• Billig fragt fra 39kr, Gratis over 500 kr.
  • Gratis ombytning i 30 dage
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Kundeservice: +45 3070 6192 man-fre 8:30-16:00

Vi er med i SuperDysten

af Jan Jensen udgivet November 02, 2021
← Næste blog                                  Forrige blog 


Spilforsyningen er med i årets udgave af SuperDysten, hvor vi dyster mod andre virksomheder, om at blive dem, der har samlet mest ind til udsatte og sygdomsramte børn, igennem CoolUnite Fonden. 


CoolUnite

CoolUnite er en velgørenhedsfond, med målet at støtte, udvikle og styrke sårbare, sygdomsramte og udsatte børn. De lægger stor vægt på at have lave administrationsomkostninger samt høj gennemsigtighed, så mest muligt går direkte til børnene. CoolUnite står bl.a. gennem store støtteprojekter som Lukashuset, der er et børnehospice og Pausehuset i Ønskeland, hvor alvorligt og kronisk syge børn og deres familier kan tilbringe tid sammen med rekreation, samvær, nærvær, og hvor sygdommen kan træde i baggrunden til fordel for gode stunder sammen. 

 

SuperDysten

SuperDysten er et tilbagevendende evnet i samarbejde med Radio Nova, hvor 6 virksomheder (her iblandt Spilforsyningen) dyster "on air" om at samle mest ind til CoolUnite Fonden. I løbet af 14 dage følges virksomhederne i radioen, hvor lytterne kan følge med i, hvordan der på alle mulige måder samles ind. Donationer, auktioner eller lodsedler? Der er ingen regler i konkurrencen - alle kneb gælder! 

 

Hvad gør Spilforsyningen?

Som butik har Spilforsyningen et nært samarbejde med mange erhvervspartnere, som vi i de kommende uger tager direkte kontakt til, for en god snak om, hvordan de kan hjælpe med at donere til CoolUnite.

Nicoline og CoolUnite

Alle virksomheder, der giver et bidrag, bliver vist her på bloggen, der opdaterers løbende - Så husk at tjekke


Asmodee Nordics
Stor tak til Asmodee Nordics, som har doneret en masse brætspil, som vil blive leveret direkte til CoolUnites børnehuse.

 

Hvordan kan du hjælpe?

Hvis du gerne vil hjælpe til, med at gøre en forskel for udsatte børn, kan du købe en af Spilforsyningens T-shirts, med håndtegnet motiv af logoet, genfortolket i klassisk tattoo-stil. T-shirten koster 200 kr, der går ubeskåret til Cool unite mens konkurrencen løber. Du donerer altså med andre ord 200 kr direkte til velgørenhed, og så får du oven i købet en lækker T-shirt i 100% bomuld for det. Lyder det ikke godt?

Spilforsyningen T-Shirt
T-shirten fås fra Small til XXXLarge
Køb her

 

Hvis du ikke vil have en t-shirt, men stadig gerne vil støtte børnene - kan du donere direkte til vores mobilepay på: 970123 (deaktiveret).

Alle mobilepay donationer går ubeskåret til Coolunite fonden.

Følg os de næste to uger, og se hvordan vi klarer os med at samle ind til CoolUnite.

Afslutning

Efter to nervepirrende uger, med en lidt langsom start, vendte vi stærk tilbage med vores velgørenheds-middag. Arrangementet der bl.a. bød på luksus-menu, auktion og Amin Jensen som auktionarius, endte med at være så indbringende at vi overhalede de andre deltagere og løb med sejren.

Vi indsamlede over 400.000 kr. til CoolUnite, og tilsammen samlede de 6 virksomheder over 1 million ind.

Så stor tak til alle der donerede genstande til auktionen, og også en kæmpe tak til alle der bød på dem.

Men først og fremmest, en kæmpe tak til CoolUnite, der kæmper for udsatte og sygdomsramte børns vilkår hver eneste dag året rundt!← Næste blog                                  Forrige blog 


TILBAGE TIL TOPPEN