• Billig fragt fra 39kr, Gratis over 500 kr.
  • Gratis ombytning i 30 dage
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Kundeservice: +45 3070 6192 man-fre 10:00-17:30 (lør 10:00-16:00)

5 spil du kan spille solo - del 2

af Jan Jensen udgivet April 10, 2020

Næste blog                                  Forrige blog


Kan du bare slet ikke få nok af at spille alene, så præsenterer vi her yderligere 5 spil, der uden problemer kan spilles solo. Sidste gang viste vi nogle af de lidt tungere spil frem (se listen her). Denne gang er turen kommet til de mere lettilgængelige spil.

 

1. Tiny Epic Tactics

Antal spillere: 1-4
Alder: 14+
Pris: 299,95 kr
Køb her: Tiny Epic Tactics

Tiny Epic Tactics er det nyeste skud på stammen i Tiny Epic serien. Spillet byder på endeløse lag af sjov og strategi, ved hjælp af et simpelt kampsystem med menge forskellige egenskaber og 3D terræn. Udforsk kortet, bekæmp de evigt spawnende monstre og undersøg grotter. Du skal samle skatte og forsøge at holde din helt i live. Tiny Epic fås også i varianterne Quest og Galaxy!

 

2. Robinson Crusoe - Adventures on the Cursed Island

Antal spillere: 1-4
Alder: 14+
Pris: 499,95 kr
Køb her: Robinson Crusoe - Adventures on the Cursed Island

Hvordan ville du overleve på en øde ø? Det får du svaret på i Robinson Crusoe, hvor du virkelig lever dig ind i de hårde vilkår på den Forbandede Ø! Du skal kæmpe dig igennem tropiske storme og orkaner og sørge for at holde liv i dit bål. Kan du bevare modet, selv om dine kræfter ebber ud? Gør dig klar på et virkelig udfordrende, men tilfredsstillende spil!

 

3. Sherlock Holmes Consulting Detective

Antal spillere: 1-8
Alder: 12+
Pris: 399,95 kr
Køb her: Sherlock Holmes Consulting Detective

I Sherlock Holmes Consulting Detective skal du assisterer verdens bedste detektiv i at løse en af de 10 inkluderede sager. Brug din opfindsomhed og sans for detaljer til at komme til bunds i sagerne. Fire af sagerne drejer sig om den berygtede Jack the Ripper, mens de resterende seks sager drejer sig om West End. Dette spil baserer sig ikke på held, men på dine evner til at lægge mærke til ting, som andre overser. Ud over "Jack the Ripper & West End Adventures", findes der også "The Thames Murder & Other Cases" og "Carlton House & Queen's Park"

 

4. Eldritch Horror

Antal spillere: 1-5
Alder: 14+
Pris: 539,95 kr
Køb her: Eldritch Horror

Prøv om du kan bevare din forstand, når du begiver dig dybt ned i HP Lovecrafts foruroligende univers. Spillet er lavet, så ikke to eventyr er det samme og kaster dig i kamp imod forskellige Old Ones, der forsøger at kaste verdenen i evigt mørke, fange dig i en anden dimension, eller bare at skabe generel verdensomspændende masseødelæggelse. Find spor og ledetråde og løs mystiske opgaver for at bekæmpe de kosmiske rædsler, der lurer lige om hjørnet. 

 

5. Adventure Games

Antal spillere: 1-4
Alder: 16+
Pris: 179,95 kr
Køb her: Adventure Games

Udforsk forskellige lokationer, kombiner genstande og oplev historierne i Adventure Games. I dette spil bliver du præsenteret for en mystisk fortælling som skal udfoldes mens du spiller, i bedste "choose your own adventure"-stil. Afhængigt af hvilke beslutninger du træffer, ændrer historiens gang sig - og du kan ikke gå tilbage og gøre det om! Der er mange forskellige ruter der kan opleves gennem spillet, og mere end én korrekt afslutning på historien. Spillet kan gennemføres flere gange, hvis du gerne vil udforske alternative veje gennem fortællingen. Der findes lige nu to fortællinger: The Dungeon og Monochrome Inc.

Har du nogle spørgsmål? Hvad vil DU gerne se guides til? Skriv til os på Facebook.

 Næste blog                                  Forrige blog 


TILBAGE TIL TOPPEN