• Billig fragt fra 39kr, Gratis over 500 kr.
  • Gratis ombytning i 30 dage
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Kundeservice: +45 3070 6192 man-fre 8:30-16:00

Fem Sjove Kortspil

af Jan Jensen udgivet August 26, 2020

Næste blog                                  Forrige blog

 

Fem sjove kortspil

Når man hører "kortspil" tænker de fleste nok på en et sæt spillekort og en god omgang whist eller femhundrede. Men der findes en lang række af unikke kortspil, og vi har samlet en bunke af de allerbedste. I vilkårlig rækkefølge... Fem sjove kortspil!
Se også: Fem Fede Familiespil

Fem spil med fokus på kort

1. Munchkin

Antal spillere: 3-6
Alder: 10+
Pris: 249,95 kr
Køb her: Munchkin

Munchkin

 

Munchkin er et af de originale vanvittige kortspil med bizar humor og mindst lige så skøre tegninger. Spillet gør grin med mange af de klassiske konventioner fra rollespil som Dungeons & Dragons og andre "dungeon crawlere". Spillet er ganske enkelt; den første spiller der får sin helt til level 10, ved at besejre monstre har vundet. Læg dit level og eventuelle bonusser sammen, og se om du kan overgå monsterets level. Men dine modspillere kan spille kort der enten hjælper dig eller monsteret! Måske skal du tilbyde nogle af dine skatte for deres assistance? Spark døren ind, dræb monstre, stjæl alt, dolk dine venner i ryggen!

 

2. Exploding Kittens

Antal spillere: 2-5
Alder: 7+
Pris: 199,95 kr
Køb her: Exploding Kittens

exploding kittens

 

Kender du det dér, når katten leger med en håndgranat, og kommer til at trække splinten ud? Eller når den springer op på kontrolpanelet og trykker på knappen der affyrer alle atommissilerne? I dette spil fra web-comic tegneren "The Oatmeal", er det nærmest umuligt at forhindre killingerne i at eksplodere! Spillerne skiftes til at trække et kort fra bunken, og hvis de trækker en eksploderende killing, er de ude af spillet... medmindre! De kan spille et defuse-kort, så som en laser-pen eller en katteurt-sandwich.

 

3. Clank!

Antal spillere: 2-4
Alder: 12+
Pris: 549,95 kr
Køb her: Clank!

 

clank

 

Clank! er en meget unik spiloplevelse, da man rykker brikker rundt på en spilleplade, men du skal også samtidigt opbygge dit eget deck i løbet af spillet. Hver spiller starter med hvert sit deck, som alle er identiske indtil der begynder at komme flere kort i bunken. I sin tur trækker man kort fra sit eget deck, og når det er tomt blander man de brugte kort og starter forfra. Så det er vigtigt at få skaffe en masse gode kort. Spillet går ud på at begive sig dybt ned i dragens hule for at stjæle så mange skatte som muligt. Man navigerer rundt på pladen fra rum til rum ved at bruge kort der enten giver dig bevægelse, eller lader dig bekæmpe monstre. Men pas på ikke at trække de kort der laver CLANK! Jo mere larm du har lavet, jo større er chancen for at dragen angriber netop dig, når den en gang imellem går amok!

 

4. Epic Spell Wars of the Battle Wizards

Antal spillere: 2-6
Alder: 15+
Pris: 279,95 kr
Køb her: Epic Spell Wars of the Battle Wizards

 

epic spell wars of the battle wizards

 

Hvis du troede eksploderende killinger var skørt, så bare vent til troldmændene skruer vanviddet op på 11. Lav forunderlige og foruroligende trylleformularer ved at kombinere op til tre kort. Hvert kort i besværgelsen har hver sin effekt, som kan være skade, healing eller mere unikke virkninger. Reducer dine modstandere til aske, og erklær dig selv som den mest episke troldmand nogensinde!


5. Throw Throw Burrito

Antal spillere: 2-6
Alder: 7+
Pris: 299,95 kr
Køb her: Throw Throw Burrito

 

throw throw burrito

 

Throw Throw Burrito er en blanding af dødbold og kortspil. Man spiller et helt traditionelt spil, spiller sine kort og forsøger at samle flest points. Det er altså lige indtil der bliver spillet et Burrito-kort! Så ændrer spillet sig fuldstændigt, og spillerne skal forsøge at ramme hinanden med de bløde skum-burritoer! Hvis man bliver ramt mister man points.

Har du nogle spørgsmål? Hvad vil DU gerne se guides til? Skriv til os på Facebook.

 Næste blog                                  Forrige blog 


TILBAGE TIL TOPPEN