Der er mange af hærene i 40k der har forskellige varianter af enheder med flammekastere, og denne guide kan generelt bruges til dem alle. Men hvis du specifikt spiller Imperial Guard/Astra Militarum, er du nødt til at vide, at det eneste rigtige, er at bruge hovedet med cigaren til din flammekaster-figur. Alle ved, at fyren med flammekasteren altid ryger på film.

husk cigaren

 

Frem med udstyret

I denne guide skal du bruge en samlet og malet figur, der er udstyret med en flammekaster. Guiden forudsætter også at du har dekoreret figurens base med græstotter.

Til denne guide skal du bruge:
Malet figur udstyret med flammekaster f.eks en Cadian Command Squad
Mellem Pensel
Druchii Violet
Abaddon Black
Mephiston Red
Wild Rider Red
Yriel Yellow

 

Mal mundstykket Druchii Violet

I dette trin vil vi få det til at se ud som om metallet er blevet misfarvet af den høje varme fra flammerne. Brug en mellem pensel til at male mundstykket Druchii Violet. Start med at male cirka midt på mundstykket og mal i retningen af selve mundingen. På denne måde kommer der mest af den lille farve tættest på mundingen. Lad det tørre, og giv gerne et lag eller to mere, indtil du synes farven er kraftig nok.

druchii violet

 

Drybrush mundingen Abaddon Black

Brug din mellem pensel til at drybrushe forsigtigt omkring mundingen. Du skal dække cirka en fjerdedel af mundstykket, så man stadig kan se noget af den lilla misfarvning fra forrige trin. Her er det igen en fordal at male i retning af mundingen. Og nu er selve flammekasteren faktisk færdig!

abaddon black

 

Drybrush græstotterne med Abaddon Black

Drybrush toppen af græstotterne med Abaddon Black. Du kan med fordel lade mere maling sidde på penslen, end du normalt gør, når du drybrusher. Du behøves ikke være særlig omhyggelig med dette trin. Drybrush så meget eller lidt du har lyst, men lad dog noget af totternes originale farve blive tilbage i bunden.

mere abaddon black

 

Mal gløder på spidserne af græstotterne

Sørg for at der er rigeligt med maling på penslen i dette trin. Start med  Mephiston Red, og sæt en lille klat maling på spidsen af nogle enkelte græsstrå. Prøv at lave gløderne lidt tilfældigt, her og der. Gentag derefter processen, men med Wild Rider Red, og til sidst med Yriel Yellow.

mephiston red

 

Klar til krig!

Og så blev vores flammekaster-soldat færdig!

færdig figur

 

Elsker du at læse male-guides, spilanmeldelser og andre spændende blogindlæg? Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så får du altid at vide, når der kommer nye indlæg.

Har du nogle spørgsmål? Hvad vil DU gerne se guides til? Skriv til os på Facebook.

 Næste blog                                  Forrige blog 


TILBAGE TIL TOPPEN