• Billig fragt fra 39kr, Gratis over 500 kr.
  • Gratis ombytning i 30 dage
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Kundeservice: +45 3070 6192 man-fre 8:30-16:00

5 spil du kan spille solo - del 2

af Jan Jensen udgivet April 10, 2020

Næste blog                                  Forrige blog

Solo spil 2


Kan du bare slet ikke få nok af at spille alene, så præsenterer vi her yderligere 5 spil, der uden problemer kan spilles solo. Sidste gang viste vi nogle af de lidt tungere spil frem (se listen her). Denne gang er turen kommet til de mere lettilgængelige spil.

Brætspil der kan spilles solo 

1. Tiny Epic Tactics

Antal spillere: 1-4
Alder: 14+
Køb her: Tiny Epic Tactics

 

tiny epic tactics

 

Tiny Epic Tactics er det nyeste skud på stammen i Tiny Epic serien. Spillet byder på endeløse lag af sjov og strategi, ved hjælp af et simpelt kampsystem med menge forskellige egenskaber og 3D terræn. Udforsk kortet, bekæmp de evigt spawnende monstre og undersøg grotter. Du skal samle skatte og forsøge at holde din helt i live. Tiny Epic fås også i varianterne Quest og Galaxy!

 

2. Robinson Crusoe - Adventures on the Cursed Island

Antal spillere: 1-4
Alder: 14+
Køb her: Robinson Crusoe - Adventures on the Cursed Island

 

Robinsone Crusoe

 

Hvordan ville du overleve på en øde ø? Det får du svaret på i Robinson Crusoe, hvor du virkelig lever dig ind i de hårde vilkår på den Forbandede Ø! Du skal kæmpe dig igennem tropiske storme og orkaner og sørge for at holde liv i dit bål. Kan du bevare modet, selv om dine kræfter ebber ud? Gør dig klar på et virkelig udfordrende, men tilfredsstillende spil!

 

3. Sherlock Holmes Consulting Detective

Antal spillere: 1-8
Alder: 12+
Køb her: Sherlock Holmes Consulting Detective

 

Sherlock Holmes Consulting Detective

 

I Sherlock Holmes Consulting Detective skal du assisterer verdens bedste detektiv i at løse en af de 10 inkluderede sager. Brug din opfindsomhed og sans for detaljer til at komme til bunds i sagerne. Fire af sagerne drejer sig om den berygtede Jack the Ripper, mens de resterende seks sager drejer sig om West End. Dette spil baserer sig ikke på held, men på dine evner til at lægge mærke til ting, som andre overser. Ud over "Jack the Ripper & West End Adventures", findes der også "The Thames Murder & Other Cases" og "Carlton House & Queen's Park"

 

4. Eldritch Horror

Antal spillere: 1-5
Alder: 14+
Køb her: Eldritch Horror

 

Eldritch Horror

 

Prøv om du kan bevare din forstand, når du begiver dig dybt ned i HP Lovecrafts foruroligende univers. Spillet er lavet, så ikke to eventyr er det samme og kaster dig i kamp imod forskellige Old Ones, der forsøger at kaste verdenen i evigt mørke, fange dig i en anden dimension, eller bare at skabe generel verdensomspændende masseødelæggelse. Find spor og ledetråde og løs mystiske opgaver for at bekæmpe de kosmiske rædsler, der lurer lige om hjørnet. 

 

5. Magic Maze

Antal spillere: 1-8
Alder: 8+
Køb her: Magic Maze

Magic Maze

I magic maze skal du guide de forvirrede eventyrer frem til deres yndlingsbutik i storcenteret, så de kan få chancen for at stjæle udstyr til deres næste eventyr. Centerets sikkerhedsvagter er dog hurtigt på pletten og man skal også nå at finde vej ud af storceneteret igen inden man bliver fanget. Spillepladen ændres for hvert spil og der er mange forskellige regler, der kan øge sværhedsgraden betydeligt. Spiller man med andre bliver spillet ekstra svært, da man ikke må tale sammen!

Har du nogle spørgsmål? Hvad vil DU gerne se guides til? Skriv til os på Facebook.

 Næste blog                                  Forrige blog 


TILBAGE TIL TOPPEN
x